Arvostelu: The Rabbit Wand
Arvostelut

The Rabbit Wand – Hurmaava pupu!

The Rabbit Wand – Hurmaava pupu!

The Rabbit Wand

“Wand ja pupuvibra yhdessä lelussa? Siis wand viedään emättimeen? Ei voi olla totta!” Siinä ensimmäinen reaktioni kun The Rabbit Companyn valmistama seksilelu nimeltään The Rabbit Wand tuli ensimmäisen kerran tietoisuuteeni.

Yleensä wand yhdistyy mielessäni suurikokoiseen ja erittäin tehokkaaseen vibraattoriin, jota en todellakaan suosittelisi käyttämään sisäisesti. Siksi nikottelinkin vähän kun kuulin, että seuraava testituote olisi The Rabbit Wand, mutta kun sain sen käteeni, jo alkoi lyyti kirjoittaa. 🙂

Yleistä

The Rabbit Wand on pienikokoinen miniwand, joka on leveydeltään 3,5 cm ja pituutta sillä on 22,5 cm, josta 12 cm on sisään asetettavaa. Toisin sanoen se ei ole mitenkään pelottavan iso.
Noin varren keskipaikkeilla on pieni pupu, joka on ikään kuin bullet-vibraattori korvilla, jotka stimuloivat lystikkäästi klitorista silloin kun sauvaosa on viety emättimeen. Siitä nimi Rabbit Wand.

Käyttökokemus

The Rabbit Wand -vibraattorissa on kaikkiaan viisi painiketta.

The Rabbit Wand - painikkeet

Ne on syytä opetella tuntemaan, joten käyn ne tässä läpi.
Ylimpänä oleva painike sekä käynnistää että sammuttaa vibraattorin. Yhdellä painalluksella sekä sauva että pupu lähtevät käyntiin.
Plus- ja miinuspainikkeilla säädetään sekä sauvan että pupuosan värinänopeutta.
Aaltopainikkeella voi valita haluamansa sauvaosan kuudesta värinäasetuksesta kun taas kaikista sisin painike (jossa pupunkorvat) säätää pupuvibraattorin kuutta värinäasetusta.

Toisin sanoen kun The Rabbit Wand -vibraattorin käynnistää, sekä sauva että korvat lähtevät värisemään, mutta painamalla sisintä painiketta pupun korvat saa sammutettua, jolloin pelkästään sauva värisee.

Siitä asetuksesta ilahduin kovasti, koska sen avulla vibraattoria voi käyttää aivan tavallisena wandina esim. lämmittelynä, ja sitten kun “esileikki” on hoidettu, voi käynnistää myös korvat ja käyttää vibraattoria tavallisen pupuvibraattorin tapaan tuplastimulaatioon.

Vibraattori on aivan uskomattoman hiljainen. Siinä on viisi värinänopeutta ja vasta neljännellä sitä edes alkaa kuulla, ja sittenkin vain ihan vähän. Se teki minuun todellakin vaikutuksen, sillä kyseessä on tehokas vibraattori.

Pinta on valmistettu lääketieteellisestä silikonista ja tuntuu ihanan pehmeältä ja sileältä käytössä.

Lopputulos

On hyvä idea lämmitellä ensin ennen kuin The Rabbit Wand otetaan käyttöön, koska sauvaosa on aika kookas. Sitten kun lämmittely on suoritettu ja paikat ovat rennot ja vastaanottavaiset, sauvaosa tuntuu todella kiihottavalta.

Sen voimakkaat värinät tuntuvat syviltä ja rymiseviltä ja stimuloivat sekä G-pistettä että klitorista aivan fantastisesti, joten tämän avulla ei todellakaan ole vaikea saada orgasmia.

Tämä vibraattori kerta kaikkiaan vain toimii, joten minusta se on loistotuote!

Ainoa mistä voisin vähän valittaa on se, että olisi hyvä jos sekä sauvaosan että pupuosan värinänopeutta voisi säätää erikseen, jolloin voisi saada esim. voimakasta värinää G-pisteelle ja kevyttä värinää klitorikselle, tai toisin päin jos siltä tuntuu. Mutta se vaatisi kaksi lisäpainiketta, mikä toisaalta mutkistaisi säätimiä liikaa.

The Rabbit Wand on huippulaadukas tuote. Jos et osaa valita Magic Wandin tai pupuvibraattorin välillä, voit aina valita molemmat hankkimalla tämän, etkä varmasti tule katumaan.

Annan The Rabbit Wand -vibraattorille kokonaiset viisi tähteä!