Arvostelu - SenseMax SenseVibe
Arvostelut

SenseVibe

Huhhuh sentään, mikä tehopakkaus!
Tämä pupuvibraattori meinasi viedä minulta jalat alta.

SenseMax ei ole minulle ennestään tuttu tuotemerkki. En ollut koskaan kuullut koko merkistä ennen kuin minulle annettiin heidän SenseVibe-vibraattorinsa käteen ja toivotettiin “pidä hauskaa”. Nyt olen testannut sitä useampaankin otteeseen, ja voin sanoa heti alkuun, että SenseVibe-vibraattorista on muodostunut hauska tuttavuus.

Mutta aloitetaan teknisistä tiedoista.

Yleistä

SenseVibe on rabbit-vibraattori, eli siinä on kaksi erillistä moottoria, jotka voivat stimuloida sekä klitorista että G-pistettä samanaikaisesti. Vibraattori on ladattava ja siinä on kahdeksan erilaista värinärytmiä sekä peräti 18 tehotasoa.

Se on päällystetty kokonaisuudessaan lääketieteellisellä silikonilla, mikä tuntuu ihanalta ihoa vasten, ja lisäksi se on vesitiivis. Niinpä siitä voi nauttia sekä suihkussa että ammeessa, ja puhdistaminen käy käden käänteessä.

Ominaisuudet ja käyttökokemus

Kuten yleensäkin, aloitin lataamalla vibraattorin ennen kuin otin sen käyttöön, ja heti siinä SenseVibe veti pisteet kotiin.
Vibraattori on pakattu hienoon valkoiseen säilytysrasiaan, joka toimii myös laturina. Asetat vain vibraattorin rasiaan ja kytket mukana tulevan johdon paikoilleen, ja sitten se jo latautuukin. Todella näppärää! Ja pitää myös vibraattorin mukavasti piilossa latauksen aikana. Lisäksi vibraattorin pinta pysyy mukavan puhtaana eikä siihen kerry pölyä sun muuta niin kuin silikonituotteisiin tahtoo kertyä.

SenseVibe on erittäin helppokäyttöinen. Siinä on plus- ja miinuspainikkeet, joiden avulla vibraattori käynnistetään, sammutetaan ja sen tehoa säädetään. Lisäksi niiden keskellä on painike, jonka avulla rytmiä voi vaihtaa. Kolme painiketta siis kaiken kaikkiaan.

SenseVibe käynnistyy helposti kun painat pluspainiketta kerran, ja siksi onkin hyvä, että siinä on myös näppäinlukko, jotta se ei vahingossa käynnistä itse itseään. Lukon saa päälle ja pois päältä painamalla plus- ja miinuspainikkeita pitkään samanaikaisesti.

Yllätyin melkoisesti kun käynnistin SenseViben ensimmäistä kertaa. Jo matalimmalla intensiteetillä värinä on todella voimakasta – siis todella voimakasta! G-pisteosassa värinä on syvää ja rymisevää, kun taas pienemmässä klitorisosassa värinä on kevyempää mutta selvästi nopeampaa. Huipputehokas värinä tarkoittaa myös sitä, ettei tätä voi kutsua erityisen hiljaiseksi vibraattoriksi.

Jännitti vähän, että miten pupuvibraattorin muoto osuu kohdilleen, jotta sekä G-piste että klitoris saa stimulaatiota samanaikaisesti, mutta vibraattorin ollessa kokonaan sisällä, se osui juuri sinne minne pitikin. Valitettavasti sen dildo-osan värinä oli minulle liian voimakasta, joten huomasin hyvin nopeasti, että minun kannatti pitää värinää päällä ainoastaan klitorisosassa. Siksi onkin hyvä, että moottoreita voi käyttää erikseen.

Lopputulos

SenseMax on valmistanut ihanan laadukkaan, fiksun ja modernin vibraattorin.
Olisin todella mielissäni jos värinää voisi säätää vähän kevyemmäksi, koska silloin saisin vibraattorista vielä enemmän irti, mutta on SenseVibe silti todella upea rabbit-vibraattori.

Annan sille 4,5 tähteä.