Arvostelut

Arvostelu: Velve Riva Rabbit-vibraattori

Ihania rabbit-vibraattoreita on vaikka kuinka paljon. Siis TODELLA paljon. Ei mikään ihme, että itselle sopivimman valitseminen voi olla vaikeaa.

Etsiessäsi sitä oikeaa, on hyvä miettiä tarkkaan, mitä toivot esimerkiksi stimulaation, äänitason ja ergonomian suhteen.

Ja jos unelmiesi pupuvibraattori on vielä hakusessa, luepa eteenpäin ja tutustu Velven Riva -vibraattoriin – tämä pupu nimittäin on tutustumisen arvoinen.


Hyvät puolet
– Mahdollisuus taivaallisiin sekaorgasmeihin
– Huokuu tyyliä ja ylellisyyttä
– Tarkkaan mietitty ja toimiva muotoilu
– Vesitiivis ja ladattava

Huonot puolet
– Tähän jää koukkuun
– Vaatii hieman harjoittelua
– Varren ja klitorisosan värinää ei voi ohjata erikseen

4,5 tähteä


 

Saanemme esitellä, Riva!

Riva on osa Velve-tuotesarjaa – ylellisiä eroottisia leluja, jotka on suunniteltu yhteistyössä johtavien seksologien ja asiantuntijoiden kanssa ja jotka edustavat skandinaavista designia parhaimmillaan. Niiden jokainen yksityiskohta on laadittu ajatuksella, ja jo tässä vaiheessa voi sanoa, että nuo ajatukset ovat olleet loistavia!

Riva antaa varsin hienostuneen vaikutelman heti kättelyssä. Se on pakattu upeaan, aistillisen violetin väriseen rasiaan, ja sama syvä violetin sävy toistuu myös vibraattorissa.

Tuotepakkauksesta löytyy latausjohdon ja säilytyspussin lisäksi englanninkielinen käyttöohje, joten vibraattorin painikkeista pääsee nopeasti perille.

Sen materiaali on silkinpehmeää silikonia, josta ei löydy teräviä reunoja tai kömpelöitä painikkeita – Riva on kaikin puolin tyylikäs ja todella helppo käyttää.

Varsi on kooltaan keskimittainen. Sen sisään asetettava pituus on 11 cm ja halkaisija leveimmillään 3,5 cm. Eli se sopii mainiosti useimmille nautiskelijoille kokemustasoon katsomatta. Varsi on jämäkkä ja kiinteä, mutta joustaa juuri sopivasti mukautakseen vartalon anatomiaan.

Ulkoinen klitorisosa on leveydeltään ja pituudeltaan näppärä. Se hemmottelee klitorista ja sen ympäristöä sopivan laajalta alueelta.

Sekaorgasmeja? Kyllä kiitos!

Noin kolmen tunnin latauksen jälkeen Riva on käyttövalmis, ja huh sentään, värinöissä ei tosiaan ole säästelty! Toinen yllättävä asia on äänitaso. Normaalisti näin voimakkaasti värisevillä tuotteilla on tapana – ihan ymmärrettävästikin – olla äänekkäitä, mutta myös suurimmalla tehollaan Riva on melko hiljainen vibraattori. Todella vaikuttavaa!

Kun vibraattori on käynnistetty, värinän saa päälle painamalla ylintä painiketta kerran, ja samasta painikkeesta löytyy myös vibraattorin 10 värinärytmiä. Plus ja miinus säätävät voimakkuutta, joten vibraattorissa on monenlaisia asetuksia, joista löytyy jotain jokaiseen mielialaan ja tunnelmaan.

Lisäksi Riva-vibraattorissa on vielä yksi sydämet sulattava ominaisuus. Painamalla alinta painiketta kerran ja odottamalla n. 5 minuutin verran, vibraattori saavuttaa 37-39 asteen lämpötilan. Se tekee kokemuksesta luonnollisen ja miellyttävän tuntuisen.

Varren kaartuva muoto ja tehokas värinä osuvat G-pisteelle todella tarkasti samalla kun klitorisvibraattori hemmottelee ulkoista nautintopistettä. Kahden erogeenisen pisteen yhtäaikainen stimulaatio tarkoittaa ihania sekaorgasmeja – yay!

Jos klitorisosa ei asetu samantien kohdilleen, kannattaa liikutella vibraattoria eri kulmiin tai levittää häpyhuulia hieman erilleen.

Muista ottaa mukaan vesipohjaista liukuvoidetta. Se saa kokemuksen tuntumaan moninkertaisesti paremmalta ja auttaa nautintopisteiden löytämisessä.

Ja jos tykkäät kosteista leikeistä, niin Riva tykkää niistä myös! Se on täysin vesitiivis, joten voit ottaa sen mukaan nautinnollisiin kylpyhetkiin. Ota esiin tuoksukynttilä, laita hiusnaamio vaikuttamaan ja antaudu kokonaisvaltaiseen hemmotteluhetkeen tutkiessasi rabbit-vibraattorin stimuloivia asetuksia.

Lopputulos

Jos Riva olisi Tinderissä, se saisi takuulla supertykkäyksen!

Muotoilu, käyttökokemus ja stimulaatio ovat huolella mietittyjä, ja se todella tuntuu.

On aivan erityinen kokemus hemmotella itseään näin laadukkaalla seksilelulla. Jos Velvellä olisi samantyyppinen slogan kuin L’orealin “Because you’re worth it”, se todennäköisesti kuuluisi: Koska ansaitset vain kaikkein parasta! Rivan avulla voit antaa vartalollesi sen ansaitsemaa rakkautta ja luvassa on taivaallisen suloisia sekaorgasmeja.

Annamme Rivalle epäröimättä 4,5 tähteä!

4,5 tähteä