OppaatYleistä

Piristä parisuhdetta – kokeile treffi-iltaa

Monissa parisuhteissa käy jossain vaiheessa niin, että arki valtaa alaa pyykin, lasten ja tiskien muodossa. Sitä unohtaa olla läsnä sekä sängyssä että sen ulkopuolella. Siksi voi olla erinomainen idea antaa parisuhteelle vähän virtaa kokeilemalla herkullista ja ehkä vähän erilaistakin treffi-iltaa, jonka avulla suhteeseen saa uutta nostetta ja kipinää.

Laittautukaa toisianne varten

Kuntoilukamppeet ja haisevat sukat eivät yleensä saa ketään tuntemaan itseään kovin seksikkääksi. Rikkokaa jokapäiväiset rutiinit ja laittautukaa kerrankin kunnolla. Voin taata, että lopputulos saa teidät tuntemaan itsenne viehättävämmiksi ja seksikkäämmiksi, ja lisäksi saatte aimo annoksen itsevarmuutta. Muodonmuutoksen valmistuttua voi treffi-ilta alkaa.
Jos lähdette ravintolaan, kannattaa valita paikka jossa on pienemmät pöydät, jotta voitte olla lähellä toisianne. Sushi on monien mielestä aistillinen ruoka, ja samalla kun istutte ja nautitte herkullisista mauista, voitte luoda toisiinne intiimejä silmäyksiä. Voitte myös istua vierekkäin, jolloin teillä on mahdollisuus hyväillä toisianne illallisen aikana.

Vinkki:

Vaihtakaa mummoalushousut ja kulahtaneet bokserishortsit seksikkäisiin alusvaatteisiin. Pitsialusvaatteet ja Calvin Kleinin alushousut voivat osaltaan nostattaa treffi-illan lämpöasteita. Sytytätte toisenne ihan uudella tavalla nyt kun näytätte niin hyviltä.

Vähän lisämaustetta

Joskus treffi-illan voi pitää myös kodin neljän seinän sisällä. Voitte katsoa hyvän elokuvan, jossa on hieman eroottista latausta, kuten esimerkiksi Fifty Shades of Grey. Elokuvan kahden päähenkilön välinen rakkaustarina voi inspiroida teitä tekemään tutkimusretken omaan seksuaalisuuteenne ja sitä kautta tuoda lisämaustetta parisuhteeseenne.
Treffit voi myös siirtää kylpyhuoneen puolelle. Täyttäkää amme, sytyttäkää kynttilöitä ympäri huonetta ja käyttäkää hyväntuoksuista kylpysaippuaa. Nauttikaa lämpimän veden hyväilystä ja toistenne alastomista ja pehmeistä vartaloista. Päättäkää ilta aistikkaaseen hierontaan, jota voi maustaa vaikkapa Sensuvan kiihottava öljy.

Vinkki:

Käyttäkää viettelevästi tuoksuvaa hierontakynttilää ja hierokaa toisianne rennosti ja kiusoittelevasti. Kynttilän lämmintä öljyä voi käyttää toistenne kiihottamiseen. Öljyn kaataminen iholle stimuloi aistejanne.

Kokeilkaa uusia asentoja

Rutiiniseksistä tulee helposti osa parisuhdetta. Ehkä olette molemmat huomanneet, että päädytte aina samaan asentoon, ja voi vaatia vähän ylimääräistä vaivannäköä muuttaa asia, mutta se on sen arvoista. Siksi voisittekin päättää treffi-illan kokeilemalla jotain uutta seksin saralla, ja saavuttaa sen avulla ihan uudenlaista läheisyyttä. Kokeilkaa esimerkiksi yhtä näistä asennoista:
Jos olette tottuneet lähetyssaarnaaja-asentoon, voitte molemmat saada siihen hieman vaihtelua ihan pienilläkin muutoksilla. Nainen voi asettua makaamaan sängylle siten, että hänen hartiansa ja päänsä ovat sängyn reunan ulkopuolella, roikkuen kohti lattiaa. Mies voi rakastella naista tavalliseen tapaan. Naisen pään ollessa alaviistossa happea kulkeutuu enemmän aivoihin, ja tästä voi seurata vahvempia orgasmeja. Myös miestä voi kiihottaa se, että on tilaisuus kokeilla jotain uutta ja erilaista. Ehkäpä tästä versiosta voi tulla teidän lähetyssaarnaajasuosikkinne?

Jos pidätte molemmat siitä, että mies hallitsee tilannetta ja näkee naisen hyvin, voitte kokeilla seksiä takaapäin pienellä variaatiolla. Koira-asento on usein miesten suosikki, koska se on yksi eniten penistä stimuloivista asennoista. Voitte kokeilla asentoa, jossa nainen makaa mahallaan sängyssä, jolloin miehen on oltava koko pituudeltaan aivan naisessa kiinni päästäkseen työntymään sisään. Tämä tekee asennosta erityisen intiimin samalla kun mies edelleen kontrolloi tilannetta.

Lusikka-asento on useimmille tuttu, ja jo nimestä voi päätellä miten asento toteutetaan. Se ei myöskään vaadi juurikaan liikettä tai sängyssä mylläämistä. Asentoa voi piristää siten, että mies makaa kyljellään ja nainen selällään 90 asteen kulmassa mieheen nähden niin, että hänen jalkansa ovat koukussa miehen lantion päällä. Näin mies voi nähdä naisen samalla kun työntyy tähän.

Leikkikää leluilla

Vielä voimakkaamman jännitteen aikaansaamiseksi voitte tuoda lelut mukaan leikkiin. Markkinoilta löytyy valtavat määrät vibraattoreita ja muita seksileluja pareille, jotka tuovat molemmille nautintoa. Voitte kokeilla We-Vibea, joka on maailman suosituin pareille suunnattu vibraattori – ja syystä. We-Vibe stimuloi naisen klitorista ja G-pistettä sekä miehen penistä. Se tarkoittaa, että te molemmat koette intensiivistä stimulaatiota samanaikaisesti.

Riippumatta siitä, mitä päädytte treffi-iltana tekemään, tärkeintä on, että teette jotain, joka tuo parisuhteeseen eloa ja romantiikkaa. Arjen kiire vie helposti mukanaan, joten on erityisen tärkeää muistaa yllättää kumppaninsa aina välillä, jotta saatte molemmat tuntea olevanne tärkeitä ja arvostettuja. Se vahvistaa parisuhdettanne.