OppaatYleistä

Parhaat Vibraattorit

Jos löydät itsesi pohtimasta juuri sinulle parhaiten sopivaa vibraattoria, voin taata, ettet ole yksin. Vaihtoehtoja on paljon, ja päätökseen vaikuttavat monenlaiset tekijät. Pitäisikö sillä olla pupunkorvat? Millä saa parhaiten stimuloitua klitorista? Olisiko G-pistettä värisyttävä laite sittenkin paras?

Mikä sitten on oikea vastaus? Sitä on valitettavasti mahdotonta sanoa, sillä eri naiset pitävät eri asioista. Mutta sen verran voin olla avuksi, että listaan alle Sinful.fi:n suosituimmat vibraattorit, joista asiakkaamme ovat antaneet parasta palautetta, ja joista monet ovat myös testivoittajia. Toivottavasti siitä on apua juuri oikeanlaisen vibraattorin löytämiseksi.

Oletko valmis? Täältä pesee!

Paras klitorisvibraattori: Rocks Off 120 mmrocks-off-bullet-vibrator

Se ei ehkä näytä kummoiselta, mutta älä anna ulkonäön hämätä. Pikkuriikkisestä koostaan huolimatta Rocks Off 120 mm on aivan järisyttävän tehokas klitorisvibraattori, ja ilahduttaa takuulla useimpia. Tehokkuutensa sekä yksinkertaisen ja viehättävän muotoilunsa vuoksi se on voittanut parhaan klitorisvibraattorin palkinnon kahdessa eri tanskalaisjulkaisussa (EB.dk ja Side6.dk). Molemmat antoivat sille 6/6 tähteä.

Rocks Off -vibraattorin muoto tekee värinän suuntaamisesta helppoa, ja laitteen viittä eri värinärytmiä säädetään yhden painikkeen kautta, joten voit keskittyä täysin nautintoosi. Jos kaipaat kosteampaa käyttöympäristöä, voit huoletta viedä laitteen suihkuun, sillä se on täysin vesitiivis.

Paras langaton, kauko-ohjattava vibraattorikuula: LELO Lyla 2

Jos haluat kokeilla langattomasti kauko-ohjattavaa vibraattoria, josta voi nauttia kodin lisäksi ihan missä tahansa, suosittelemme LELO Lylaa. Lyla on vibraattorikiihotin, jonka voi sujauttaa emättimeen ja jota voi ohjata langattomasti mukana tulevalla kauko-ohjaimella. Jo aiemmin mainittu tanskalainen EB.dk nimesi sen parhaaksi vibraattorikuulaksi ja antoi sille 6/6 tähteä. lelo-lyla-traedloest-fjernbetjent-vibrator-aeg

Lylan laatu, materiaalit ja muotoilu ovat huippuluokkaa, mutta sen tehokkaat värinät yhdistettynä hiljaisuuteen ja langattomuuteen saavat sen todella erottumaan joukosta.

Lyla toimii ns. SenseMotion-teknologian avulla, mikä tarkoittaa sitä, että vibraattoria säädellään liikkeen avulla. Jos pidät kauko-ohjainta vaakatasossa, vibraattori värisee kevyesti ja pehmeästi. Värinät tehostuvat sitä mukaa kun käännät kauko-ohjainta pystympään asentoon.

Myös kauko-ohjain värisee vibraattorin tahdissa, joten sitä voi halutessaan käyttää klitorisvibraattorina samalla kun kuula kiihottaa sinua sisäisesti.

Lylaa voi käyttää tuhmiin leikkeihin myös kumppanin kanssa. Voit joko ohjata hänen nautintoaan tai antaa kumppanillesi vapaat kädet itsesi kanssa. Kuula on hiljainen, joten sitä voi huoletta käyttää myös julkisilla paikoilla ilman että kukaan huomaa. Lylan kantama on peräti 12 metriä.

Paras pupuvibraattori: Sinful Rabbit Original -vibraattori 

Sinful Rabbit Original -vibraattori on yksi suosituimmista pupuvibraattoreista, ja se sopii syviä ja intensiivisiä orgasmeja kaipaavalle.

Tämän pupuvibraattorin idea on siis se, että etupuolen pikku pupun korvat hyväilevät klitorista kuuden tehokkaan värinärytmin tahdissa samalla kun varren sisällä olevat kuulat pyörivät ja hierovat sinua sisäpuolelta. Niissäkin on kuusi eri asetusta, joista voit löytää mieleisesi. Nämä kaksi toimintoa yhdessä tekevät pupuvibraattorista todella nautinnollisen kokemuksen.

Vibraattori on vesitiivis, joten sen voi viedä suihkuunkin jos siltä tuntuu.

Paras G-pistevibraattori: Fun Factory Moody

Tyylikäs Moody on päivitetty versio Fun Factoryn pidetystä Stubby-mallista. Moody sopii erityisen hyvin syvien G-pisteorgasmien tuottamiseen, mutta on siitä muutakin iloa. Varren kurvikas muotoilu hyväilee sinua sisältä värinän tahtiin samalla kun tyven ulokkeet hierovat emättimen aukkoa ja sen ympärillä olevaa erogeenista aluetta. Stimulaatio on siten maksimaalinen sekä sisä- että ulkopuolella.

Moody ei ole kooltaan isoimmasta päästä, mutta sen tehokkaat värinät ja kurvikas muotoilu vähintäänkin korvaavat sen mitä koosta puuttuu.

Paras luksusvibraattori klitorikselle: Jimmyjane FORM 2

Ladattava FORM 2 on erilainen kuin muut klitorisvibraattorit sekä ulkoisesti että toiminnoiltaan, sillä sen ilahduttavan tyylikkään ulkokuoren sisältä löytyy peräti kaksi tehokasta moottoria piilotettuna omiin ulokkeihinsa, jotka saavat aikaan ainutlaatuisen tuplastimulaation.Jimmyjane-form-2

Moottorit värisyttävät molempia ulokkeita, mikä tuntuu todella intensiiviseltä ja kiihottavalta. Jos painat ulokkeet yhteen, vibraattorin värinä tuntuu entistä voimakkaammalta. FORM 2:n tehokkuus, muotoilu ja korkea laatu ovat aivan omaa luokkaansa, ja sen vuoksi se onkin EB.dk:n testivoittaja arvosanalla 6/6 tähteä.

FORM 2 on täysin vesitiivis, joten sen voi ottaa mukaan suihkuun tai ammeeseen.

Paras Magic Wand -vibraattori: Passion Pointer Ladattava Hieromasauva

Jos olet katsonut Sinkkuelämää-sarjaa, olet takuulla tietoinen kuuluisasta Magic Wand -vibraattorityypistä. Laitteet kehiteltiin alunperin vartalohierontaa varten, ja ne ovat siksi erittäin tehokkaita. Siis niin tehokkaita, että ne on kutakuinkin varustettu orgasmitakuulla.

Passion Pointer Ladattava Hieromasauva on yksi tehokkaimmista markkinoilla olevista Magic Wand -vibraattoreista. Toisin kuin alkuperäiset Magic Wand -mallit, tämä on ladattava, joten voit liikkua vapaasti käyttäessäsi sitä. Vaikkei se toimikaan edeltäjiensä tavoin verkkovirralla, on se silti erittäin tehokas.

Tämä taikasauva sopii erinomaisesti sekä vartalo- että intiimihierontaan, joten voit antaa ylimääräisen jännityksen haihtua kuin sadevesi auringonpaisteessa samalla kun nautinnon aallot lyövät ylitsesi.

Passion Pointerissa on pehmeästä kumista tehty joustava pää, joka tuottaa uskomatonta nautintoa laajalla alueella. Ja jos jossain vaiheessa alat kaivata vaihtelua, laitteeseen saa kaikenlaisia lisäosia pupunkorvista G-piste- ja anaalistimulaattoreihin.