Sinful Ladattava Kiihotinkuula Arvostelu
Arvostelut

Sinful Ladattava Kiihotinkuula

Tällä viikolla sain luvan testata jälleen yhtä tuotetta Sinfulin omasta tuotesarjasta. Tällä kertaa kyseessä on Sinful Ladattava Kiihotinkuula.

Yleistä:

Sinful Opladeligt Vibrator Æg

“Kiihotinkuula” on sanana vähän epämääräinen. Useimmiten kyse on munan tai kuulan muotoisesta vibraattorista, joka asetetaan emättimeen. Sinfulin uusi kiihotinkuula ei kuitenkaan ole munan muotoinen, mikä on mielestäni hyvä asia. Mutta palataan siihen myöhemmin.

Sinful Ladattava Kiihotinkuula on langaton ja sitä ohjataan pyöreän kaukosäätimen kautta. Kaukosäädin yhdistetään kiihotinkuulaan painamalla sekä kaukosäätimen että vibraattorin painiketta n. kahden sekunnin ajan. Niitä ei välttämättä tarvitse painaa samanaikaisesti, vaan laitteet löytävät kyllä toisensa vaikka painaisit niitä peräjälkeenkin. Molempiin syttyy välkkyvä valo sitten kun ne ovat käyttövalmiita. Easy peasy!

Vibraattorissa on seitsemän erilaista värinäasetusta, joita on helppo säätää. Kaukosäätimessä on nimittäin vain yksi painike, joten eri säätimiä ei tarvitse etsiskellä. Lisäksi kaukosäätimessä on valo, joka välkkyy samassa rytmissä kuin itse kiihotinkuula. Yksinkertaista mutta nerokasta! Sen avulla kaukosäädintä käyttävä kumppani on aina selvillä siitä, millä rytmillä kiihotinkuula kulloinkin värisee. Kuula tuntuu jämäkältä, mutta sen pinta on ihanan pehmeä. Liukuvoiteen avulla se sujahtaa näppärästi paikoilleen.

Käyttökokemus:

Sinful Opladeligt Vibrator Æg

Olen käyttänyt kiihotinkuulia aiemminkin, mutta ne eivät oikein koskaan ole olleet minun juttuni. Sinful Ladattava Kiihotinkuula oli kuitenkin kokemuksena erilainen, ja se johtui nimenomaan kuulan muodosta, joka muistuttaa lähinnä pitkänomaista lumiukkoa eikä varsinaisesti munaa tai kuulaa.

Miksikö se on hyvä asia? Koska sen takia kuulan saa pysymään emättimen aukolla. Silloin värinä välittyy sekä emättimen sisälle että aukon ympäristöön. Minulle sillä oli valtava merkitys! Mutta toki kuulan voi viedä kokonaan emättimen sisäänkin, jos siltä tuntuu.

Myös langaton kauko-ohjaus on mielestäni suuri plussa, koska se antaa enemmän liikkumavaraa ja leikkimahdollisuuksia – myös vaatteiden ollessa päällä. Lisäksi minusta on aavistuksen epäseksikästä, jos haaroista roikkuu pitkä johto…

Vaikka kiihotinkuulasta ei lähdekään kiinteää johtoa kaukosäätimeen, ei tarvitse pelätä sen katoavan minnekään käytön aikana. Siinä on kiinni varsin pitkä “häntä”, jolla sen saa helposti ulos käytön jälkeen. Kokemuksesta tiedän myös, että joissain seksileluissa on surkea yhteys kaukosäätimen ja vibraattorin välillä. Olen käyttänyt sellaistakin, joka menetti yhteyden kaukosäätimeen heti kun vibraattorin laittoi emättimeen. Siinäpä sitten olet vibraattorin kanssa, jonka säätimet eivät toimi sen ollessa paikallaan. Siksi vähän jännitinkin mahdollista huonoa yhteyttä etukäteen, mutta onneksi tämä kuula toimi niin kuin pitääkin. Kokeilin sitä sekä kylvyssä että pitämällä kaukosäädintä mahdollisimman kaukana emättimessä olevasta vibraattorista.

Lopputulos:

No, menipä tekniseksi. Miltä sen käyttö oikein tuntuu?
Tykkäsin kovasti sen erilaisista värinäasetuksista. Ne tuntuvat hyvin sekä sisällä että emättimen aukolla. Parhaan lopputuloksen sain kuitenkin stimuloimalla klitorista samalla, mikä sekin on helpompaa kun ei tarvitse säätää tiellä olevan sähköjohdon kanssa.

En ole (vielä) testannut sitä kumppanin kanssa, mutta olen aika varma, että siitä tulee suuri hitti yhdistettynä suuseksiin (sekä saajana että antajana ollessa) ja anaaliseksiin. Kiihotinkuula tarjoaa monenlaisia leikkimahdollisuuksia, ja aion kyllä testailla sitä usein vielä itseksenikin 🙂