Forskellige klitoris stimulatorer fra Womanizer og Satisfyer
Oppaat

Womanizer vs Satisfyer – Ultimaattinen opas

Klitoriskiihotin vai paineaaltokiihotin? Rakkaalla lapsella on tunnetusti monta nimeä, eikä tämä ihmeidentekijä ole poikkeus.

Uuden tyyppinen suosittu seksilelu on villinyt naiset ympäri maailmaa ja saanut paljon (ansaittua) huomiota verkossa, mediassa ja ystäväpiireissä viimeisen parin vuoden aikana.

Vaikka suurin osa paineaaltojen ilot löytäneistä on yhtä mieltä siitä, että jokaisen naisen tulisi omistaa tämän tyyppinen seksilelu, yksi asia kuitenkin jakaa mielipiteitä: Womanizer vai Satisfyer?

Esittelyssä Womanizer

Tämän tuotemerkin kehittivät saksalainen keksijä Michael Lenke ja hänen vaimonsa Brigitte. He olivat hyvin perillä siitä, että useilla naisilla ympäri maailman on vaikeuksia saada tai ylipäätään ikinä kokea orgasmia. Pariskunta päätti tehdä asialle jotain, ja näin he päätyivät mullistamaan koko seksilelubisneksen patentoidulla Pleasure Air Technology -nimisellä teknologialla, joka stimuloi klitorista ilman suoraa kosketusta.

Tänä päivänä brändi on osa Wowtech-yhtiötä, joka on monien johtavien seksilelumerkkien taustalla. Yhtiön visio on, että orgasmit ovat ihmisoikeus, ja että kaikenlaiset naisen seksuaalisuuteen liittyvät stigmat tulee laittaa romukoppaan. Tämä visio onkin heidän paineaaltokiihottimiensa myötä levinnyt jo 30 maahan.

Katsotaanpa tarkemmin kolmea suosituinta klitoriskiihotinta Womanizerilta. Jos haluat tutustua tarkemmin tuotemerkin moniin malleihin, lue aikaisempi blogipostauksemme Womanizer – Ultimaattinen opas, jossa syvennymme laajemmin suositun brändin stimulaattoreihin.

Womanizer Premium 2

Tuotemerkin ehdoton Rolls Royce -malli on muotoilultaan ylellinen Womanizer Premium 2 Paineaaltokiihotin. Se tarjoaa 14 stimuloivaa intensiteettiä ja kaksi innovatiivista ominaisuutta, jotka tekevät käyttökokemuksesta entistäkin hurmaavamman.

Smart Silence -toiminto pitää huolen siitä, että stimulaatio ei käynnisty ennen kuin kiihottimen suutin on kosketuksissa ihoon. Se takaa todella huomaamattoman ja hiljaisen kokemuksen. Autopilot-toiminto taas ottaa ohjat käsiinsä ja säätää intensiteettejä puolestasi, jolloin voit vain nojautua taaksepäin ja nauttia siitä, kun kokemus lähestyy huipentumaa kuin tarjoiltuna.

Vesitiiviin ja ladattavan Premium-mallin pinta on sametinpehmeää silikonia.

Womanizer Premium 2 Paineaaltokiihotin

Womanizer Liberty

Womanizer Liberty on tuotemerkin toinen äärimmäisen suosittu klitoriskiihotin. Se on kooltaan ja muotoilultaan Premiumia matkaystävällisempi ja sijoittuu monille helpommin sulatettavaan hintaluokkaan. Siinä on isosiskoaan kovempi, muovinen ulkokuori, joka on saatavilla monissa kauniissa pastelliväreissä.

Libertyn pehmeä suutin on silikonia ja se tarjoaa 6 eri intensiteettiä. Siinä on kätevä magneettinen säilytyskuori, joten sen huomaamaton säilyttäminen ja reissuun mukaan ottaminen on helppoa. Myös tämä malli on vesitiivis ja ladattava.

Womanizer Liberty Klitorisstimulaattori

Womanizer Duo

Tässä on kaikin puolin lumoava lelu naisille, jotka haluavat nauttia samanaikaisesti sekä sisäisestä että ulkoisesta stimulaatiosta. Saanen esitellä: Womanizer Duo Tuplastimulaattori. Tämä ruhtinaallinen klitoriskiihotin tarjoaa palvelukseesi samat ominaisuudet kuin Premium-malli, nimittäin 12 intensiteettiä sekä Smart Silence ja Autopilot -toiminnot.

Mutta sen lisäksi siinä on myös kaartuva varsi, joka hyväilee sinua sisäisesti 10 hurmaavalla värinäasetuksella. Se avaa portit aivan uudenlaiseen syvien yhdistelmäorgasmien valtakuntaan. Kuten aiemmatkin mallit, myös Duo on myös vesitiivis ja ladattava.

Womanizer Duo Tuplastimulaattori

Womanizerin hyvät puolet

Katsotaanpa tarkemmin muutamia niistä eduista, joista voit nauttia valitessasi Womanizer-merkkisen paineaaltokiihottimen.

Houkutteleva muotoilu
Ehkä tunnet vetoa tuotemerkin kauniiseen muotoiluun, mutta tuotteiden hinta hieman hirvittää? Monille meistä 100 – 200 euroa on aika paljon pyydetty seksilelusta. Mutta miksi sitten käytämme kernaasti tuplasti saman verran tyylikkäisiin aurinkolaseihin tai merkkilaukkuun? Koska koemme, että kyseessä on eräänlainen investointi klassikkoon. Tuotteeseen, jota voi käyttää monta vuotta. Ja tällaisesta tuotteesta on kyse myös silloin, kun puhutaan Womanizerin klitoriskiihottimista.

Laatua ja kestävyyttä
Tuotemerkki on erittäin tunnettu ja rakastettu ylellisestä muotoilustaan ja lähes moitteettomasta laadustaan. Womanizer-paineaaltokiihotin on yksinkertaisesti pitkäikäisempi kuin monet muut seksilelut. Voit myös aina vaihtaa sen suuttimen uuteen, jos haluat pitää yllä äärimmäisen korkeaa hygieniatasoa vuosien varrella. Stimulaation intensiteettiä voi myös kasvattaa tai pienentää valitsemalla pienemmän tai suuremman suuttimen.

Erityisominaisuudet
Yhtiön suunnittelijat tietävät tarkalleen mitä vaaditaan, että naiset saavat orgasmeja. He myös kehittävät jatkuvasti uusia innovaatioita, jotka tekevät kliimaksistasi entistäkin ylellisemmän ja ylitsevuotavan nautinnollisen kokemuksen. Smart Silencen ja Autopilotin kaltaiset toiminnot sekä tuotteiden vedenkestävyys ja ladattavuus tarjoavat mahdollisuuksia nauttia klitoriskiihottimesta huomaamattomasti useissa eri tilanteissa. Loppuun saakka mietitty käytännöllinen ja huomaamaton säilytys sekä kauniit tuotepakkaukset ovat kaiken lisäksi kuin kirsikka onnistuneen kakun päällä.

Esittelyssä Satisfyer

Myös Satisfyer on saksalainen innovaatio (heitä on selkeästi paljosta kiittäminen, mitä tulee seksileluihin). Se stimuloi klitorista sykkivillä paineaalloilla, jotka tarjoavat alueen lukuisille hermopäätteille ja mielihyväpisteille perusteellista huomiota. Keksintö sai nopeasti tuulta purjeisiinsa ja tällä hetkellä siitä nauttii yli 25 miljoonaa ihmistä yli 100 maassa ympäri maapalloa.

Otetaan seuraavaksi Satisfyerin paineaaltokiihottimista 3 suosituinta mallia tarkempaan syyniin.

Satisfyer Pro 2

Satisfyer Pro 2 Next Generation on ollut mielettömän suosittu jo vuodesta 2016, jolloin se oli vuoden kaikkein hypetetyin seksilelu koko maailmassa. Ja hyvästä syystä:  tätä pientä kätsyä välinettä on kiittäminen miljoonista orgasmeista ja sen suosio vain jatkuu.

Sen tehokas vaikutus ja poikkeuksellisen huokea hinta ovat yhdistelmä, joka vetoaa moniin naisiin. Klitoriskiihottimen kullanhohtoinen ulkokuori on kovamuovia ja se pysyy hyvin otteessa. Sen silikoninen suutin tuntuu pehmeältä ja saat stimulaatiota 11 erilaisella intensiteetillä. Pro 2 ‑malli on ladattava ja tarjoaa 30 minuutin verran nautintoa yhdellä latauksella.

Satisfyer Pro 2 Next Generation Paineaaltokiihotin

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibraattori

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibraattori tarjoaa kiihottavaa stimulaatiota ulkoisille erogeenisille alueillesi ja samalla ihania värinöitä sisäisesti nautittavaksi. Sen kaartuva varsi osuu juuri sinne, missä se tuntuu parhaimmalta, ja saat nauttia värinöistä 10 eri asetuksella. Samanaikaisesti klitoriksen stimulointiin voi valita paineaaltoja 11 eri intensiteetin väliltä.

Muotoilultaan elegantti rabbit-vibraattori on vesitiivis ja ladattava. Koko vibraattori on pinnoitettu pehmeällä silikonilla, joka tuntuu ihanalta ihoa vasten sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibraattori

Satisfyer Pro Penguin

Jos haluat mieluiten muotoilultaan konstailemattoman ja leikkisän klitoriskiihottimen, kannattaa tutustua suloiseen Satisfyer Pro Penguin Next Generation Paineaaltokiihottimeen. Se hemmottelee herkkää klitoristasi samalla riippuvuutta aiheuttavalla teknologialla kuin muutkin tuotemerkin kiihottimet, mutta pukeutuneena parhaaseen pingviinipukuunsa.

Tämäkin paineaaltokiihotin tarjoaa käyttöösi 11 eri intensiteettiä. Kooltaan ja muotoilultaan se sopii mainiosti käsilaukkuun tuhmia viikonloppureissuja varten. Penguinin voi ottaa mukaan kylpyleikkeihin ja kuten muutkin tässä esitellyt mallit, se on ladattava.

Satisfyer Pro Penguin Next Generation Paineaaltokiihotin

Satisfyerin hyvät puolet

Otetaanpa vuorostaan Satisfyerin klitoriskiihottimien hyvät puolet tarkasteluun.

Hinta
Ei ole mikään salaisuus, että näiden tuotteiden hinnat ovat tasolla, joka on meille useimmille saavutettavissa. Se antaa mahdollisuuden tutustua tähän ihanaan stimulaation muotoon ilman, että koko kuukauden budjetti menee päälaelleen.

Suuri valikoima
Satisfyer puskee ulos uusia tuotteita lähes samalla tahdilla kuin me muut vaihdamme alusvaatteita. Ja jos raikkaisiin alushousuihin sujahtaminen tuntuukin hyvältä, uunituoreen seksilelun löytäminen tuntuu vieläkin paremmalta. Tuotemerkin valikoimasta löytyy niin klitoriskiihottimia, vibraattoreita kuin niiden yhdistelmiä, joten jokaiseen makuun ja jokaiseen tarpeeseen löytyy jotakin. Jos sinulla on klitoris, heiltä löytyy taatusti sille sopiva tuote.

Valitsenko Womanizerin vai Satisfyerin?

Siinä vasta kysymys! Eikä siihen ole oikeaa eikä väärää vastausta – sen sijaan suosittelemme, että punnitset itse, mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä, kun valitset klitoriskiihotinta. Esimerkiksi:

Laatu

Womanizer > Satisfyer
Jos ihmettelet, mistä kahden samaa tarjoavan tuotemerkin suuri hintaero syntyy, kyse on laadusta. Womanizer ei pihistele materiaaleistaan, joten lopputulos huokuu jo kaukaa katsottuna viimeistä piirtoa myöten mietittyä johdonmukaisuutta. Tuotteiden käyttöikä on pitkä ja ylipäänsä saat rahallesi runsaasti vastinetta hankkiessasi Womanizer-merkkisen seksilelun.

Satisfyer tuntuu keskittyvän lähinnä funktionaalisuuteen kokonaisvaltaisen kokemuksen sijaan. Tuotteiden elinkaari on lyhyempi ja ne rikkoutuvat useammin. Toisaalta näiden paineaaltokiihottimien kanssa ei maksa paljoa vaihtaa uuteen tai kokeilla toista mallia.

Muotoilu

Womanizer > Satisfyer
Vaikka sanotaankin, että kauneus on katsojan silmässä, Womanizer kiitää kaukana edellä kun puhutaan muotoilullisista ansioista. Heidän tuotteensa eivät ole vain kauniita ja lähes aistillisia, vaan niiden ominaisuudet ottavat myös huomioon estetiikan ja ihmiskehon anatomian. Esimerkiksi painikkeet on sijoitettu niin, että niiden käyttö tuntuu intuitiiviselta.

Tässäkin tapauksessa Satisfyerin klitoriskiihottimissa funktionaalisuus menee ulkonäön edelle, vaikka niiden muotoilu onkin ajan kuluessa saanut leikkisämpää ja modernimpaa otetta. Nämä tuotteet eivät missään tapauksessa ole rumia tai luotaantyöntäviä, mutta ne eivät anna samaa viimeisen päälle harkittua vaikutelmaa kuin Womanizerit.

Hinta

Womanizer < Satisfyer
Hintatasoltaan Satisfyer puhuttelee huomattavasti useampia naisia. Jos etsit ensimmäistä seksileluasi tai vaikka ensimmäistä klitoriskiihotinta, et välttämättä ole valmis käyttämään siihen enempää rahaa kuin on pakko – mitä jos se ei olekaan itselle sopiva? Voi olla hyvä kokeilla hieman erilaisia vaihtoehtoja, jotta saat selville minkä tyyppinen stimulaatio todella sytyttää sinut. Tämä valinnanvaran helppous tekeekin Satisfyeristä suositun. Womanizer sopii sinulle paremmin, kun tiedät jo valmiiksi mitä haluat ja olet myös halukas maksamaan siitä.

Lisäominaisuudet

Womanizer > Satisfyer
Molemmat tuotemerkit tarjoavat ladattavia ja vesitiiviitä tuotteita, mikä on käyttökokemuksen kannalta aina hyvä juttu. On kivaa voida ottaa klitoriskiihotin mukaan suihkuun tai kylpyyn, eikä vesitiivistä tuotetta puhdistaessa tarvitse turhaan varoa sen kastumista. Mutta tässäkin kategoriassa Womanizer on hieman Satisfyeriä edellä, koska heidän tuotevalikoimastaan löytyy lisätoimintoja kuten Smart Silence ja Autopilot.

Ja voittajaksi julistettakoon… SINÄ!

Kyllä, luit aivan oikein. Pohjimmiltaan sinä olet voittaja riippumatta siitä kumman tuotemerkin klitoriskiihottimen valitset. Jos ryhtyy ynnäämään kahden tuotemerkin etuja, Womanizer on toki näistä kahdesta etusijalla. Mutta valitsit kumman paineaaltokiihottimen tahansa, saat (lähes) takuulla täysin uudenlaista, tuhmaa ja ultrastimuloivaa nautintoa, joka huipentuu tuota pikaa syviin tai peräkkäisiin orgasmeihin tai jopa squirttaamiseen.

Joten pistä kuohuviini kylmään ja ota itsellesi päivä vapaata juhlistaaksesi voittoasi lakanoiden välissä uuden tuhman tuttavuutesi kanssa.

Oikein ihania nautintohetkiä!