Arvostelut

TESTI: Womanizer Premium

Jos haluaa omistaa maailmanluokan seksileluja, on Womanizer pakkohankinta. Womanizer-stimulaattorin ostaminen on vähän kuin hankkisi designer-käsilaukun – eli siis ultimaattinen satsaus itsensä hemmotteluun! Vaikka voikin tuntua fantastiselta vinguttaa Visaa ja nauttia uuden nahan tuoksusta ja kauniista muotoilusta, ei laukku silti tarjoa orgasmeja – toisin kuin Womanizer Premium! Alta voit lukea arvosteluni Womanizer Premiumista.

Yleistä
Kun alan testaamaan Womanizer Premium -stimulaattoria, on aivan päivänselvää, että kyseessä on huippulaadukas tuote. Sen silkinpehmeä silikonipinta on kauniin matta eikä siitä löydy ainuttakaan rumaa ilmakuplaa, naarmua tai pikkuvikaa. Painikkeet eivät erotu häiritsevästi muusta pinnasta, mutta ne on helppo löytää ja niiden käyttö on helppoa. Tunnen kaikki aiemmat mallit, mutta siitä huolimatta minuun tekee vaikutuksen se, miten viimeistellyltä ja miellyttävältä kädessäni oleva tuote tuntuu.

Ominaisuudet ja käyttökokemus
Womanizer Premium on klitoriskiihotin, joka saa ilmavirran avulla aikaan alipaineen klitoriksen ympärille koskettamatta sitä suoraan. Ennen kun heittäydyn kokemuksen vietäväksi, tutustun toimintoihin lähemmin. Ihan ensimmäiseksi huomaan kaksi ominaisuutta, joita arvostan itse todella paljon: stimulaattori on ladattava (iso plussa) ja lisäksi vesitiivis (vielä suurempi plussa). Se käynnistetään pitämällä ON-painiketta painettuna muutaman sekunnin ajan. Sen jälkeen yksittäisillä painalluksilla voi käydä läpi sen 12 intensiteettiä, ja sen voin luvata, että tarjolla on jokaiselle jotain. Alimmat tehotasot ovat erittäin hellävaraisia, melkein kutittavia ja pitkälti äänettömiä. Tehokkaimmat puolestaan tuntuvat voimakkaan stimuloivilta ja niistä lähtee myös jonkin verran enemmän ääntä. Se ei tosin ole mikään ongelma, sillä ääni vaimenee huomattavasti heti kun suutin saa ihokosketuksen. Tässä nimenomaisessa mallissa on lisäksi aivan uusi toiminto nimeltään Autopilot. Testatessani Womanizer Premium -stimulaattoria minulla kesti hetken tajuta miten se oikein toimii, mutta onneksi pakkauksen mukana tulee myös perusteelliset käyttöohjeet. Autopilotissa on kolme erilaista asetusta, jotka stimuloivat eri tasoilla ja jotka toimivat erityisen hyvin orgasmin asteittaiseen “rakentamiseen”. Lisäksi Womanizer Premiumia testatessani sain selville, että siitä löytyy myös Smart Silence -ominaisuus, joka tarkoittaa sitä, ettei ilmavirta käynnisty ennen kuin suutin saa ihokontaktin. Se on todella fiksua!

Ominaisuuksiin tutustumisen jälkeen on aika päästä kunnolla alkuun uuden ystäväni kanssa. Womanizer Premiumilla on orgasmitakuu, joten olen melko varma siitä, että luvassa on hyvä kokemus, kunhan pääsen testaamaan sitä. Alussa minulla on kuitenkin vähän vaikeuksia saada asetettua suutin juuri oikeaan kohtaan. Stimulaatio tuntuu ensin joko liian voimakkaalta tai heikolta, kun kohta on väärä. Sen oikean kohdan löytämiseen menee jonkin verran aikaa. Lisään vähän liukuvoidetta, jolloin suutinta on helpompi liikutella iholla ja tuntemus on heti hellävaraisempi ja kiihottavampi. Alkukankeuden jälkeen oikea kohta löytyy eikä siitä mene aikaakaan, kun orgasmi jo vyöryy ylitseni. Ja tässä kohtaa on myönnettävä, että kanssasisareni olivat oikeassa siinä, että orgasmi tuntuu erilaiselta. Se on syvempi ja intensiivisempi kuin mitä olen saanut vibraattorin kanssa pitkään aikaan.

En kyllä yhtään ihmettele, että klitorisstimulaattorit nauttivat niin suurta suosiota. Kun stimulaatio osuu kohdalleen, se todellakin osuu kohdalleen ja on huikean tehokasta. Womanizer ei ole mitään vähempää kuin nerokas, jos nautit erittäin tarkkaan kohdistuvasta stimulaatiosta, mutta myös jos sinulla on vaikeuksia saada orgasmi. Se nimittäin nostaa tuntoherkkyyttä niin paljon, että uskon melkeinpä kenen tahansa naisen saavan sen avulla vähintään yhden orgasmin. Minun on myönnettävä, että olen itse niitä naisia, jotka saavat enemmän irti laajemman ihoalueen stimuloinnista upeasta orgasmista huolimatta. Kenties klitorikseni on vähän turhan tuntoherkkä tai hermopäätteeni sen ympärillä aivan erityisen herkkiä, tai ehkä en ole vain harjoitellut tarpeeksi. Siitä johtuen klitorisstimulaattorista ei koskaan tule minun suosikkileluani, mutta se on kiinni omista henkilökohtaisista mieltymyksistäni eikä millään muotoa Womanizerin syytä.

Womanizer Premium -arvostelu
Kannustan kaikkia naisia hemmottelemaan itseään tämän kaliiberin seksilelulla. Seksileluja on saatavilla kaikenlaisissa hintaluokissa ja niin perus- kuin huippulaatuisinakin, mutta en tunne ainuttakaan toista tuotemerkkiä, joka voisi ylpeillä tällä tasolla. Minun ei tarvitse keskittyä mihinkään muuhun kuin itse nautintoon, sillä Womanizer on miettinyt kaiken valmiiksi eikä matkassa yksinkertaisesti ole mutkia. Jos sinä – kuten tuhannet muutkin naiset – nautit tarkasta klitorisstimulaatiosta, Womanizer Premium tarjoaa ultimaattisen kokemuksen. Testaa Womanizer Premium -stimulaattoria ja koe itse, miten upeaa nautinto voikaan olla.

Womanizer ansaitsee 100 tähteä, mutta tällä asteikolla voin antaa vain täydet 5.