Sinful Buddy Ladattava Penisrengas
Arvostelut

Sinful Buddy Värisevä Penisrengas

Penisrenkaat eivät ole yleensä niitä kaikkein puhutuimpia seksileluja, mikä on kyllä todella sääli. Ne ovat pääsääntöisesti aika pieniä ja yksinkertaisia leluja, mutta niillä on monille todella suuri merkitys, käyttipä mies niitä yksin tai yhdynnän aikana yhdessä kumppanin kanssa.

Penisrengas toimii siten, että se asetetaan peniksen ympärille aivan sen tyveen, jossa se puristaa kevyesti ja rajoittaa veren poistumista peniksestä. Siten penikseen kertyy tavallista enemmän verta, jolloin lopputuloksena on kovempi ja täyttävämpi erektio. Mikä kuulostaa aika hyvältä. 🙂

sinful buddy

Yleistä

Buddy on Sinfulin upouusi värisevä penisrengas. Se toimii kuten yksinkertainen penisrengas, mutta lisäksi siinä on pieni bullet-vibraattori, joka värisee kiihottaen joko miestä tai naista, riippuen siitä miten sen pukee päälle. Sitä voi käyttää sekä pari- että soololeikkeihin sukupuolesta riippumatta.

Käyttökokemus

Sinful Buddy on todella suloinen penisrengas. Se on vähän kämmentäni pienempi ja renkaassa on ikään kuin pienet korvat. Kuten useimmat muutkin Sinfulin tuotteet, se on päällystetty mustalla silikonilla, joka tuntuu todella pehmeältä iholla. Ainoa epätasaisempi kohta sileällä pinnalla on pieni reikä laturia varten, jonka voi juuri ja juuri erottaa bullet-vibraattorin päässä. Mielestäni muotoilu on todella onnistunut.

Vibraattorissa on seitsemän asetusta, joista kolme on tasaista eri voimakkuuksilla ja neljä erilaisia värinärytmejä. Niitä voi säätää painamalla lelussa olevaa ainokaista painiketta, joka myös käynnistää ja sammuttaa vibraattorin. Helppoa ja käytännöllistä.

Vibraattorin värinä tuntuu aika tymäkältä silloin kun Buddya pitää kädessä, mutta käytön aikana se ei tunnu yhtä voimakkaalta kuin odotin, joten se on myös aika hiljainen. Värinä ei niinkään tunnu itse renkaassa, mutta se stimuloi hyvin siellä, mihin itse vibraattori osuu.

Lopputulos

Siinä vaiheessa kun tulin kotiin valmiina kokeilemaan Buddya yhdessä poikaystäväni kanssa, hän oli jo testannut sitä yksin. Hän ei kerta kaikkiaan malttanut odottaa, ja oli kuulemma todella kiihottavaa kun vibraattorin käänsi kiveksiä vasten. Värinä sai aikaan voimakkaan orgasmin. Niinpä tulin kotiin erittäin tyytyväisen poikaystävän luo. 😉 Myöhemmin myös minä pääsin leikkiin mukaan.

Buddyn mielestäni parhaita oivalluksia on vibraattorin suuntaamisen mahdollisuus. Rengasta voi kääntää haluamallaan tavalla riippuen siitä kenen haluaa hyötyvän värinästä eniten ja missä asennossa rengasta haluaa käyttää. Minulle rengas antoi parhaan nautinnon vibraattorin ollessa klitorista vasten poikaystäväni työntyessä syvälle sisääni painaen samalla vibraattoria vartaloani vasten. Hänelle paras kokemus taas tarkoitti renkaan kääntämistä siten, että vibraattori tuli kiveksiä vasten.

Kumpikaan meistä ei ollut sitä mieltä, että rengas olisi saanut kovin hurjaa eroa aikaiseksi itse yhdynnän aikana, mutta se oli todella hauska lisä esileikkiin tai käytettäväksi yksin. Toisaalta penisrenkaiden käytöstä nauttiminen on myös paljolti ihmisestä itsestään kiinni.

Sinful Buddy on upeasti muotoiltu, se värisee nautinnollisesti ja hiljaisesti sekä on ladattava.

Siksi annan sille neljä tähteä.