Arvostelu - Vive Ombra
Arvostelut

Vive Ombra

Yleistä

Ombra on uusi ladattava G-pistevibraattori aina yhtä tyylikkäältä Vive-tuotemerkiltä.

En ole aiemmin testannut Vive-tuotteita, mutta olen nähnyt niistä useampiakin, ja voi että ne ovat kauniita ja muotoilultaan elegantteja! Koko tuotesarja muodostuu ihanan epätavallisista muodoista, jotka eivät edes muistuta seksileluja. Itse asiassa minusta Vive Ombra näyttääkin enemmän kalliilta designer-puhelimelta. 😀

Ominaisuudet ja käyttökokemus

Vive Ombra on päällystetty pehmeällä lääketieteellisellä silikonilla kahvaa lukuun ottamatta, joka puolestaan on valmistettu kullanvärisestä kovamuovista. Ombran upea ulkomuoto johtuukin pitkälti kultaisen värin ja silikonin yhdistelmästä.

Ombra on vesitiivis, joten se on helppo pitää puhtaana.

Vibraattorissa on kolme muovista valmistettua säätöpainiketta, jotka löytyvät läheltä kahvaa. Siten ne on helppo löytää ja niitä on näppärä käyttää myös pimeässä.
Plus- ja miinuspainikkeiden kautta voi käydä läpi vibraattorin 10 värinäasetusta, kun taas keskimmäinen painike ainoastaan käynnistää ja sammuttaa vibraattorin. Se on sääli, sillä mielestäni on kätevämpää vaihtaa asetuksia yhdellä painikkeella ja säätää niiden intensiteettiä plus- ja miinuspainikkeilla. No, Ombra on kuitenkin helppokäyttöinen näinkin, ja kunhan löydät itsellesi sopivan värinäohjelman, voit vain käyttää sitä.

Vibraattori ei ole hiljaisimmasta päästä, mutta ei sitä voi kovin äänekkäänäkään pitää. Alhaisimmalla tehotasolla sitä ei juuri kuule peiton alta, mutta korkein tehotaso on selvästi kovaäänisempi.

Dildo-osa on erittäin joustava ja sitä voi taivuttaa peräti 90 astetta keskeltä. En oikein tajua, mitä iloa keskellä olevasta mutkasta on kenellekään, mutta ehkä jollekin toiselle naiselle siitä on enemmän hyötyä.
Itse värinät ovat minusta hyvällä tasolla. Vibraattori on selvästi tehokas olematta kuitenkaan liian voimakas. Se tuntuu fantastiselta klitorista vasten, koska siinä on litteä ja leveä pää, ja se tuntuu hyvältä myös sisäisesti.
Etenkin klitoriksella pää pääsee oikeuksiinsa, mutta sisällä se ei osu oikeaan kohtaan yhtä hyvin kuin monet muut G-pistedildot, mikä on todella sääli, koska Ombra on hurjan kaunis, yksinkertainen ja upea dildovibraattori.

Lopputulos

Annan Vive Ombra -vibraattorille kolme tähteä.

Se on kertakaikkisen upea ja tuntuu mahtavalta klitorisvibraattorina. Sillä on helppo osua juuri oikeaan kohtaan myös silloin kun sen antaa kumppanin käsiin. Mutta valitettavasti se ei ole kovinkaan kummoinen G-pistevibraattorina, ja sellaiseksi se nimenomaan on tarkoitettu.