5 asiaa, joita miehet rakastavat sängyssä
Uutiset

Seksologi: 5 asiaa, joita miehet rakastavat sängyssä

Sinful sai kunnian haastatella tanskalaista seksologi Jakob Olrikia, joka kertoi näkemyksensä siitä, mitä miehet todella haluavat makuuhuoneen puoleella.

Jos olet mies, näytä tämä kirjoitus kumppanillesi – ja jos olet nainen, lue eteenpäin ja saa uutta inspiraatiota miehesi yllättämiseen makuuhuoneessa. Ehkä löydät tekstistä toiveita, joita hänelläkin on, mutta joista ei vain tule puhuttua ääneen.

5 asiaa, jotka sytyttävät ja yllättävät miehesi:

1: Miehet toivovat naisten jättävän sisäisen perfektionistinsa työpaikalle

Kuten Jakob Olrik sanoo: ”Kannattaa opetella rentoutumaan vähän enemmän, ottamaan iisisti ja jättämään villakoirat rauhassa nurkkiin silloin kun mies odottaa sinua malttamattomana sängyssä.”

Nyt on siis kyse siitä, että jätettäisiin kontrollifriikkeys ja perfektionismi työpaikalle päivän päätteeksi, jolloin kotiin tulisi rentoutuneempi versio omasta itsestä:

”Irtaudu perfektionistikilpailusta ja siitä ajattelutavasta, että kaiken pitää näyttää täydelliseltä, vaatteiden pitää istua juuri oikein ja koristetyynyjen pitää olla suorassa sohvalla. Mies haluaa sinut, eikä välitä pätkääkään siitä, ovatko kehykset kunnossa.”

Rentoutuneempi suhtautuminen koristetyynyihin avaa ovet myös spontaanimmalle seksille, koska halulle annetaan enemmän tilaa, kertoo Jakob Olrik.

2: Jätä valot päälle: “Me oikeasti rakastamme naisten pehmeyttä”

Jos sammutat valot seksin ajaksi, sammutat myös yhden miehen ensisijaisista aisteista. 

Miehet ovat pääsääntöisesti visuaalisesti suuntautuneita ja haluavat mielellään nähdä naisen muodot seksin aikana. Näytä miehelle, että olet ylpeä omistasi ja niiden näyttämisestä hänelle. Silloin myös itsevarmuutesi sytyttää kumppanisi.

”Me jätämme mieluummin valot päälle. Nautimme naisen näkemisestä. Rakastamme naisten muotoja, ja ne vartalon osat, jotka yrität vetää sisään tai joiden takia haluaisit sammuttaa valot, ovat usein juuri niitä, joita me rakastamme kaikista eniten”, sanoo Jakob Olrik.

Jos sinusta tuntuu vaikealta antaa valojen palaa, voit aloittaa sytyttämällä steariini- tai LED-kynttilöitä makuuhuoneessa, tai laittaa lukulampun päälle kattovalon sijaan.

3: Tämä seksiasento on useimpien miesten suosikki

jakob olrik

Jakob Olrik on sitä mieltä, että doggy-style on miesten suosikkiasento.

Tämä on Jakob Olrikista aivan selvä asia, sillä totta kai on olemassa kaikkien miesten suosikkiasento. Nimittäin takaapäin, eli paremmin tunnettu englanninkielisellä nimellään “doggy-style”.

“Miesten suosikkiasento on ottaa nainen takaapäin. Luulenpa, että naisetkin ovat huomanneet sen. Kun mies saa luvan ottaa naisen takaapäin, miestä ei pidättele mikään ja orgasmi on herkässä”, sanoo Jakob Olrik.

Takaapäin rakastelemisen viehätys on pitkälti aktin eläimellisyydessä:
”Siinä asennossa nainen syleilee penistä aivan eri tavalla. Ja siinä on jotain alistavaa, jotain eläimellistä, kun mies tarttuu naisen tarjoamaan takamukseen.”

4: Tässä asennossa suuseksi on miesten mielestä parhaimmillaan

On tuskin mikään salaisuus, että useimmat miehet rakastavat hyvää suihinottoa. Mutta on olemassa yksi asia, joka tekee suuseksistä miehille vieläkin parempaa.

Jakob Olrik selittää:
”Suihinotto miehelle on parhaimmillaan silloin, kun mies on seisovassa asennossa eikä selällään. Jos mies makaa horisontaalisesti, jää kaikki visuaalisuus aktista pois, ja mies näkee vain hiuspehkon jalkojensa välissä. Seisaallaan pääsee näkemään naisen ihanat muodot ja vartalon kauniin kaaren, joka tekee kokemuksesta huomattavasti paremman.”

Kun kysymme Jakob Olrikilta haluavatko miehet mielellään suihinottoja usein, on vastaus yksinkertainen “kyllä”.

5: Miehet rakastavat aloitteellisuutta: Kun uskaltaudut, miehesikin syttyy

On vanhanaikainen harhaluulo, että miehet haluavat naisia enemmän. Älä aliarvioi naisen halua ja kykyä aloitteellisuuteen.

”Aivan takuulla naiset voivat haluta miehiä enemmän. Eikä naisen tarvitse aina olla altavastaajana ja kohteena”, tokaisee Jakob Olrik.

Seksi tapahtuu ihmisten välillä, ja se meinaa joskus unohtua pariskunnilta. Miehetkin nauttivat joskus siitä, että he voivat antautua kumppanilleen ja ottaa vastaan ohjausta.

Jos naisena innostut ajatuksesta ottaa aloite välillä omiin käsiisi, voi olla hyvä idea esimerkiksi yllättää miehesi iloisesti uusilla, seksikkäillä alusvaatteilla tavallisena arki-iltana sohvalla.

Jakob Olrik on sitä mieltä, että näillä vinkeillä teet miehesi tyytyväisemmäksi makuuhuooneessa.


Tässä 3 seksielämää piristävää ideaa Sinfulilta

Jos haluat tuoda vähän lisää maustetta makuuhuoneen puolelle, meillä on kolme hyvää ehdotusta sopivista seksileluista. Joskus pienetkin asiat saavat aikaan suuria muutoksia, jos kaipaatte hieman lisäjännitettä parisuhteenne arkeen.
Seksilelut ovat erinomainen tapa haastaa toisianne tai tarjota toisillenne uusia nautintoja.

1: We-Vibe – Maailman myydyin seksilelu pareille

We-Vibe on hyvästä syystä maailman suosituin pariskuntien seksilelu. Se on vibraattori, joka stimuloi sekä miestä että naista samanaikaisesti.

Vibraattori stimuloi naisen G-pistettä ja klitorista samalla kun se värisee miehen penistä vasten. Se on täysin vesitiivis, joten sitä voi käyttää myös suihkussa.

We-Vibe -vibraattoria voi myös ohjata älypuhelimeesi ladattavan sovelluksen kautta, joten voit säätää sen värinävoimakkuutta suoraan puhelimellasi. Lisäksi mukana tulee kaukosäädin, jolla sitä voi ohjata.

Vibraattori on voittanut monia palkintoja innovatiivisen muotoilunsa ja tehokkaan stimulaationsa ansiosta.


2: Testivoittaja – Monogamy Eroottinen Lautapeli

Monogamy on eroottinen lautapeli, jonka avulla pääsette kokemaan uusia puolia toisistanne. Monet pariskunnat käyttävät seksipeliä apuvälineenä tutustuakseen toisiinsa entistäkin paremmin ja toteuttaakseen fantasioita yhdessä.

Peli sisältää monenlaisia haasteita, jotka tuovat takuulla punan teidän molempien poskille.

Peli on mm. valittu “vuoden peliksi” vuonna 2014.

monogamy spil


3: Manteli Hierontaöljy

Joskus ei tarvita muuta kuin hemmottelua ihanan hieronnan muodossa. Rentouttava, kipeät lihakset avaava hieronta miellyttävästi liukuvan hierontaöljyn avulla voi olla erinomainen tapa luoda uudenlaista intiimiyttä välillenne. Ja mikä estää tekemästä sitä alasti, jolloin sytytte takuulla molemmat.

Sinfulin ihana manteliöljy on hyvä valinta.