Sinful Ladattava Magic Wand Hieromasauva
Arvostelut

Sinful Ladattava Magic Wand Hieromasauva

Voin sanoa sen saman tien: rakastan tätä vibraattoria! Olen testannut sitä yksin, kumppanin kanssa, seisten, istuen, mahallani, selälläni, päälläni seisten… Lopputulos on aina yhtä hyvä: villi ja raivokas orgasmi. It just gets me every time.

Yleistä:

Sinful Ladattava Magic Wand Hieromasauva on ensimmäinen Magic Wand -tyyppinen hieromasauva, jota olen koskaan kokeillut, joten en voi verrata sitä muihin vastaaviin tuotteisiin. Mutta sen voin sanoa, että nyt on kyseessä todella upea vibraattori ja vieläpä kohtuulliseen hintaan.

Vibraattorin pinta tuntuu sileältä ja silkinpehmeältä ihoa vasten, ja sen kokomusta ulkomuoto on varsin tyylikäs. Se on aika iso, mutta se istuu hyvin käteen tuntumatta liian painavalta. Ainakaan toistaiseksi en ole väsyttänyt käsiäni pitelemällä sitä.

Ladattavuudesta annan suuren plussan. Se ladataan mukana tulevalla pistokkeeseen kytkettävällä laturilla, ja johdon voi irrottaa kun vibraattorin akku on täynnä. Olen kokeillut muita seksileluja, joissa roikkuu pitkä johto päässä käytön aikana, ja siihen voi todella palaa päreet kesken kaiken.

Olin vähän skeptinen akun kestoa kohtaan, koska ajattelin, ettei yksi latauskerta varmaan kanna kovin pitkälle, mutta yllätyin sen suhteen todella positiivisesti. Olen käyttänyt sitä nyt 6-7 kertaa yhdellä latauksella, ja värinät ovat edelleen yhtä voimakkaita.

Käyttökokemus:

Sinful Magic Wand

Sinful Ladattava Magic Wand Hieromasauva sopii hyvin käteeni ja sitä on ilahduttavan helppo hallita. Kun painaa keskimmäistä painiketta kolmen sekunnin ajan, vibraattori käynnistyy matalimmalla värinätasolla. Painamalla samaa painiketta lyhyesti voi käydä läpi kaikki viisi värinärytmiä, ja niiden voimakkuutta voi säätää plus- ja miinuspainikkeiden kautta.

Sinful Wand on aivan selkeästi voimakkain vibraattori kaikista, joita olen kokeillut. Mutta siitä Magic Wandit tunnetaankin, joten tämä ei sinänsä yllättänyt. Sen avulla sain klitorisorgasmin todella helposti, mikä johtui sekä värinän tehosta että myös sauvan pään koosta. Se on nimittäin varsin leveä ja stimuloi kerralla klitoriksen lisäksi koko sen ympärillä olevaa aluetta, ja myös häpyhuulet saavat osansa värinästä. Lisäksi sauvaa voi käyttää muuallakin vartalolla, ja itse nautin siitä esim. rinnoilla ja pakaroilla sekä kaulalla ja hartioiden seudulla.

Värinät tuntuvat erityisesti vibraattorin pinnalla, joten ne eivät ole syviä ja “rymiseviä”, joista itse yleensä pidän eniten, mutta ei voi valittaa, koska ne tuntuvat todella upeilta ja tehokkailta siitä huolimatta.

Lopputulos:

Sinful Ladattava Magic Wand Hieromasauva on tyylikäs ja antaa todella voimakkaita orgasmeja. Se on ladattava ja toimii pitkään yhdellä latauksella. Koska se värisee niin voimakkaasti, ei se ole erityisen hiljainen, mutta tämä pitää paikkansa kaikkien Magic Wand -tyyppisten vibraattorien kohdalla. Tehokkuus ja ääni kulkevat käsi kädessä. Jos siis haluat kokeilla sellaista taikuutta, jota vain taikasauva voi tarjota, tämä vibraattori on erinomainen hankinta.

Tekniset ominaisuudet:

MATERIAALI: Silikoni.
FTALAATITON: Kyllä.
PITUUS: 29 cm.
HALKAISIJA: 5,7 cm.
VESITIIVIS: Ei.
AKKU: Ladattava litium (laturi mukana).
SÄÄDIN: Plus- ja miinuspainikkeet.
KÄYTTÖOHJE: Englanti.