Ylistyslaulu vibraattorille
Yleistä

Ylistyslaulu Vibraattorille

Macy Gray on kirjoittanut rakkauslaulun armaalle B.O.B.-vibraattorilleen. Jos laulun nimi ei heti aukea, selvennettäköön, että kyse on lyhennyksestä Battery – Operated – Better, “because he’s not complicated”, kuten Macy laulaa.

Laulu on toki melkoinen korvamato, mutta merkittävämpää lienee se, että Macy levittää sen avulla positiivista sanomaa seksilelujen käytöstä. Hän toivoo, että se inspiroi muitakin naisia puhumaan omista kokemuksistaan ja haluistaan, ja ehkäpä myös hankkimaan itselleen oman vibraattorin.

Eräässä haastattelussa hän sanoi seuraavaa: “Sitä tylsistyy ja lakkaa harrastamasta seksiä, ja se on traagista. Kaikilla naisilla pitäisi olla oma Bob. Naisilla pitäisi olla suuri määrä erilaisia seksileluja, eikä niitä pitäisi joutua häpeämään.”

Musiikkivideossa piirretty Bob-vibraattori tanssahtelee ympäri makuuhuonetta, kylpyhuonetta ja olohuonetta samalla kun rouva Gray laulaa hänen hyvistä puolistaan: “Hän jaksaa koko yön, hämärästä aamunkoittoon, ja me lopetamme kun minä haluan. Hän on aina samanlainen eikä koskaan valita kun haluan toisen”.

Löydä oma B.O.B.-vibraattori

Musiikkivideossaan Macy Gray keskittyy kahteen eri vibraattorityyppiin. Ensimmäinen niistä on klassinen dildovibraattori, joka näkyy videossa ensimmäiseksi.

Myöhemmin se saa seuraa pienestä keltaisesta vibraattorista. Tämä söpö pikkuruinen taskuvibraattori mahtuu näppärästi mukaan käsilaukkuun (tai takataskuun) kiiruhtaessasi paikasta toiseen.

Macy Gray itse on nimennyt Rabbit-vibraattorin yhdeksi suosikeistaan. Tee niin kuin hyväntuulinen laulajatar, ja hanki itsellesi valikoima pieniä väriseviä ystäviä, jotta sinulla on jotain sopivaa jokaiseen mielialaan ja miksei myös jokaiseen huoneeseen.

Jos siis kaipaat laajennusta kokoelmaasi, kokeile vaikka Moody-vibraattoria. Se tunnetaan todella upeista orgasmeista, ja sen avulla voit takuulla yhtyä laulun sanoihin: “Tonight I’m gonna love myself”.