Oppaat

Womanizer OG Paineaaltovibraattori – ensimmäinen laatuaan koko maailmassa

Womanizer on maailmankuulu ja rakastettu brändi, joka on lanseerannut laatutuotteen toisensa jälkeen. 

Nyt tuotemerkki tuo markkinoille jälleen uuden mullistavan innovaation: G-pisteen stimulointiin tarkoitetun paineaaltovibraattorin!

Uutuusvibraattorissa G-pistettä stimuloivien paineaaltojen tehokas imu yhdistyy vibraattorin varren kiihottaviin värinöihin. 

Saat siis nauttia samanaikaisesti kaksinkertaisesta stimulaatiosta, mikä tarkoittaa voimakkaampia orgasmeja.

Ihana ja ihmeellinen G-piste

Vaginaorgasmi eli emätinorgasmi on erityisen intensiivinen orgasmi, jonka voi saavuttaa stimuloimalla G-pistettä

Jos sinulla on jo kokemusta vaginaalisista orgasmeista, Womanizer OG -paineaaltovibraattori on hyvä valinta vibraattoriksi.

On nimittäin hyvä tietää etukäteen, miltä G-pisteen stimulointi tuntuu ja millaisesta kosketuksesta nautit eniten, jotta saisit kaiken irti Womanizerin uudesta hittituotteesta.

Kuten ehkä jo tiesitkin, G-piste ei ole varsinaisesti piste, vaan enemmänkin alue. 

Se sijaitsee emättimen sisäpuolella aivan klitoriksen takana, ja siksi monille voi olla helpompaa saavuttaa emätinorgasmi hieromalla alkuun klitorista ikään kuin lämmittelyksi. 

Siitä voi olla hyötyä myös Womanizer OG -paineaaltovibraattorin käytössä.

Kärsivällisyys palkitaan parhailla OG-orgasmeilla

Aloita hyväilemällä klitorista Womanizer OG:n paineaalloilla, ja kun tunnet olevasi valmis, vie sauva sisään.

Tuplastimulaatio tekee kaiken puolestasi: rytmikäs imutoiminto stimuloi G-pisteen aluetta samalla kun värinät hellivät emättimen aukkoa.

Kuulostaa taivaalliselta, ja sitä se onkin – mutta yksi asia kannattaa pitää mielessä. 

Molemmat osuudet vaativat jonkin verran kärsivällisyyttä, jotta voisit saavuttaa juuri sellaisia intensiivisiä orgasmeja, joita varten tämä tuote on luotu.

Vaikka Womanizer OG on suunniteltu antamaan ihania orgasmeja toisensa jälkeen, niiden saavuttamiseen tarvitaan riittävästi aikaa. 

Sekä klitoris että G-pisteen alue ja emättimen aukko tarvitsevat runsaasti huomiota, jotta kaikki palaset saadaan loksahtamaan kohdalleen. 

Ja kun tajuntasi on räjähtänyt muotojen, värien ja tunteiden ilotulitukseen, Womanizer OG tarjoaa vielä yhden ominaisuuden, jota kutsutaan nimellä “Afterglow”.

Kokonaisuus muodostuu yksityiskohdista

Afterglow-toiminnon ansiosta sinun ei tarvitse poistaa paineaaltostimulaattoria heti orgasmin saatuasi. 

Kliimaksin jälkeen riittää, että painat yhtä painiketta (-), mikä palauttaa stimulaation alimpaan asetukseensa. Näin voit laskeutua orgasmin huipulta pehmeästi ajan kanssa äkillisen lopettamisen sijaan. 

Kaikki tuotteen tarkkaan harkitut yksityiskohdat on suunniteltu antamaan sinulle parhaita mahdollisia orgasmeja, mikä on vain yksi syy sille, miksi Womanizer on yksi alan johtavista seksileluvalmistajista.

Jos sinulla on jo kokemusta G-pisteorgasmeista, tiedät myös, että ne muuttuvat vain paremmiksi sitä mukaa kun opit tuntemaan itsesi ja kehosi paremmin. Tähän opiskeluun Womanizer OG on erinomainen työkalu. 

Kun olet oppinut tuntemaan Womanizer OG -paineaaltovibraattorin perusteellisesti ja harjaantunut sen käyttöön, voit kokea niin taivaallisia tuntemuksia, että niitä on vaikea pukea sanoiksi!