Arvostelu - We-Vibe Sync
Arvostelut

We-Vibe Sync

We-Vibe Sync on paras parivibraattori IKINÄ!

We-Vibe -tuotemerkki syytää vibraattoreita markkinoille yksi toisensa jälkeen. We-Vibe Sync on käytännössä paranneltu versio We-Vibe 4 Plus -vibraattorista. Edeltäjänsä tapaan We-Vibe Sync on parivibraattori, jota on tarkoitus käyttää yhdynnän aikana. Siinä on 10 erilaista värinäasetusta, joiden voimakkuutta voi säätää mukana tulevalla kaukosäätimellä tai älypuhelimeen asennettavalla ilmaisella sovelluksella. Vibraattorin pienempi osa asetetaan naisen emättimeen kun taas kookkaampi osa jää lepäämään klitoriksen päälle.

Miehen työntyessä naisen sisälle We-Vibe painautuu naisen G-pistettä vasten. Siten nainen saa sekä G-pistestimulaatiota että värinää klitorikselleen, kun taas mies saa lisästimulaatiota penikselleen.

Näiltä osin mikään ei ole muuttunut aiempaan malliin verrattuna. Mutta jotain We-Vibe Sync tekee kuitenkin toisin, nimittäin se on paljon joustavampi. Aiemmat We-Vibe -parivibraattorit on valmistettu silkasta silikonista, joka on kyllä taipuisaa, mutta se palaa aina samaan asentoon kun siitä päästää irti. Vaan We-Vibe Syncissä on kaksi säädettävää “niveltä”, joiden avulla sen voi taivutella paremmin eri asentoihin. Ja tämä on nerokasta, sillä naisten anatomia vaihtelee todella paljon, joten on vaikea kehittää lelua, joka toimisi kaikille yhtä hyvin.

Heti kun sain vibraattorin käsiini, testasin innoissani sen joustavuutta. Ylempää niveltä oli helppo säätää, mutta alempaa oli hankala löytää. Teki melkein mieli avata koko kapistus, jotta se löytyisi. Vaan sitten kun se viimein löytyi, oli vibraattorin taivuttelu helppoa (ja omituisen viihdyttävää). Vibraattorin päiden välisen reiän sai taivuteltua todella suureksi ja miltei olemattomaksi, joten nivelistä on moneen.

We-vibe Sync parvibrator

Kokeilin vibraattoria yhdessä kumppanini kanssa, mutta alkuun pääsyssä meni melkoisesti aikaa, koska meidän piti löytää vibraattorille sopivin muoto. Sekä sen että kumppanini oli tarkoitus mahtua sisälleni yhtä aikaa, ja tulimmekin siihen tulokseen, että vibraattori piti taivuttaa aivan kiinni, jotta se tuntui parhaalta meille molemmille. Silloin se stimuloi kunnolla sekä G-pistettäni että klitoristani ja jätti kuitenkin hänelle tilaa, mikä oli aina ongelma We-Vibe 4 Plus -vibraattorimme kanssa. Heti kun saimme säädöt kuntoon, homma vain toimi.

Nautin valtavasti vibraattorin värinästä ollessani yhdessä kumppanini kanssa.
Koska vibraattorin saa taivutettua yhteen, minun ei tarvinnut pitää sitä paikallaan klitoriksella. Se vain pysyi siinä. Itse asiassa se pysyi siinä niin hyvin, että saatoin vaihtaa asentoa useamman kerran ilman että se liikkui minnekään. Testasin sitä myös ilman kumppania, ja kokemus oli aivan yhtä hyvä. Taivutin vain vibraattorin yhteen, jotta se pysyi hyvin paikoillaan ja sen jälkeen käteni olivat täysin vapaat. Se oli aivan loistavaa!

Vibraattori on vesitiivis, hiljainen, sen pinta on ihanan pehmeä ja se toimii 90 minuutin ajan vain kahden tunnin latauksella. En keksi mitään pahaa sanottavaa siitä. Siitä ei puutu mitään eikä siihen ole mitään lisättävää. We-Vibe Sync on aivan varauksetta PARAS parivibraattori.

Annan sille täydet viisi tähteä viidestä.