Arvostelu - Womanizer 2GO
Arvostelut

Womanizer 2GO

Womanizer on täällä taas, sillä tuoteperheeseen on saapunut uusi tulokas.

Uuden klitorisstimulaattorin nimi on Womanizer 2GO ja kuten nimestä voi päätellä, tämä lelu mahtuu mukavasti myös käsilaukkuun mukaan.

Yleistä

Womanizer 2GO ei ole vibraattori vaan stimulaattori.
Sen toimintaperiaate perustuu ilmavirtaan, joka saa aikaan kevyttä alipaineen tunnetta klitoriksen ympärille vaihdellessaan imutuksen ja puhalluksen välillä. Laitteessa ei siis ole vibraattoria lainkaan, mutta imu ja puhallus saa aikaan ikään kuin värinän tunnetta klitorikselle.

Ominaisuudet ja käyttökokemus

Womanizer 2GO muistuttaa todella paljon edeltäjiään, mutta on siinä jotain uuttakin.
Kaikista suurin muutos on tapahtunut muotoilussa.
Aiempien Womanizer-mallien muotoilu ei muistuttanut mitään eritystä, mutta 2GO on selvästi huulipunan mallinen – joskin todella suuri sellainen.
Alkuun olin erittäin skeptinen muotoilun suhteen, sillä ajattelin, ettei kulmikas boksi voi millään tuntua hyvältä kädessä, mutta itse asiassa se toimii todella hyvin. 🙂

2GO:ssa on tapahtunut muutoksia myös säätimien ja tehotasojen suhteen. Stimulaattorissa on vain yksi painike, jonka avulla ilmavirta käynnistetään, sammutetaan ja sen kuutta tehotasoa säädetään. Aiemmissa malleissa oli käynnistys/sammutuspainikkeen lisäksi plus- ja miinuspainikkeet sekä peräti 10 tehotasoa.
Eli jos kaipaat laajempaa skaalaa missä on myös enemmän kevyempiä tehotasoja, suosittelen mieluummin tutustumaan vanhempiin malleihin.
Itselleni kuitenkin Womanizer 2GO on todella onnistunut valinta, koska nautin eniten tehokkaasta stimulaatiosta. 🙂

Kun stimulaattorin käynnistää ensimmäisen kerran voi kokemus olla aika täräyttävä, sillä se pitää melkoista ääntä.
Mutta kun pehmeän silikonisuuttimen asettaa klitoriksen ympärille, ääni vaimenee merkittävästi, eikä se käytön aikana ollut minusta mitenkään häiritsevällä tasolla.

Womanizer 2GO on ladattava, vesitiivis ja mukana tulevan silikonisuuttimen saa irrotettua helposti, joten sen puhdistaminen on kutakuinkin niin helppoa kuin se ylipäänsä on mahdollista. Pakkauksen mukana tulee myös XL-kokoinen silikonisuutin.

Lopputulos

Olen nyt testannut kaikki tähän asti valmistetut Womanizer-klitoriskiihottimet, ja niistä jokainen on antanut minulle todella nopeita, voimakkaita ja fantastisia orgasmeja. Ja usein vielä monta peräkkäin! Niinpä voin varauksetta todeta, että Womanizer on ehdoton hankinta kaikille naisille. Mitä tulee itse stimulaatioon, Womanizer 2GO on aivan yhtä hyvä kuin aiemmatkin mallit. Painikeuudistus ei kuitenkaan ole minusta onnistunut, koska plus- ja miinuspainikkeiden avulla intensiteettiä on paljon helpompi säätää. On myös hyvä pitää mielessä, että muotoilustaan huolimatta stimulaattori ei ole tavallisen huulipunan kokoinen vaan selvästi suurempi.

2GO on todella tehokas, enimmäkseen käyttäjäystävällinen ja fiksu klitorisstimulaattori, jota voin lämpimästi suositella kaikille naisille.

Womanizer 2GO saa minulta neljä tähteä.