Oppaat

Näin annat naiselle tajunnanräjäyttävää suuseksiä

Hemmoteltiinko sinua pihvillä ja suihinotolla 14. maaliskuuta? Siinä tapauksessa on aika tehdä vastapalvelus! 14. huhtikuuta on nimittäin kansainvälinen Kakku- ja suuseksipäivä, jolloin naistasi on syytä hemmotella herkullisella kakulla ja viettelevillä suudelmilla (siis alakertaan). Lue täältä miten sinustakin voi tulla cunnilingus-mestari, joka taitaa kielenkäytön salat ja saa naisensa hurmioon.

Kakkureseptin voit googlata mistä vain, mutta nämä askel askeleelta -ohjeet tajunnanräjäyttävään suuseksiin löydät ainoastaan täältä. Ja kyllä, meiltä löytyy vinkkejä myös sinkkunaisille.

Saa nainen rentoutumaan

Olet varmasti kuullut tämän aiemminkin, mutta naisen orgasmi on vähintäänkin yhtä riippuvainen korvien välistä kuin siitä, mitä jalkojen välissä tapahtuu. Siksi on tärkeää heti aluksi keskittyä siihen, että saat hänen olonsa mukavaksi ja rennoksi. Valmistele lämmin ja mukava (lue: romanttinen) ympäristö elävän tulen, sopivan musiikin ja tietenkin suudelmien, halien ja kauniiden sanojen avulla. Näytä ja kerro hänelle, että haluat todellakin maistaa ja tyydyttää hänet kielelläsi. Aivan takuuvarma keino saada nainen oikeanlaiseen mielentilaan on heittäytyä eroottiseen hierontaan. Käytä esim. Sweden maustettua hierontaöljyä, jota voit nuolla ja kuljettaa taitavalla kielelläsi hänen vartalonsa herkkiin sopukoihin, jolloin hän saa hyvinkin vinkkiä siitä, mitä nautintoja tuleman pitää.

Asetu mahallesi

Naisen saaminen orgasmiin suuseksin avulla vie keskimäärin (siis keskimäärin!) 20 minuuttia, joten kannattaa löytää mukava asento, jossa voit pysyä helposti pitempäänkin. Asetu joko mahallesi hänen jalkojensa väliin tai pyydä häntä asettamaan peppunsa aivan sängyn reunalle, jolloin voit polvistua hänen eteensä. Valitsitpa minkä asennon tahansa, pidä huolta siitä että olosi on mukava, sillä nyt on kyseessä kestävyysjuoksu eikä sprintti. Voit myös pyytää naista pitämään jalkojaan sen verran lähellä toisiaan, että voit välillä levähtää ja nojata poskeasi hänen reittään vasten.

Rauhallisesti

Vaikka olet jo kuljettanut kielesi hitaaaasti hänen klitorikselleen ja hän alkaa olla jo perusteellisen lämmin ja vastaanottavainen, et missään tapauksessa saa pilata kaikkea ryhtymällä kielihelikopteriksi. Aloita sen sijaan pitkillä, kevyillä nuolaisuilla aivan vulvan alaosasta lähtien, yli ulkoisten ja sisäisten häpyhuulien ja klitorikselle (vähän kuin nuolisit jäätelötötteröä). Anna kielesi vaeltaa uteliaana koko vulvan alueella, jotta hän kiihottuu niin, että unohtaa kaiken muun.

Tekniikkalaji

Kun olet stimuloinut naista sopivan pitkään hellillä nuolaisuilla, on aika laittaa uusi vaihde silmään. Levitä ulommat häpyhuulet varovasti ja keskity nyt nimenomaan klitorikseen ja sen ympäristöön – erityisesti aivan sen yläpuolelle. Vaihtele eri tekniikoita: anna kielen kiertää klitorista, kuljeta kielen kärkeä puolelta toiselle klitoriksen yli tai aseta huulesi sen ympärille ja ime varovasti. Muista, että kaikki naiset ovat erilaisia – jotkut nauttivat voimakkaasta ja tarkasti suunnatusta kielestä klitoriksella, kun taas toiset suosivat varovaisempia ja kevyempiä nuolaisuja. Onko sinun vaikeaa päätellä, mikä toimii hänelle parhaiten? Seuraa siinä tapauksessa hänen vartalonsa liikkeitä ja kuuntele hänen hengitystään suuseksin aikana – saat takuulla vastauksen. Murrettuasi koodin pitäydy siinä! Kestävyys on nimittäin päivän sana.

Varusta kielesi

Jos haluat antaa naisellesi hieman ekstrahemmottelua, varusta kielesi Screaming O -tuotemerkin LingO-vibraattorilla, jonka avulla raketti kohti 7. suuseksitaivasta saa varaslähdön. Tämä pieni mutta pippurinen värkki muuttaa suusi väriseväksi ilotulitukseksi. Lisäbonuksena LingO on varustettu nystyröidyllä pinnalla, joka antaa kielellesi lisäpontta.

Terästä hänen aistejaan

Jos haluat boostata suuseksiä vielä entisestäänkin, klitorikselle voi levittää tuntoherkkyyttä lisäävää System JO Warm and Buzzy Klitorisvoidetta, joka saa aikaan kiihottavan sekä vuorotellen viilentävän ja lämmittävän tuntemuksen. 

Näpit peliin

Sorminäppäryys ja multitaskaus vaativat harjoitusta, mutta voit viedä suuseksin aivan uudelle tasolle, jos laitat näppisi peliin. Kokeile esimerkiksi liikutella peukaloasi puolelta toiselle klitoriksen päällä samalla kun nuolet naista pitkillä, hitailla nuolaisuilla – tai päinvastoin. Siinä vaiheessa kun voihkinta nousee kuuluvaksi ja hän kiemurtelee nautinnosta, on aika työntää sormi tai parikin sisään emättimeen ja stimuloida G-pistettä käyristämällä sormet kohti naisen napaa ikään kuin kutsuisit häntä luoksesi. Ja tämä on se vaihe, missä vauhtia on syytä lisätä tosissaan! Nuole naista rytmikkäästi kerta toisensa jälkeen kunnes hän saavuttaa villin orgasmin. Voilá!

Kuumottavaa suuseksiä sinkkunaiselle

Vaikka (seksi)kumppania ei tähän hätään löytyisikään, ei sinun missään tapauksessa tarvitse jäädä paitsi ihanasta Kakku- ja suuseksipäivästä.

Ylellistä ja viettelevää suuseksiä

LELO-tuotemerkin Ora 2 on takuulla ylellisin ja hienostunein suuseksisimulaattori, mitä markkinoilta löytyy. Ora 2 hieroo klitoristasi – ja koko sen ympäristöä – yhdistämällä intensiivisen sykkeen ja herkät, pyörivät liikkeet. Tässä pienessä ihmeessä on peräti 10 erilaista värinäasetusta, joten voit nauttia juuri sinulle sopivasta intensiteetistä. LELO Ora 2 on voittanut kansainvälisiä palkintoja ja se on täysin vesitiivis, joten voit käyttää sitä niin suihkussa kuin ihanan lämpimässä kylvyssäkin. Mmmmmmm! 

Suuseksiä reissussa

Sqweel 2 on oivallinen suuseksisimulaattori vauhdikkaalle naiselle, sillä se on kooltaan kompakti, joten se mahtuu mainiosti myös reissulaukkuun. Siinä on kokonainen pyörällinen pehmeitä silikonikieliä, jotka hemmottelevat sinua pyörän pyöriessä kumpaan suuntaan vain. Saa Sqweel-kokemuksestasi kaikki irti käyttämällä sen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta. Ooh la la!

Oikein hyvää huhtikuun 14. päivää ja “hyvää ruokahalua”!