Arvostelu: Womanizer +Size
Arvostelut

Womanizer +Size

Saksalainen tuotemerkki Womanizer iski kultasuoneen tuodessaan Womanizer W100 ‑klitorisstimulaattorin markkinoille joitakin vuosia sitten. Siitä tuli aivan valtava hitti naisten keskuudessa, ja kun Womanizer julkaisi parannellun ja ylellisemmän W500-mallin, vielä useampi nainen löysi uuden suosikkinsa. Sen jälkeen markkinoille tuli edullisempi mutta aivan yhtä hyvä Pro40, jonka saattoi hankkia vähän vähemmällä rahalla ja silti päästä käsiksi laadukkaaseen ja nautinnolliseen seksileluun.

Nyt Womanizer on tuonut markkinoille jälleen uuden klitorisstimulaattorin. Se toimii aivan samalla periaatteella kuin aiemmatkin versiot, mutta se on huomattavasti suurikokoisempi.

Big and beautiful

Womanizer +Size on suunniteltu pariskunnille, jotka haluavat käyttää seksileluja yhdessä, sekä naisille, jotka kaipaavat kookkaampaa seksilelua, jolla on helpompi ulottua klitorikselle.
Tämän stimulaattorin avulla käyttäjän ei tarvitse kiemurrella hankaliin asentoihin tai venyttää käsivartta käyttääkseen sitä, ja kumppanin on helpompi käsitellä sitä jos hän haluaa leikkiin mukaan.

womanizer puste-suge-funktion

Jos Womanizer ei ole sinulle entuudestaan tuttu, voin kertoa, että kyseessä ei ole vibraattori, vaan nimenomaan klitorisstimulaattori. Se ei varsinaisesti värise, vaan se stimuloi klitorista ilmavirran avulla. Mielestäni Womanizerin käyttö eroaa vibraattorin käytöstä merkittävästi. Tuntemus on paljon intensiivisempi, koska stimulaatio kohdistuu suoraan klitorikselle eikä sitä ympäröivälle alueelle, kuten vibraattoria liikutellessa. Lisäksi sen avulla ainakin minä saan orgasmin nopeammin. Womanizeria käyttäessä en pysty millään pysymään hiljaa, sillä se tuntuu aivan fantastiselta!

Womanizer +Size

Stimulaattori on varustettu pehmeällä silikonisuuttimella sekä kolmella painikkeella. Siinä on plus- ja miinuspainikkeet, joilla säädetään 11 intensiteettitasoa sekä on/off -painike käynnistystä ja sammutusta varten. Sitä on todella helppo käyttää.

Koostaan huolimatta se ei ole painava. Se istuu hyvin käteen, ja vaikka painikkeet ovat käyttäjästä poispäin käytön aikana, voi niitä käyttää helposti, sillä ne ovat kookkaita.

+Size-stimulaattorin mukana tulee standardikokoisen suuttimen lisäksi myös kookkaampi +Size-suutin naisille, joiden klitorikselle standardikoko jää liian pieneksi. Ei muuta kuin kokeilemaan, jotta löydät itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Lopputulos

Womanizer +Sizen mustavalkoinen, kultarannuilla koristeltu design on minusta todella tyylikäs. Se tuntuu hyvältä kädessä ja sen sileä, kaartuva muoto toimii käytössä hyvin. Se on sekä vesitiivis että hiljainen. En usko, että koskaan kyllästyn Womanizeriin, joten tämä uusi +Size-versio on minusta loistava isosisko pienemmille sisarilleen.

Annan Womanizer +Size -stimulaattorille täydet viisi tähteä.