Oppaat

SUUSEKSI – 10 KUUMAA VINKKIÄ

Suuseksi on yksi tyydyttävimmistä ja intiimeimmistä seksin muodoista riippumatta siitä, oletko antajana tai vastaanottajana.

Olemme keränneet tähän 10 kuumaa vinkkiä, jotka inspiroivat yhtälailla aloittelijoita sekä vaihtelua kaipaavia kokeneita nautiskelijoita.

Vinkki 1: Hyvä hygienia on välttämätöntä

Pahan hajun tai maun pelko on yksi suurimmista esteistä onnistuneen suuseksin tiellä. Siksi suuseksi onkin parhaimmillaan alapesun jälkeen, jolloin teistä kumpikin voi heittäytyä täysin rinnoin nautintoon mukaan.

Vaan joskus tekee mieli toimia nopeasti, vaikka juuri töistä kotiin tultuanne, eikä silloin välttämättä ehdi pesulle. Siksi onkin hyvä, että apuvälineitä on tarjolla. Kokeile suuseksisuojia, jotka voi asettaa nuoltavan kohdan ja kielen väliin. Niiden avulla suojaudut myös mahdollisilta seksitaudeilta.

Vinkki 2: Rentoudu nuoltavana ollessasi

Jos olet hermostunut ja jännittynyt kumppanisi nuollessa sinua, et pysty nauttimaan muuten upeasta seksikokemuksesta. Jos muistit huolehtia hygieniasta, ei sinulla ole mitään hätää tai syytä jännittää. Usein onkin kyse vain omien estojen selättämisestä ja mukaan heittäytymisestä.

Jos rentoutuminen on silti vaikeaa, sulje silmäsi tai anna kumppanisi sitoa silmäside kasvoillesi ja vangita kätesi kahleilla tai vaikka huivilla. Näin siirrätte vastuun nautinnostasi kumppanillesi, mikä saattaa auttaa sinua rentoutumaan.

Vinkki 3: Olet mitä syöt

Sanonta ”olet mitä syöt” saattaa hyvinkin pitää paikkansa, kun puhutaan suuseksistä. Kautta aikain on käyty keskustelua siitä, mikä saa eritteemme maistumaan hyvältä tai pahalta, ja vaikka oman ominaismaun muuttamiselle ei ainakaan toistaiseksi ole tieteellisiä todisteita, mikään ei estä kokeilemasta alla olevia vinkkejä:

Aiheuttaa pahaa ominaismakua: tupakointi, kofeiini, alkoholi, parsakaali, kukkakaali, parsa, einesruoat, voimakkaasti maustettu ruoka, liiallinen matotuotteiden käyttö, liha ja kala.

Aiheuttaa hyvää ominaismakua: vähintään kahden vesilitran juominen päivittäin, ananas, karpalo, makeat hedelmät, persilja, selleri, kaneli, kardemumma ja piparminttu.

Ja miesten kannattaa muistaa, että usein ejakuloiminen parantaa siemennesteen makua!

Vinkki 4: Lisää makua

Jos kaipaat uusia makuelämyksiä tai et kertakaikkiaan pidä siitä miltä suuseksi maistuu, voit kokeilla makuliukuvoidetta. Niitä löytyy monenlaisia, ja esimerkiksi Sweden liukuvoiteissa on hyvä valikoima.

swede glidecremeMakuliukuvoide toimii samalla tavalla kuin tavallinenkin liukkari – se vain maistuu paremmalta! Voit ottaa liukuvoiteen mukaan leikkiin silloin kun itse haluat. Suosittelemme kuitenkin, että otat tuotteen käyttöön jo heti alussa, jottei kumppanisi kuvittele, että hän maistuu pahalta.

Ja jos kyse onkin juuri siitä, on tässä varmaan hyvä pienen valkoisen valheen paikka (kuten, että rakastat mansikan makua ja haluat kokeilla sen yhdistämistä hänen makuunsa), sillä mikäli sanot suoraan kumppanisi maistuvan pahalta, hän ei takuuvarmasti kykene rentoutumaan suuseksin aikana.

kondomer med smagLaita vähän liukuvoidetta sormenpäähäsi, kielellesi tai kumppanisi vartalolle, ja jaksat nuolla kliimaksiin asti.

Yhden yön suhteissa tai uuden kumppanin kanssa kannattaa turvautua makukondomeihin. Ne suojaavat sukupuolitaudeilta kumpaankin suuntaan, samoin kuin aiemmin mainitut suuseksilaput.

Vinkki 5: Kerro ja kuuntele

Palaute ja opastus ovat tärkeitä, jos haluat antaa tai vastaanottaa hyvää suuseksiä. Kerro kumppanillesi mitä haluat hänen tekevän, ja kuuntele vuorostasi mitä kumppanisi haluaa.

Ohjaa kumppaniasi, jotta hän antaa sinulle juuri oikeanlaista nautintoa. Jos vain teeskentelet nauttivasi suuseksistä, ei se parane vastaisuudessakaan.

Vinkki 6: Älä keskity vain klitorikseen tai peniksen kärkeen

Älä keskity vain kumppanisi kehon ilmeisimpiin paikkoihin. Klitoris ja peniksen pää ovat loistavia kohteita suuseksille, mutta muidenkin alueiden stimulointi on tärkeää. Voit suudella ja nuolla kumppanisi vartaloa joka puolelta, myös muualta kuin intiimialueilta.

Jos annat suuseksiä miehelle, muista peniksen kärjen lisäksi koko peniksen varsi, kivekset, väliliha ja esinahan alue. Voit esimerkiksi liikuttaa kieltäsi edestakaisin peniksen kärjen aukolla ja alueella, jossa peniksen pää yhtyy varteen. Nämä alueet ovat erittäin tuntoherkkiä.

Kosketa hänen kiveksiään sormillasi, ja anna sormien vaeltaa myös välilihan ja anuksen alueelle samalla kun stimuloit suullasi penistä.

Jos annat naiselle oraaliseksiä, stimuloi hänen klitoristaan, mutta muista myös emättimen suu ja sisäseinämät, sekä klitoriksen nypykän ympärillä olevat alueet. Nuole vaihtelevasti pitkiä ja lyhyitä nuolaisuja.

Nainen luultavasti nauttii myös, jos asetat sormesi hänen sisäänsä ja liikutat niitä edestakaisin – tai stimuloit sormenpäilläsi hänen G-pistettään. Voit myös käyttää klitorisvibraattoria tai dildoa leikissä.

Vinkki 7: Ime hellästi

Ei suuseksiä tarvitse rajoittaa vain nuolemiseen tai suudelmiin. Imeminen voi myös olla tärkeä osa aktia. Usein sekä miehet että naiset nauttivat imemisen tunteesta peniksen tai klitoriksen ympärillä, mutta nautinnon ja kivun raja voi olla hiuksenhieno. Liian voimakas imu voi tuntua epämiellyttävältä, joten ole varovainen.

Vinkki 8: Vaihtelu virkistää

Nuolemistekniikkaa kannattaa vaihdella suuseksin aikana. Voit esimerkiksi aloittaa hitaasti suutelemalla ja hieromalla kumppanisi intiimialueita kielelläsi. Voit ajatella suuseksiä pitkänä aistillisena suudelmana, joka hiljalleen kiihtyy kohti kliimaksia.

On kuitenkin hyvä pitää tempo ja tekniikka tasaisesti samana siinä vaiheessa, kun kumppanisi alkaa lähestyä kliimaksia. Näin autat häntä saavuttamaan nautinnon huipun.

Vinkki 9: Vaihda asentoa

Tavallisin asento on varmaankin se, jossa kumppani makaa selällään sängyllä, mutta miksi ette kokeilisi muitakin asentoja?

Ohjaa kumppanisi seisaalleen ja asetu polvillesi hänen jalkoväliinsä. Tämä luo aivan uudenlaisen kokemuksen. Kannattaa kuitenkin antaa kumppanin tukeutua johonkin, ettette nautinnon huumassa kaadu lattialle.

69:inä tunnettu asento on täydellinen parille, joka haluaa samanaikaista tyydytystä molemmille. Tämä asento on parhaimmillaan molempien ollessa kyljellään, jotta kuumat, kiihkeät vartalot eivät yhteen painautuessaan tee tilanteesta liian hikistä ja tukahduttavaa. Myös kyykistyminen, asettuminen nelinkontin tai sängynreunaa vasten nojautuminen voivat tuoda virkistävää vaihtelua asentoihinne.

Vinkki 10: Käytä seksilelua

Suuseksistä saa vieläkin nautinnollisempaa kun avustat kieltäsi seksileluilla. Voitte kumpikin käyttää anustappia tai anaalivibraattoria saadaksenne intensiivisempää nautintoa. Miestä voi myös tyydyttää eturauhasstimulaattorilla suuseksin aikana.
ro 80

Naisen klitorista ja emättimen suuta voi stimuloida nuolemisen aikana klitorisvibraattorilla, kuten esim. Rocks Off 80 mm, tai häntä voi kiihottaa sisäisesti dildolla tai värisevällä kiihotinkuulalla, mikäli keskityt hänen klitorikseensa kielelläsi.