Arvostelu: We-Vibe Unite
Arvostelut

We-Vibe Unite

Maailmasta löytyy jo kokonainen valtamerellinen We-Vibe -parivibraattoreita ja lisää pukkaa, sillä nyt markkinoilla on myös We-Vibe Unite. Tässä We-Vibe -viidakossa alkaa olla jo vaikea selvittää, että mikä niistä on paras valinta kenellekin.

Yleistä

We-Vibe on hyvä valinta sinulle, jos arvostat:
– Yksinkertaista muotoilua
– Kevyttä värinää
– Helppokäyttöisyyttä

Uusi We-Vibe Unite muistuttaa pitkälti edeltäjiään. Se on yhdynnän aikana käytettävä vibraattori, joka tarjoaa lisästimulaatiota sekä miehelle että naiselle. Sen kapeampi osa asetetaan naisen emättimeen ja paksumpi osa asettuu klitorikselle, jolloin nainen saa stimulaatiota sekä G-pisteelle että klitorikselle. Miehen työntyessä sisään vibraattori stimuloi myös penistä joka työnnöllä.

We-Vibe Unite on selkeästi pelkistetympi versio aiemmista malleista. Se on niiden tapaan todella laadukkaan tuntuinen, mutta siitä on jätetty pois joitain ominaisuuksia, jotta hintaa on saatu hivutettua alaspäin.

Aiemmista versioista poiketen Unite-vibraattori ei ole älypuhelinsovelluksella ohjattava. Sitä voi käyttää ainoastaan mukana tulevalla kaukosäätimellä. Lisäksi kaukosäätimessä on vain yksi painike, jonka avulla vibraattorin kymmentä värinäasetusta on helppo käyttää.

Se ei ole vesitiivis, vaan roiskeenkestävä, eli toisin sanoen sen voi huuhtaista hanan alla puhdistusvaiheessa, mutta sitä ei voi ottaa ammeeseen mukaan.

Myös sen värinä on erilaista kuin aiemmissa We-Vibeissa. Se on selkeästi kevyempää. Värinän tuntee kyllä seksin aikana ja se tarjoaa mukavaa stimulaatiota, mutta jos nautit selkeästi voimakkaasta värinästä, Unite ei ole sinulle hyvä valinta. Lisäksi Unite on hitusen hoikempi malliltaan, joten se ei ole niin täyttävä käytössä kuin muut mallit.

Näin ollen Unite on hyvä valinta pariskunnille, jotka haluavat hitusen maustetta seksielämäänsä, mutta ei mitään kovin hallitsevaa.

Lopputulos

Minusta on hyvä, että We-Vibesta on saatavilla myös edullisempi ja yksinkertaisempi versio, jotta esim. älypuhelinsovelluksia karsastavien ei tarvitse maksaa ominaisuudesta, jota he eivät käytä. We-Vibe Unite -vibraattorin myötä voi sanoa, että nyt jokaiselle löytyy varmasti oma versionsa suositusta parivibraattorista.

Annan sille 4,5 tähteä.