Arvostelu: We-Vibe Wish
Arvostelut

We-Vibe Wish – Unelmavibraattori

Yleistä

We-Vibe Wish on uusi vartalovibraattori We-Vibe -tuotemerkiltä. Se toimii vähän samalla periaatteella kuin Magic Wandit, eli klitoriksen kiihottamisen lisäksi sitä voi käyttää hierontalaitteena kaikkialla vartalolla, sillä se värisee todella tehokkaasti. Se ei kuitenkaan yllä aivan samaan teholuokkaan kuin Magic Wandit.

Käyttökokemus

Aivan ensimmäinen ajatukseni Wishin tuotepakkausta avatessa on, että onpa se kaunis, ja kun otan sen käteeni, ensivaikutelma parantuu entisestään. Se on ihanan sininen ja muodoltaan herkullisen kurvikas, mutta lisäksi se on yllättävän pehmeä. Se on päällystetty paksulla silikonikerroksella, joka joustaa painaessani sitä sormella. Näin pehmeää vibraattoria en ole koskaan aiemmin testannut, mikä lisää jännityksen tunnetta entisestään.

We-wibe Wish

We-Vibe Wish on vesitiivis ja ladattava. Mukana tuleva magneetilla kiinnittyvä latausjohto tarttuu sen pohjassa oleviin kahteen metalliseen kohtaan. Wish näyttää pienellä välkkyvällä valolla latautuvansa.

Lataus on valmis sitten kun valo palaa tasaisesti. Täydellä latauksella saa kaksi tuntia leikkiaikaa.

Vibraattoria on todella helppo käyttää. Kahden metallisen latauskohdan lisäksi siinä on vain yksi valkoinen painike, jonka kautta kaikki tapahtuu. Se käynnistää ja sammuttaa vibraattorin sekä säätää vibraattorin 10 eri värinäasetusta. Yksinkertaista, mutta kaipasin silti mahdollisuutta säätää pelkästään värinän nopeutta. Onneksi siihenkin löytyy keinot.

We-vibe Wish App We-Connect

Wishin voi nimittäin yhdistää älypuhelimeen ladattavaan We-Connect -sovellukseen, ja yhtäkkiä säätövaraa onkin aivan valtavasti. Sovelluksen avulla voi säätää niin rytmejä kuin nopeuttakin, ja tietenkin se toimii myös kaukosäätimenä. Sovelluksen avulla myös kumppanin voi kutsua leikkiin mukaan riippumatta siitä, onko hän fyysisesti paikalla vai toisella puolella maailmaa.

Wish-vibraattorin sisällä on kaksi tehokasta moottoria, jotka sekä tuntee että kuulee. Tämä vibraattori on kaukana hiljaisesta, mutta vastaavasti se värisee voimakkaasti ja tarjoaa upeita orgasmeja, joten en anna äänekkyyden häiritä liikaa.

Moottorit sijaitsevat vierekkäin, mikä antaa värinälle jännän, aaltomaisen liikkeen, joka tuntuu koko laitteessa. Siten värinä osuu todella laajalle alueelle myös klitoriksen ympäristössä. Vibraattorin pehmeä materiaali tuntuu huikean hyvältä muuallakin vartalolla.

Lopputulos

Mielestäni We-Vibe Wish on sellaisenaan melkein täysien pisteiden arvoinen. Se täyttää käden mukavasti, mistä pidän kovasti, sillä sitä on helppo pidellä. Se kuitenkin värisee todella voimakkaasti koko käden alueella, mikä alkaa vähitellen ärsyttää. Ja kuten sanottua, se ei varsinaisesti ole hiljainen vibraattori.

Pienistä puutteistaan huolimatta Wish on fantastinen. Se on kaunis, pehmeä ja kerrassaan tehokas.

Se ei saa minua orgasmiin yhtä nopeasti kuin esim. Sinful Magic Wand, mutta sen värinä tuntuu sykkivämmältä ja sen avulla orgasmi rakentuu eri tavalla, koska se kattaa niin suuren alueen vartalolla ja värinä ikään kuin aaltoilee puolelta toiselle.

Wish on todella ihana, joten annan sille 4,5 tähteä.