Oppaat

Sinful Soft – Seksilelu, joka saa polvesi pehmeiksi

Joskus niin vain käy.

Että bussi tulee ajoissa.

Että lottonumerot osuvat oikein.

Että sitä rakastuu ensisilmäyksellä.

Osaat varmaan arvata, mikä yllä olevista tapahtui, kun näin Sinful Soft -tuotteet ensimmäistä kertaa!

Pehmeä on uusi musta

Minä rakastan kaikkea mustaa: mustia vaatteita, mustaa huumoria, mustia seksileluja. Mutta niin itsepäinen en ole, ettenkö joskus voisi nauttia muustakin.

Siihen täytyy vain olla todella hyvä syy – ja juuri sellainen on Sinful Soft.

Siksi haluan kertoa tuotesarjasta myös sinulle.

Mikä on Sinful Soft?

Sinful Soft on (upea) seksilelusarja, jonka tuotteet on valmistettu uskomattoman pehmeästä silikonista. Siis todella, todella pehmeästä. Lähes hauraasta, mutta ei herkällä tavalla. Enemmän sellaisella tavalla, johon ei yksinkertaisesti voi olla ihastumatta.

Lelut tuntuvat kädessä melkein eläviltä. Voi kuulostaa uskomattomalta, mutta uskottava se on – kokemus oli itsellenikin melko hätkähdyttävä!

Monet seksilelut voivat tuntua tietyllä tavalla vierailta. Ne ovat ikään kuin lisäosia, ylimääräisiä, erillisiä… toki ne ovat myös kivoja ja antavat orgasmeja, mutta silti ne joskus tuntuvat jollain tasolla vierailta.

Sinful Soft on erilainen – tuntuu melkeinpä siltä kuin tuote tunnistaisi ja vastaanottaisi kosketukseni. Pehmeä silikoni antaa periksi, kun puristan sitä, ja jonkin ajan kuluttua se lämpenee käteni lämpöiseksi.

Viestintä vaikuttaa olevan kaksisuuntaista.

Myös tuotesarjan värit tekevät vaikutuksen. Ne ovat herkkiä, mutta tyylikkäitä – ja pakkaus ansaitsee sekin erityismaininnan!

Arvioin usein seksileluja ja niiden pakkauksia sen perusteella, haluaisinko pitää niitä näkyvissä yöpöydälläni. Sinful Softin kohdalla vastaus on ehdoton kyllä.

Pakkaus voisi nimittäin yhtä hyvin kuulua markkinoiden eksklusiivisimman kosmetiikkamerkin ylellisimmälle kasvovoiteelle.

Sen moderni, pelkistetty ja käyttäjäystävällinen kokonaisuus huokuu tyylikästä pohjoismaista designia.

Mihin kaikkeen Sinful Soft pystyy?

Sinua todennäköisesti kiinnostaa myös, mitä nämä ihmeelliset seksilelut osaavat tehdä.

Siis sen lisäksi, että ne kommunikoivat kanssasi.

Tämä on paras selittää hieman epätavallisesti kertomalla ensin, mitä ne eivät tee.

Jos yöpöytäsuosikkisi on tehokas Magic Wand ja tarvitset nautintoon voimakkaita värinöitä, Sinful Soft ei ehkä ole juuri sinua varten.

Ei kuitenkaan kannata sulkea niitä kokonaan pois, sillä kuten varmasti jo arvasitkin, sarjan tuotteet tekevät muutakin kuin “vain” värisevät.

Haluan vain varoittaa, että niiden värinät eivät kuulu järisyttävimpien luokkaan.

Mutta mitä voit siis odottaa?

Kutkuttavaa kihelmöintiä. Kiihottavia hivelyjä. Helliä hyväilyjä. Pehmeyttä ja nautintoa.

Kuulun niihin ihmisiin, jotka yleensä fanittavat ronskin tehokkaita vibraattoreita, mutta Sinful Soft onnistui siitä huolimatta valloittamaan sydämeni. Useita kertoja, jos totta puhutaan!

Riippumatta siitä, valitsetko tuotteen ulkoiseen vai sisäiseen stimulaatioon, sen kanssa kannattaa käyttää vesipohjaista liukuvoidetta.

Liukuvoide saa nämä lelut heräämään (jos mahdollista) vieläkin enemmän eloon.

Hyvinvointia aisteillesi

Kun haluan hemmotella itseäni, päädyn yleensä hankkimaan uuden, päivitetyn version jostakin, jota minulla jo on. Kyseessä voivat olla uudet farkut vaatekaappiin, uusi tyylikäs (ja tietysti vaaleanpunainen) kynttilänjalka kotiin tai vartaloa uudistava kylpyläkäynti.

Mutta miksi wellnessin pitäisi rajoittua vain spaelämyksiin ja kasvohoitoihin?

Myös aistisi ja seksilelusi ansaitsevat hellää huolenpitoa, ja siihen Sinful Soft on erinomainen valinta.

Olemme siis palanneet takaisin tuntoaistiin, kuten varmaan jo aistitkin. Ja siihen, että lelut voivat tehdä muutakin kuin “vain” väristä.

Mukava on myös uusi musta

Minulle Sinful Soft -sarja tarjoaa vastapainoa niille kehityssuunnille, joita näemme sekä teknologiassa että jokapäiväisessä elämässämme.

Kaikkea on nykyään optimoitava ja tehostettava. Asioiden on edettävä nopeasti ja tuloksia on mitattava.

Siinähän melkein hengästyy. Ehkä sinusta tuntuu joskus samalta?

Minut tekee erityisen surulliseksi se, että tämä ajattelutapa joskus heijastuu myös makuuhuoneeseen.

Se saa minut esittämään kysymyksiä, kuten:

Onko seksi hyvää vain silloin, jos saat orgasmin? Pitäisikö itsetyydytys poistaa tehtävälistalta vai nauttia siitä? Onko tehokas kosketus parempi kuin hellävarainen hyväily? Ja voiko seksin aikana saavuttaa useita erilaisia kliimakseja?

Slow sex tai Soft sex voi olla ihanaa seksiä, ja ainakin minun kohdallani Sinful Soft on käsitteen huipentuma. Nyt on sinun vuorosi kokeilla!