Arvostelu: Womanizer Pro40
ArvostelutYleistä

Womanizer Pro40

Eläköön vesitiiviys!

Melkein vuosi sitten testasin tuotteen nimeltä Womanizer Pro W500. Olin jo silloin todella innostunut kyseisestä klitorisstimulaattorista, ja nykyisin Womanizer Pro W500 ja minä olemme vähintäänkin bestiksiä! 😉

Nyt Womanizer on lanseerannut uuden mallin, ja siitäpä vasta innostuinkin.

Uuden mallin nimi on Womanizer Pro40, ja kyseessä on edelleen sama fiksu ilmavirralla kiihottava toimintaperiaate, mutta tällä kertaa laite on edullisempi ja vesitiivis. Toisin sanoen saat uusia ominaisuuksia mutta halvemmalla, ja se on minusta mainiota!

Jos Womanizer on sinulle aivan uusi tuttavuus, voin kertoa, että kyseessä on todella mullistava klitorisstimulaattori. Se toimii lelussa olevan pyöreän silikonisuuttimen kautta, joka asetetaan klitoriksen päälle. Kun laite käynnistetään, suuttimen kautta virtaa sykkiviä ilmavirtoja, jotka tuntuvat aivan taivaallisilta klitorista vasten 🙂

Womanizer-kuvakooste

Womanizer-brändi edustaa minulle muotoilua, laatua sekä todellakin nopeita tuloksia! Siitä saakka kun sain ensimmäisen mallin käsiini, on se ollut minun “go-to” -seksileluni. Toisin sanoen siihen leluun tartun silloin kun haluan tulla ja heti 😉 Niinpä odotukseni uutta Womanizer-mallia kohtaan olivat jo valmiiksi korkealla.

Näin Pro40 ja Pro W500 eroavat toisistaan

Kuten sanottu, Womanizer Pro40 on edullisempi versio Pro W500 -mallista. Halvemman hinnan huomaa ensimmäiseksi pakkauksesta. Womanizer Pro40 on pakattu tyylikkäästi, mutta kuitenkin selkeästi edullisemman näköiseen rasiaan. Se on vähän hankala avata ja on kaikkiaan aika pahvinen ja muovinen. Mutta hei, en todellakaan aio valittaa halvemman oloisesta pakkauksesta, kunhan stimulaattorin ilmavirrat ovat yhtä tehokkaat kuin aiemmassakin versiossa.

Uuden Womanizerin muotoilu on vähän erilainen verrattuna aiempaan versioon. Paksu, koko käden täyttävä stimulaattori on muuttunut hoikemmaksi ja pitemmäksi malliksi. Tällä kertaa painikkeet sijaitsevat vibraattorin alapuolella, missä myös imusuutin on. Ensin ajattelin, että muutos oli huonompaan suuntaan, mutta kun otin laitteen käyttöön, tulin toisiin ajatuksiin. Tässä mallissa plus- ja miinuspainikkeet voi nähdä käytön aikana, jolloin kymmenen stimulaatiovaihtoehdon välillä on helpompi navigoida. Painikkeiden painamisesta lähtee myös selkeä klikkausääni, jolloin niitä tietää painaneensa, toisin kuin aiemmassa mallissa.

Vibraattorin yläpinta on aivan sileä. Siinä ei ole painikkeita, kuvioita tai jalokivia, niin kuin kalliimmassa versiossa. Ehkä se on vähän tylsä, mutta näyttäisi siltä, että Womanizer on jättänyt kaiken ylimääräisen bling blingin pois, jotta hintaa on saatu alennettua. Tässä on selvästi keskitytty toimivuuteen.

Ehkä merkityksellisempänä säästökohteena näyttää myös olleen äänitaso, sillä Pro40 on jossain määrin äänekkäämpi kuin edeltäjänsä. Minusta sitä voi edelleen kutsua hiljaiseksi kun sen asettaa klitorikselle, joten äänekkyyttä ei kannata heti säikähtää.

Womanizer-vertailu

Miltä se tuntuu käytössä?

Aivan fantastiselta!
Tämän Womanizerin ilmavirrat tuntuvat aivan yhtä hyviltä ja intensiivisiltä kuin Pro W500 ‑mallissakin. Ja orgasmi on voimakas JOKA kerralla.

Ensimmäisellä testikerralla innostuin niin, että testasin sitä monta kertaa peräkkäin vain muutaman minuutin välein. Womanizer antoi minulle orgasmin kerta toisensa jälkeen, ja neljännellä orgasmilla laitteen vesitiiviys laitettiin kunnolla testiin, sillä ejakuloin saadessani orgasmin!

En ole koskaan yrittänyt saada ejakulaatio-orgasmia aikaiseksi. Ensin olin todella hämmentynyt, koska olin siinä käsityksessä, että vain sisäisellä stimulaatiolla voi saada aikaan tämän tyyppisen orgasmin. Mutta googlattuani asiaa selvisikin, että näin ei ole. Wau!

Koskapa Womanizer Pro40 -stimulaattorin yhtenä myyntivalttina on vesitiiviys, otin sen mukaan suihkuun testatakseni kestääkö se oikeasti niin suurta vesimäärää. Laite teki sen minkä lupasi, ja vaikka upotin sen kannulliseen vettä, toimii se yhä edelleen moitteetta.

Kaiken kaikkiaan on siis sanottava, että tämä on aivan upea klitorisstimulaattori!
Jos pidät yksinkertaisemmasta muotoilusta, arvostat vesitiiviyttä etkä välitä vähän korkeammasta äänitasosta, voin suositella tätä edullisempaa Womanizer-mallia varauksetta.
Annan sille 4,5 tähteä viidestä.

Joan B suosittelee

Womanizer Pro40 ja Womanizer Pro W500 löytyvät täältä.