Oppaat

We-Vibe – Ultimaattinen opas

Jos pareille suunnatut seksilelut kiinnostavat ja olette ehkä jo lukeneet aiheesta sieltä sun täältä, olette varmasti törmänneet jo We-Viben tuotteisiin. Tämä brändi erottuu kilpailijoistaan erityisesti sillä, että se on erikoistunut parivibraattoreihin. Tuotemerkin seksilelualaa mullistaneita pareille suunnattuja tuotteita voi käyttää myös yhdynnän aikana, ja mikä onkaan ihanampaa kuin nauttia stimuloivista värinöistä samalla kun heittäydytte yhteisiin nautintoihin?

Keitä on We-Viben takana?

Maailmanluokan seksileluja suunnittelevan yrityksen taustatiimi koostuu muun muassa insinööreistä, suunnittelijoista, seksologeista ja lääkäreistä, joten valmiit tuotteet on mitattu, arvioitu ja kehitetty lähes samalla tarkkuudella kuin sveitsiläinen kello. Tuloksena on erittäin ergonomisesti muotoiltuja seksileluja sekä pareille että omaan kivaan, jotka toimivat vastaansanomattoman täydellisesti – lyhyesti sanottuna ne ovat sijoittamisen arvoisia.

Maineikkaan yrityksen perustaja, Bruce Murison, sai idean seksileluyrityksen perustamisesta etsiessään itse parivibraattoria. Hän hämmentyi, kun ei löytänyt ainuttakaan tuotetta, jota voisi käyttää helposti yhdynnän aikana. Tuohon aikaan markkinoilla oli vain huonosti suunniteltuja ja toteuttuja versioita, joista ei ollut paljoakaan iloa sängyssä.

Monen vuoden intensiivisen ja ahkeran työn tuloksena Bruce Murison toi maailmaan tänä päivänä suurta suosiota nauttivan laadukkaan, ympäristöystävällisen, pareille suunnatun seksilelun. Monien eri luonnosten, prototyyppien ja ratkaisujen lopputuloksena syntyi patentoitu, silikonipintainen, yhdynnän aikana käytettävä parivibraattori.

Nykyisin brändin tuotteita on tarjolla kivijalkaliikkeissä ja nettikaupoissa yli 50 eri maassa. Sen lisäksi yhtiö on voittanut roppakaupalla palkintoja innovatiivisesti suunnitelluilla, upeasti muotoilluilla ja kokonaisvaltaisen fantastisilla nautintovälineillään.

Tuhmasta pikku keksinnöstä alkunsa saanut yritys onkin kasvanut kunnon dynastiaksi. Tuotemerkin valikoima on kehittynyt ja laajentunut jatkuvasti lukuisilla upeilla tuotteilla, joita voi käyttää niin yhdessä kuin yksinkin.

Nyt kun brändin taustatarina on kerrottu, katsotaanpa lähemmin sen erinomaisia tuotteita.

We-Viben parhaat seksilelut

Valitsitpa minkä tahansa tuotteen tältä brändiltä, voit olla varma että saat laatua ja kaunista muotoilua siivittämään tulevaisuuden orgasmejasi. Seuraavaksi katsomme tarkemmin eri tuotteita, jotta saisit paremman kuvan siitä, minkälaisia vaihtoehtoja on tarjolla.

We-Vibe-parivibraattorit

Sync on klassikko ja eittämättä parivibraattoreiden aatelia. Yksi Bruce Murisonin lähtökohdista tuotekehittelyyn oli, että kaikkien vartalot ovat ainutlaatuisia. Seksilelun tärkeimpiä ominaisuuksia on luonnollisesti se, miltä se tuntuu, ja etenkin yhdynnän aikana käytettävän parivibraattorin tulee istua miellyttävästi ja mukautua käyttäjiensä anatomiaan. Joustava Sync taipuu täydellisesti osuen naisen G-pisteen ja klitoriksen alueelle yhtä aikaa. Sitä voi käyttää helposti yhdynnän aikana, jolloin myös mies saa nauttia ihanista värinöistä matkatessanne kohti tajunnanräjäyttäviä yhteisiä orgasmeja.

Sync-parivibraattori tarjoaa 11 esiohjelmoitua värinäasetusta, joita voi ohjata suoraan vibraattorista tai mukana tulevalla kaukosäätimellä. Sen lisäksi voit ohjata värinöitä mistä päin maailmaa tahansa We-Connect-sovelluksen kautta. Kerromme tästä sovelluksesta lisää tämän blogipostauksen loppupuolella.

We-Vibe Sync Sovelluksella ja Kaukosäätimellä Ohjattava Parivibraattori

 

Chorus on intuitiivinen, päivitetty versio ensimmäisestä parivibraattorista. Se on paranneltu versio aiemmista malleista, joten siinä on parempi yhteys, tehokkaammat värinät ja upea suosikkiominaisuus: kaukosäädin, jota puristamalla voit ohjata värinöiden intensiteettiä.

Vibraattorin kevyesti juomutettu pinta hemmottelee G-pisteen ja klitoriksen aluetta suloisesti. Sen keskiosan säädettävistä nivelistä voit taivuttaa sen juuri omaan anatomiaasi istuvaksi, joten se pysyy hyvin paikoillaan. Molemmat päät värisevät ja sen 10 värinäasetusta voi ohjata Squeeze Control -kaukosäätimellä tai ilmaisella sovelluksella, joka vie nautintosi aivan uusiin ulottuvuuksiin. Haluatko lukea lisää Chorus-vibraattorista? Siinä tapauksessa lue tämä tuotearvostelu.

Pinkki We-Vibe Chorus ja kaukosäädin

 

Yksinkertainen, helposti lähestyttävä Unite on laadukas, eleetön tuote, joka ei vaadi toimiakseen muuta kuin pariskunnan ja oikean tunnelman.

Kuten muutkin parivibraattorit, se stimuloi klitorista, G-pistettä sekä penistä yhdynnän aikana, ja sen voi taivuttaa vartaloosi parhaiten istuvaan asentoon. Siinä on 10 värinäasetusta, joita ohjaat joko vibraattorista tai kaukosäätimestä. Kaukosäätimen kantomatka on jopa 3 metriä, joten siitä on iloa monissa eri asennoissa.

We-Vibe Unite

Naisten suosikit

Parivibraattoreita voi luonnollisesti käyttää myös yksin, mutta sen lisäksi We-Vibe on tuonut markkinoille myös seksileluja, jotka on kehitetty nimenomaan naisen nautintoa ajatellen.

Yksi kaikkien aikojen suosituimmista naisten tuotteista on klitorisvibraattori ja tästä kategoriasta löytyy pesunkestävä asiakassuosikki: Touch. Pehmeästi muotoiltu vibraattori kapenee kohti kärkeä, joten se osuu täsmällisesti sinne, missä se tuntuu parhaalta. Sen kevyesti kaartuvassa ja litteässä yläosassa on hieman kovera syvennys, jonka voi asettaa kokonaan klitoriksen ylle, kun haluat hyväilyä laajalle alueelle. Touch on täydellinen hitaisiin, nautinnollisiin hemmotteluhetkiin ja edging-leikkeihin.

We-Vibe Touch

 

Jos jokin on jo valmiiksi erinomaista, miksi tavoitella vieläkin parempaa? No koska niin voi tehdä! Ja siksi tuotemerkki on tuonut markkinoille myös päivitetyn version suositusta ihmelaitteestaan. Saanen esitellä: Touch X. Tämä versio ei ole ihan niin kurvikas kuin edeltäjänsä, mutta sen sijaan hieman leveämpi, joten se istuu paremmin otteeseen. Siinä on edeltäjäänsä enemmän värinäasetuksia ja se sopii muodoltaan myös vartalohierontaan.

We-Vibe Touch X

 

Jos tähtäimessäsi on G-pisteorgasmi, Jive on tutustumisen arvoinen g-pistevibraattori. Tämän ovaalin muotoiisen ja kiihotinkuulaa muistuttavan vibraattorin kanssa voit jättää kädet vapaiksi tavoitellessasi syviä orgasmeja. Joko sinä tai kumppanisi voitte ohjata sen 10 värinäasetusta sovelluksen kautta. Se pysyy hyvin paikoillaan asennostasi huolimatta, joten vain fantasianne asettavat rajat sille, millä tavoin otat vastaan seuraavan upean orgasmisi.

We-Vibe Jive

 

Klitorisvibraattori Gala tarjoaa kiihottavia nautintoja. Se voi olla ensinäkemältä hieman lystikkään oloinen, mutta älä anna ulkonäön hämätä. Tämä ergonominen vibraattori nimittäin tietää täsmälleen, mistä klitoriksesi tykkää. Sen ulokkeet hemmottelevat nautintopistettäsi molemmin puolin ja niissä on molemmissa erikseen ohjattavat moottorit. Voit siis nauttia joko kahdesta erilaisesta värinäasetuksesta yhtäaikaa tai saada tupla-annoksen suosikkivärinöitäsi. Sen 10 eri asetuksen joukosta löytyy takuulla lempparisi tai useampikin.

We-Vibe Gala

 

Psst! Jos haluat tietää enemmän klitorisvibraattoreista, lue tämä ultimaattinen opas.

Parhaat miehille

We-Vibe on luonnollisesti kehittänyt myös seksileluja miehille, ja niihin pätee samat kriteerit kuin aiemmin esiteltyihin tuotteisiin: mukavuus, upea muotoilu ja eliittitason orgasmit.

Haluamme heti ensimmäisenä esitellä värisevän Vectoreturauhashierojan. Se on muotoilultaan tyylikäs, helppo asettaa sisälle ja sen vartta sekä alustaa voi säätää täsmällisesti anatomiaasi sopivaksi. Se stimuloi värinöillään sekä eturauhasen että välilihan aluetta. Ohjaa hierojaa kaukosäätimellä tai sovelluksella ja nauti tuhmasta tuntumasta joko yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa.

We-Vibe Vector

 

Anna nautinnon ottaa ohjat ja sujauta yllesi Verge-penisrengas. Se asettuu helposti peniksen ja kivesten ympärille ja auttaa saavuttamaan jämäkämmän ja pitkäkestoisemman erektion. Lisäksi se hieroo ja hemmottelee välilihan aluetta 10 värinäasetuksen voimin, joita voit ohjata suoraan renkaasta tai sovelluksen kautta. Vaikka tämä malli onkin suunniteltu ensisijaisesti penistä ja välilihaa ajatellen, sen voi myös kääntää ympäri, niin kumppanikin saa osansa hauskanpidosta.

We-Vibe Verge

 

Magic Wand mielletään tavallisesti naisille suunnatuksi tuotteeksi, mutta on siitä iloa miehillekin. Magic Wand -vibraattorisetti tarjoaa uudenlaisia, fantastisia mahdollisuuksia orgasmintäyteisiin leikkeihin. Sen lisäksi, että sauvaa voi käyttää kipeiden lihasten hieromiseen ja klitoriksen sekä erogeenisten alueiden stimulointiin, sen mukana tulevat lisäosat tarjoavat nautintoa myös miehisille nautintopisteille.

Yksi mukana tulevista lisäosista muuttaa wandin tehokkaaksi penisvibraattoriksi, jonka juomutetut, pehmeät siivekkeet ottavat peniksen stimuloivaan syleilyynsä. Hemmottele sillä terskaa tai liikuta sitä edestakaisin pitkin peniksen vartta. Ohjaa sen 10 rymisevää värinäasetusta vibraattorin kahvasta tai kokeile sovelluksen lukemattomia värinäasetuksia. Jos haluat tutustua tuotteeseen tarkemmin, voit lukea tämän arvostelun.

We-Vibe Magic Wand

Viisi tuhmaa asentoa We-Vibe-parivibraattorin kanssa

On vaikea pidätellä innostusta, kun käsillä on jotain niinkin upeaa kuin We-Viben vibraattorit. Sync, Chorus ja Unite lisäävät varmasti omaa ihanaa maustettaan eroottisiin hetkiinne, mutta tietyt asennot tekevät kokemuksesta entistäkin upeamman.

G-force

Mies: Polvistu sängylle ja ota kumppanisi jaloista kiinni työntyessäsi sisään. Työnnä lantiota eteenpäin. Voit siirtää kädet kumppanisi lanteille, kun hän on asettunut paikalleen.

Nainen: Asetu selällesi sängylle ja nosta ensin polvet kohti rintakehää. Anna kumppanisi nostaa sinut jaloistasi oikeaan asentoon.

Molemmat: Mies ottaa ohjat ja työntyy kumppaniinsa hitaasti ja syvälle. Naisen G-piste saa tehokasta stimulaatiota tässä asennossa.

G-Force-seksiasento

Lovers’ rock

Mies: Istu tuolille ja odota, että kumppanisi istuu syliisi.

Nainen: Kiipeä kumppanisi syliin ja asetu kyykkyasentoon hänen päälleen. Laske jalkasi tuolille kumppanin lantion sivuille. Aseta kädet hänen hartioilleen tai tuolin selkämykselle.

Molemmat: Liikuttakaa lantioitanne pyörivin liikkein edestakaisin.

Lovers' Rock -seksiasento

Surf’s up

Mies: Asetu sängyn reunalle. Työnny kumppaniisi takaapäin ja kannattele samalla tämän jalkoja polvien yläpuolelta.

Nainen: Asetu vatsallesi sängylle jalat sängyn reunan yli jalat tarpeeksi leveässä haara-asennossa, että kumppanisi mahtuu jalkojesi väliin.

Molemmat: Pitäkää hommat yksinkertaisina ja nauttikaa stimuloivasta tuntumasta joka työnnöllä.

Surf's Up -seksiasento

Party rocker

Mies: Asetu risti-istuntaan ja tue kumppaniasi, kun tämä laskeutuu syliisi.

Nainen: Asetu kumppanisi syliin kasvot häntä kohti. Aseta jalat hänen ympärilleen ja painaudu mahdollisimman lähelle.

Molemmat: Liikkukkaa yhdessä edestakaisin ja kiihdyttäkää tahtia lähestyessänne kliimaksia.

Party Rocker -seksiasento

Zero to 60

Mies: Nojaudu sohvalla taaksepäin mukavaan asentoon.

Nainen: Asetu miehen päälle kasvot häntä kohden ja aseta jalkasi miehen sivuille niin, että polvesi asettuvat suurin piirtein hänen kainaloidensa kohdalle. Nojaudu hitaasti taaksepäin sohvan reunan yli ja ota käsillä tukea lattiasta.

Molemmat: Saat miehen hulluksi nautinnosta liikkumalla edestakaisin häntä vasten. Levitä tai vie jalat yhteen vaihdellaksesi tuntumaa.

Zero to 60 -seksiasento

We-Connect-sovellus

Mainitsimmekin jo aikaisemmin muutamaan otteeseen ilmaisen sovelluksen nimeltään We-Connect, joka on yhteensopiva monien We-Vibe-tuotteiden kanssa.

Sovellus on yksinkertainen ja helppo käyttää, joten voitte antautua seksuaalisiin seikkailuihinne ilman turhaa IT-häslinkiä.

Sen kautta voitte videochattailla ja lähettää viestejä, minkä lisäksi voitte yhdistää suosikkilelunne älypuhelimeen ja kiusoitella toisianne ihanilla värinöillä pitkienkin etäisyyksien väliltä – jopa eri mantereilta. Eli sen avulla voitte olla intiimisti yhteydessä vaikka olisitte fyysisesti erossa, esimerkiksi katsomalla toisianne silmiin samalla kun lähetätte nautinnollisia väristyksiä toistenne seksileluihin. Voitte myös luoda listan itse räätälöimiänne värinöitä tai laittaa seksilelunne värisemään suosikkibiisinne rytmien tahtiin.

Sovelluksen kautta ulottuvillanne on loputtomasti värinävaihtoehtoja, joista voitte nauttia aina kun mielenne tekee tuhmia yhteisiä hetkiä.