Arvostelu: Womanizer Pro W500
Arvostelut

Womanizer Pro W500

Womanizer = Woman-nice!

Jälleen on tullut aika uudelle arvostelulle (ja perheenlisäykselle seksilelulaatikossa).

Viimeisin lisäys alati kasvavaan kokoelmaani on uusi Womanizer Pro W500, ja on sanottava, että tämän testaamisesta nautin täysin rinnoin, sillä kyseessä on aivan uudenlainen stimulaation muoto, jota en ollut koskaan aiemmin kokeillut. Womanizer on klitorisstimulaattori, mutta monista muista leluista tutun värinän sijaan se stimuloi klitorista ilmavirran avulla.

Kun kuulin siitä ensimmäisen kerran, ajattelin, ettei se olisi minun juttuni, sillä se kuulosti lähinnä oudolta. Olen kokeillut erinäisenkin kerran monenlaista imutusta ja puhallusta klitorikselle seksin aikana, eikä siitä ole koskaan ollut juuri iloa. Mutta kieltämättä uteliaisuuteni heräsi luettuani vähän tämän lelun edeltäjästä nimeltään Womanizer W100, joka sai kaikenlaista ylistystä ja huippuarvosanoja arvostelijoilta.

Yleistä:

Vallan innostuin kun avasin Womanizerin tuotepakkauksen. Tämähän on aivan upea! Arvostelukappaleeni on upean pinkki ja sen alaosa on koristeltu kauniilla kukkakuvioinnilla. Lisäksi siinä on kimalteleva tekotimantti, joka toimii on/off-painikkeena. Hopeanvärisellä painikkeella puolestaan säädetään intensiteettiä. Minusta tämä seksilelu on niin kaunis, että melkein teki mieli laittaa se korujeni joukkoon eikä seksilelulaatikkoon.

Yllätyin myös sen keveydestä otettuani sen rasiasta. Se täyttää käden ja näyttää tukevalta, mutta se ei paina paljoakaan, mikä on minusta iso plussa. Sen “takapuolella” on suutin, joka on tarkoitus asettaa klitoriksen päälle. Se on muodoltaan pyöreä ja valmistettu silikonista. Suuttimen saa helposti irrotettua, mikä on positiivista, koska siten se on helppo puhdistaa käytön jälkeen.

Womanizer2

Womanizer Pro W500 istuu hyvin käteen ja on todella kevyt

Käyttökokemus:

Testasin painikkeet ennen kuin lähdin varsinaisesti kokeilemaan stimulaattoria. Käynnistin sen painamalla timanttipainiketta n. 2 sekunnin ajan, ja Womanizer heräsi eloon päästäen imuttavaa ääntä. Sen säätö on helppoa. Intensiteettejä siinä on kahdeksan, joita säädetään plus- ja miinuspainikkeen avulla. Stimulaattori reagoi herkästi säätöpainikkeiden painamiseen ja mielestäni säätimet ovat todella yksinkertaiset.

Kun Womanizeria pitää kädessä, voi äänitaso korkeimmilla intensiteettitasoilla tuntua aika voimakkaalta. Mutta heti kun asetin suuttimen esim. sormea vasten tunteakseni imutuksen, ääni vaimeni huomattavasti. Suutin asetetaan klitoriksen ympärille siten, että se peittyy kokonaan. Yritin ensin laittaa sen paikalleen stimulaattorin ollessa pois päältä, mutta oikeaan kohtaan osuminen oli vaikeaa, joten vedin syvään henkeä ja käynnistin sen.

Imutuksen voi tuntea varsin voimakkaasti jo ensimmäisellä intensiteettitasolla, ja vaikka olin aluksi skeptinen suoraan klitorikseen kohdistuvan imutuksen suhteen, se tuntui itse asiassa todella hyvältä. Se ei tuntunut lainkaan niin rajulta kuin luulin, eikä se muistuta lainkaan esim. kumppanin puhallusta. Womanizerissa ei ole vibraattoria, mutta sen imutus saa kuitenkin aikaan eräänlaisen värinän tunnun aivan klitoriksen ympärillä, johon suutin kohdistuu. Minun täytyi hieman totutella ajatukseen siitä, ettei Womanizeria tarvitse liikutella klitoriksen päällä. Kun käytän vibraattoria, liikuttelen sitä yleensä kaikkialla klitoriksen ympäristössä, mutta Womanizerin pitää vain antaa olla. Säädin intensiteettiä vähän kovemmalle enkä päässyt kuin kolmostasolle kun tunsin, että nyt todellakin tapahtuu jotain – ja niin tapahtuikin. Saavutin kliimaksin noin puolessa sekunnissa ja koin aivan ennenkokemattoman intensiivisen orgasmin. Womanizerin erityinen klitorisstimulaatio keskittää kaiken yhteen kohtaan, mikä tuntuu aivan huikean voimakkaalta.

Pienen kahvipaussin jälkeen kokeilin vielä korkeampia intensiteettitasoja, ja tasolla viisi ylitseni hyökyi uusi orgasmiaalto. Hyvä ettei kämppikseni ollut kotona, koska en todellakaan kyennyt pysymään hiljaa.

Womanizer3

Womanizerin suutin on helppo irrottaa ja laittaa paikoilleen

Lopputulos:

Womanizer Pro W500 on jotain aivan muuta kuin mihin olen tottunut, mutta olipa todella virkistävää kokeilla jotain uutta. Mielestäni on aivan fantastista, että yli kymmenen vuoden aktiivisen seksielämän jälkeen voi kokea aivan uudenlaisia orgasmeja ja tapoja kokea stimulaatiota.

Intensiteettitasot ovat hyvin erilaisia ja mielestäni niiden skaala on suunnilleen 2-6, eli ne sopivat sekä kevyttä/keskitasoa olevaa stimulaatiota kaipaaville naisille sekä todella voimakasta klitorisstimulaatiota kaipaaville naisille. Suosittelen lämpimästi!

Womanizer on korkealaatuinen stimulaattori, joka sijoittuu hintansa puolesta ylellisempiin leluihin, mutta mielestäni se on joka sentin arvoinen. Sen on takuulla tuote, joka tuo iloa pitkäksi aikaa.

Jos haluat päästä käsiksi omaan Womanizer-stimulaattoriin, voit ostaa sellaisen täältä.

Tekniset ominaisuudet:

MATERIAALI: Lääketieteellinen muovi (stimulaattori), lääketieteellinen silikoni (suutin).
STIMULAATIO: Ilmavirta ja imutus.
STIMULAATIOTASOT: 8.
KOKO: Pituus 12 cm, halkaisija 6,2 cm.
AKKU: Ladattava litium-ioni (USB-latausjohto mukana).
KÄYTTÖOHJE: Englanti ja saksa.