OppaatYleistä

3 seksikästä ystävänpäivän treffi-ideaa

Kaipaatko inspiraatiota vuoden romanttisimpaan päivään, joka on aivan kulman takana? Ei huolta! Täältä löydät kolme ehdotusta siihen, miten voit tarjota sydämesi valitulle kiihottavan ja unohtumattoman ystävänpäivän – ja yön – rakkauden ja intiimiyden merkeissä.

Kiihottava päivällinen


Ystävänpäivään kuuluu flirtti, viettely ja erotiikka. Siirtykää pois makuuhuoneesta ja pitkittäkää seksikästä alkusoittoa lähtemällä ravintolaan, jossa istuessanne voitte suunnata toisiinne kuumia katseita kynttilänvalossa samalla kun nautitte kolme ruokalajin päivällisen. Piristäkää kokemusta kinkyllä vivahteella: naisen yllä on langattomasti ohjattava klitorisvibraattori, jota kumppani hallitsee – aivan kirjaimellisesti. Samalla kun istutte ja nautitte ruuasta, kumppani voi säätää värinän voimakkuutta taskussaan olevalla kaukosäätimellä, jolloin vibraattori lähettää kiihottavasti stimuloivia pulsseja läpi naisen vartalon. Kiiruhdatte takuulla kahden ensimmäisen ruokalajin läpi jotta pääsette kotiin nauttimaan “jälkiruoasta” yksityisemmissä olosuhteissa.

Romanttinen hieronta


Onko olemassa jotain parempaa kuin tulla rakkaimpansa hyväilemäksi? Nostakaa makuuhuoneen lämpötilaa, riisukaa toisenne hitaasti ja sytyttäkää huoneeseen varsinainen kynttilämeri. Syöttäkää toisillenne klassisia ihanuuksia kuten mansikoita, suklaata ja jääkylmää kuplivaa samalla kun nautitte toistenne alastomista vartaloista. Avatkaa aistillinen hierontaöljy, jota voi käyttää kaikkialla vartalolla – myös intiimialueilla – ja valelkaa sitä toistenne vartaloille. Hierokaa sitä iholle pehmein, pyörivin liikkein. Muista antaa kumppanisi rinnoille, pakaroille ja muille erogeenisille alueille erityisen paljon huomiota. Nauttikaa välillänne vallitsevasta intiimiydestä ja antautukaa lopuksi halullenne. Ja jos kaipaatte vielä lisäboostia orgasmeille, ottakaa ilo irti Durex Intense -orgasmituotteiden avulla.

Eroottinen lautapeli

Vaihtakaa Trivial Pursuit eroottiseen lautapeliin – vaikkapa Monogamyyn – jonka avulla pääsette nauttimaan monista jännittävistä, hauskoista ja tietenkin seksikkäistä haasteista. Ne voivat avata uusia puolia niin omasta kuin kumppanisikin seksuaalisuudesta, joita voitte lähteä tutkimaan lähemmin yhdessä. Voittaja saa valita haluamansa fantasian, jonka toteutatte yhdessä, mutta aina voi toki ottaa myös uusintaottelun… Eroottisen pelin avulla nautitte unohtumattomasta ystävänpäivästä itse päivänä ja milloin tahansa muulloinkin.