Arvostelu: We-Vibe Classic
Arvostelut

We-Vibe Classic

– nostaa seksin uudelle tasolle

Klassinen We-Vibe -parivibraattori on palannut entistä parempana. We-Vibe oli ensimmäinen seksileluyritys, joka todella löi läpi tämän tyyppisellä parivibraattorilla ja on sen jälkeen valmistanut siitä monia eri variaatioita. We-Vibe Classic on hatunnosto alkuperäisen version muotokielen suuntaan, mutta materiaali on uudempien versioiden ihana, silkinpehmeä silikoni, joka kerta kaikkiaan toimii.

Yleistä:

Käydään ensin läpi vibraattorin toimintaperiaate: We-Vibe Classic on pieni vibraattori, jota on tarkoitus käyttää yhdynnän aikana. Siinä on 10 erilaista värinäasetusta, joiden voimakkuutta voi säätää mukana tulevalla kaukosäätimellä. Vibraattorin alaosa asetetaan naisen emättimen sisälle, kun taas sen yläosa on tarkoitus jättää lepäämään klitoriksen päälle.

Miehen työntyessä naisen sisälle We-Viben emättimen sisällä oleva osa painuu naisen G-pistettä vasten. Siten nainen saa sekä G-pistestimulaatiota että värinää klitorikselleen, ja mies pääsee nauttimaan vibraattorin värinästä penistään vasten.
classic-how-to-we-vibe-800-wm-compressor

Käyttökokemus:

Vibraattori on helppo asettaa paikalleen, eikä minulla ja kumppanillani ollut mitään ongelmia sen paikallaan pysymisen kanssa, vaikka vaihdoimme asentoa useampaan kertaan.

Vibraattorin sisällä oleva osa tuntuu todella upealta. We-Vibe ei ole kovin iso, mutta se tuntuu silti varsin täyttävältä silloin kun mies on leikissä mukana. Sain sen avulla nopeasti orgasmin, eikä se jäänyt vain yhteen – mikä ei ole minulle kovinkaan tavallista.

Klitorisosa ei kuitenkaan ollut aivan yhtä toimiva. Mielestäni sen värinä ei ollut tarpeeksi voimakasta ja itse vibraattoriosa ei pysynyt hyvin paikallaan. Saatoin kuitenkin pitää sitä paikallaan kädellä, mikä auttoi. Mutta toisaalta sisäinen stimulaatio oli niin intensiivistä, etten juurikaan edes osannut kaivata värinää klitorikselle.

Kumppanini nautti vibraattorista suuresti. Kuulemma värinä tuntui erittäin kiihottavalta penistä vasten hänen liikkuessaan sisään ja ulos.

Kaukosäätimen kanssa oli välillä hankalaa, koska se ei aina reagoinut heti painikkeiden painamiseen. Siksi onkin hyvä, että We-Vibe Classic -vibraattoria voi säätää myös älypuhelinsovelluksen avulla, joka on yhteensopiva monien We-Vibe -tuotteiden kanssa. Sen kanssa vibraattorin ohjaaminen kävi todella näppärästi.

Lopputulos:

Vaikka klitorisosasta ei ollut kauheasti iloa minulle, nautin silti We-Viben käytöstä todella paljon, ja mielestäni se on ehdottomasti hankkimisen arvoinen. Sitä tulee varmasti käytettyä taas ja taas ja taas…

Tekniset ominaisuudet:

MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
MITAT: Pituus 8,4 cm, korkeus 5,5 cm, halkaisija 2,9 cm.
KAUKO-OHJATTAVA: Kyllä, kaukosäätimellä tai älypuhelinsovelluksella.
LANGATON: Kyllä.
YHTEYS: Bluetooth 4.0 (ei vaadi sisäänkirjautumista).
VÄRINÄTASOT: 10 erilaista ja säädettävää.
OMIEN VÄRINÄRYTMIEN LUOMINEN: Kyllä.
LATAUSAIKA: 4 tuntia.
KÄYTTÖAIKA: Enintään 3 tuntia (matala intensiteetti), enintään 90 minuuttia (korkea intensiteetti).
VESITIIVIS: Kyllä.
AKKU: Ladattava litium (laturi mukana – kaukosäädin ladataan latausasemassa).
KÄYTTÖOHJE: Englanti.

Heräsikö uteliaisuutesi We-Vibe Classic -parivibraattoria kohtaan? Osta se täältä!