Oppaat

Seksikkäät alusvaatteet – Ultimaattinen opas

Vaikka on toki täysin mahdollista näyttää upealta virttyneessä T-paidassa ja Bridget Jones ‑alkkareissa, seksikkäät alusvaatteet saavat meistä jokaisesta esiin jotain aivan erityistä, joka vetoaa sisäiseen viettelijättäreemme.

Aina silloin tällöin on nimittäin hyvä panostaa tuhmuuteen, ja tällä tarkoitamme siis tuhmempaa kuin sitä, mitä näkee mallinukkien päällä ostoskeskuksissa. Juuri tässä kohtaa seksikkäät alusvaatteet astuvat kuvaan mukaan. Verkkokauppojen virtuaaliset hyllyt ovat täynnä toinen toistaan viettelevämpiä ja tuhmempia alusasuja, jotka on valmistettu aistillisista pitseistä ja henkäyksen keveistä materiaaleista, ja joissa paljastavat leikkaukset ovat enemmän sääntö kuin poikkeus. Niiden seksikkäät yksityiskohdat korostavat vartalon eri osia ja asuja on saatavilla kaiken kokoisille ja mallisille vartaloille.

Jos et tiedä, mitä juuri sinun kannattaisi valita tai mitä “chemise” edes tarkoittaa, jatka lukemista. Me autamme yllesi (tai yltäsi) juuri ne alusasumallit, jotka sopivat sinulle parhaiten.

Seksikkäät alusvaatteet ylävartalolle

Jos valitset päällesi hyvin istuvat rintaliivit ja niiden pariksi yhteensopivan alaosan, asusi on takuulla menestys. Houkuttelevasti korostuva dekoltee saa useimpien fantasiat liikkeelle, mutta millaiset rintaliivit kannattaisi valita? Eri tyyleillä on omat hyvät puolensa riippuen siitä, onko povesi täyteläinen vai pienempi, ja usein on tarpeen kokeilla useampia rintaliivejä, jotta se kaikista paras malli löytyy. Siitä lienee useimmilla kokemusta alusasuliikkeiden sovituskopeissa.

Alla käymme läpi erilaisia seksikkäitä rintaliivejä, jotta sinun on helpompaa löytää juuri sellaiset, jotka täyttävät toiveesi.

Baci Haaraton Pitsinen Sukkanauhaliivisetti

Halterneck-rintaliivit
Halterneck-rintaliivit tunnistaa siitä, että niiden olkaimet sidotaan niskaan kiinni sen sijaan, että ne jatkuisivat selän puolelle. Näin povi saa luonnollista tukea ja dekoltee korostuu seksikkäästi. Runsaspoviselle halterneck voi tuntua raskaalta käyttää, mutta totuus taitaa kuitenkin olla se, ettei seksikkäitä alusvaatteita ole tarkoituskaan pitää päällä niin kauaa, että se ehtisi isommin haitata.

Peek-A-Boo -rintaliivit
Kuten nimestäkin voi päätellä, Peek-A-Boo -rintaliivit näyttävät ihanasti paljasta pintaa. Niissä kupit ovat osittain avoimet, jolloin nännit tai osa rinnasta jää kokonaan paljaaksi. Peek-A-Boo ‑rintaliivit tekevät eroottiset aikeesi täysin selviksi, joten kun puet ne päällesi, kumppanisi tietää varmasti, että kohta on luvassa intiimiä kanssakäymistä.

Half-Cup -rintaliivit
Haluatko paljastaa dekolteeta vähän tavallista enemmän, mutta varmistaa samalla, että rinnat saavat kunnolla tukea? Siinä tapauksessa Half-Cup -rintaliivit ovat erinomainen valinta. Ne näyttävät pitkälti tavallisilta rintaliiveiltä lukuun ottamatta sitä, että kupit peittävät vain rinnan alaosan. Niiden avulla saa aikaan kutsuvan push-up -efektin samalla kun pääset esittelemään poveasi täysin mitoin.

Baci Strappy Open Cup Alusasusetti

Open-Cup -rintaliivit
Valitse Open-Cup -rintaliivit, kun haluat näyttää mahdollisimman paljon paljasta pintaa. Niissä kupit ovat täysin avoimet ja rintoja ympäröi pelkästään remmit. Rinnat paljaiksi jättävät rintaliivit ovat erinomainen valinta, kun haluat mahdollisimman paljon huomiota povellesi.

Kaarituelliset rintaliivit
Kaarituilla varustetut rintaliivit ovat sinulle varmasti jo ennestään tuttuja, mutta niistäkin on saatavilla astetta seksikkäämpiä vaihtoehtoja, jotka sopivat mainiosti viettelykseen. Kaarituet antavat rinnoillesi hyvin tukea riippumatta povesi koosta, ja saatavilla on lukematon määrä erilaisia tyylejä. Jos etsit elämäsi ensimmäisiä seksikkäitä alusvaatteita, kaarituelliset rintaliivit ovat tuttu ja turvallinen valinta.

Bralette-rintaliivit
Voit myös valita naiselliset bralette-rintaliivit, jotka tunnistaa siitä, ettei niissä ole kaaritukia tai toppauksia. Usein ne on valmistettu joustavasta, pehmeästä pitsistä ja niissä on leveä kangaskaistale rintojen alla, joka antaa niille toppimaisen ilmeen ja saa ne istumaan hyvin päälle.

Naisten alusvaatteet alavartalolle

Seksikkäät alushousut, hipsterit ja stringit täydentävät erinomaisesti viettelevän asukokonaisuuden. Erilaisista alushousuista löytyy monenlaisia malleja, jotka joko tukevat tai korostavat peppuasi, kun taas toiset tyylit antavat vapaan pääsyn intiimialueillesi. Jatka lukemista, niin löydät takuulla mallin, joka pukee sinua ja toimii täydellisenä alaosana valitsemallesi seksikkäälle yläosalle.

Allure Rhapsody Haarattomat Stringit

Stringit
Seksikkäistä alusvaatteista ei voi puhua mainitsematta stringejä, sillä ne ovat aina muodissa. Stringit ovat alushousut, joiden takaosa muodostuu pelkästä pakaroiden väliin asettuvasta remmistä, joka voi olla mallista riippuen joko kapeampi tai leveämpi. Toisin sanoen pakaroita ei peitä minkäänlainen kangas, vaan ne jäävät houkuttelevasti paljaiksi, mikä tarkoittaa myös sitä, ettei päällysvaatteiden alta paljastu ikäviä saumoja. Kumppanisi ihastuu takuulla pakaroita korostaviin stringeihin, joten voit varautua ihastuneisiin katseisiin ja kiihkeisiin kosketuksiin.

Alushousut ja hipsterit
Jos suosit aavistuksen peittävämpiä seksikkäitä alusvaatteita, jotka näyttävät silti ihanan aistillisilta päällä, hipsterit tai pitsiset alushousut ovat hyvä valinta. Usein ne on valmistettu läpikuultavasta materiaalista ja niissä on erilaisia koristeyksityiskohtia, jotka vetävät katseen puoleensa. Tuhmia alushousuja voi ilman muuta pitää myös tavallisten vaatteiden alla, jolloin vain sinä tiedät, että fantastinen peppusi näyttää tänään aivan erityisen hyvältä.

René Rofé Cage Back Haarattomat Alushousut

Cageback-alushousut
Haluatko kiinnittää kaiken huomion takapuoleesi? Cageback-alushousut varmistavat, että peppusi on illan keskipiste. Malliltaan nämä alushousut muistuttavat perinteisiä, mutta kankaan sijaan takamusta peittää remmitys tai naiselliset nyörit. Ne luovat ikään kuin illuusion alushousuista, mutta paljastavatkin runsaasti pintaa.

Haarattomat alushousut
Haluatko pukea päällesi seksikkäät alusvaatteet, jotka ovat tuhmuusasteeltaan aivan huippuluokkaa? Monet Sinfulin valikoimasta löytyvät alaosat ovat haarattomia. Siinäpä aivan erityisen herkullinen yksityiskohta, joka saa kumppanisi takuulla suunniltaan himosta. Suositpa sitten perusmuotoisia alushousuja, hipstereitä tai stringejä, niistä on saatavilla myös haarattomia versioita, jotka saavat mielikuvituksen laukkaamaan. Kun valitset päällesi haarattomat alushousut, niitä ei tarvitse riisua esileikin tai yhdynnän ajaksi. Ne voi myös pukea salaa muun asun alle, jolloin voit vinkata kumppanillesi kesken treffien, mitä helman alta löytyy. Silloin esileikki alkaa jo ennen kuin ehditte makuuhuoneen puolelle.

Stimuloivat helmet
Haluatko huokua erotiikkaa ja voihkia samalla nautinnosta? Siinä tapauksessa kannattaa ehdottomasti valita helminauhalla varustetut alushousut. Kenties helmillä varustetut orgasmistringit ovat sinulle jo ennestään tutut Sinkkuelämää-sarjasta, mutta jos historiallinen jakso on jäänyt näkemättä, kyseessä on siis alushousut, joiden haaraosassa on kiihottavasti stimuloiva helminauha, joka hieroutuu intiimialueita vasten kun liikut. Nämä alushousut siis suorastaan pakottavat liikkumaan, sillä ne päällä et malta olla aloillasi.

Seksikkäät alusasut

Cottelli Wetlook Body

Seksikäs body on monipuolinen alusasu, jossa ikään kuin yhdistyy rintaliivit ja alushousut. Se näyttää kauniilta ihan sellaisenaan, kun tyköistuva materiaali korostaa parhaita puoliasi. Sen voi kuitenkin yhdistää myös muihin vaatteisiin, jolloin saat piristystä arkiasuusi työpaikalla tai bilevaatteisiin tanssialattialla. Bodya voi käyttää toppina yhdistettynä housuihin tai hameeseen.

Psst! Jotkut niistä ovat kuitenkin erittäin läpikuultavia tai leikkaukseltaan avonaisia, joten harkitse, kannattaisiko alle pukea rintaliivit, ellet halua välttämättä paljastaa avujasi kaikelle kansalle.

Catsuitit
Jos et arastele esitellä muotojasi, kannattaa pukea päällesi tyköistuva catsuit. Se on joustavasta materiaalista valmistettu seksikäs asu, joka peittää sinut päästä varpaisiin ihonmyötäisellä materiaalilla. Catsuit on täydellinen valinta, kun haluat tuntea itsesi huippuseksikkääksi ja paljastaa sisäisen kissanaisesi.

Cottelli Korseletti Sukkanauhoilla

Korsetit ja korseletit
Ei huolta – hapensaannista ei tarvitse tinkiä, kun puet päällesi korsetin tai korseletin. Voit itse päättää, kuinka kireälle sen kiristät, joten hengittäminen onnistuu kyllä, vaikka vyötärösi korostuukin tavallista enemmän. Korsetissa on sisäänommellut vahvikkeet, jotka antavat vartalollesi tukea ja voivat myös muokata sen muotoa, kun taas korseletti on valmistettu pehmeämmästä materiaalista. Molemmat tyypit ovat seksikkäitä alusvaatteita, jotka tuovat esille kurvejasi ja antavat povelle mukavasti tukea.

Chemiset ja babydollit
Mitä eroa niillä oikein on? Vastaus on, että ei paljoakaan, vaan chemiset ja babydollit muistuttavat pitkälti toisiaan. Kumpikin niistä on naisellinen yöpaita tai alushame, joka ulottuu yläreiteen. Jos kaipaat makuuhuoneeseen astetta lämpimämpää tunnelmaa, kumpi tahansa niistä on erinomainen valinta. Mitä seksikkäisiin alusvaatteisiin tulee, ne ovat molemmat aitoja klassikkoja.

Obsessive Imperia Babydoll-setti

Babydollissa on yleensä selvästi leveämpi hameosa, joka laskeutuu kauniisti lantiolle. Se on erinomainen valinta, jos kaipaat nimenomaan löysempää istuvuutta ja haluat huomion kiinnittyvän erityisesti poveen ja sääriin vatsan ja vyötärön sijaan. Chemise puolestaan on tyköistuvampi, joten se mukailee vartalon muotoja ja korostaa vyötäröä babydollia enemmän. Joissain malleissa on myös sukkanauhat, joihin voi kiinnittää reisimittaiset sukat, jos kaipaat lisäseksikkyyttä asuusi.

Seksikkäät mekot
Jos koet, että ajatus läpinäkyvästä bodysta, koko vartaloa korostavasta catsuitista tai minimalistisesta alusasusetistä tuntuu turhan rajoja rikkovalta, kannattaa harkita seksikästä mekkoa. Ne ovat yleensä lyhyitä ja tyköistuvia, mutta eri tyylien välillä on myös suuria eroja. Osa on suunniteltu selvästi ainoastaan makuuhuonekäyttöön, mutta toiset sopivat mainiosti asuksi yökerhoon, kuumille treffeille tai tuhmiin kotibileisiin.

Cottelli Haarattomat Sukkahousut

Sukkahousut
On kutakuinkin mahdotonta omistaa liian monia sukkahousuja, mutta jos kaipaat vaihtelua klassisiin malleihin, kannattaa ehdottomasti tutustua seksikkäisiin tyyleihin, sillä ne ovat helppoja, edullisia ja tehokkaita tapoja piristää viettelevää asua. Seksikkäät sukkahousut voivat tarkoittaa verkkosukkiksia, naisellisilla kukkapitseillä koristeltuja versioita, strasseilla varustettuja malleja tai sellaisia, joissa on hienostuneet takasaumat. Ja tietenkin saatavilla on valtava määrä erilaisia haarattomia versioita, joiden todellisesta luonteesta kannattaa mainita kumppanille ohimennen vasta sitten, kun olette nauttimassa romanttista ravintolaillallista kodin ulkopuolella. Voi sitä odotuksen suloista tuskaa!

Stay-up -sukat
Jos haluat vaihtaa sukkahousut johonkin aivan erityisen tuhmaan, reisimittaiset stay-up -sukat ovat oivallinen valinta. Nämä seksikkäät sukat pysyvät yllä reisiosan sisäpuolella olevien silikonirantujen avulla, mutta niistä on olemassa myös sellaisia versioita, jotka vaativat sukkanauhaliivin pysyäkseen päällä. Yhdistä sukat viettelevään mekkoon tai seksikkääseen rooliasuun.

Obsessive Emperita Sukkanauhaliivisetti

Sukkanauhaliivit
Harva asia vie ajatukset yhtä tehokkaasti erotiikkaan kuin sukkanauhaliivit ja niihin kiinnitetyt reisimittaiset sukat. Ajatella, että niin pienellä asialla voi olla niin suuri vaikutus.

Sukkanauhaliivin pääasiallinen tarkoitus on huolehtia siitä, että reisimittaiset sukat pysyvät ylhäällä, mutta monet mallit antavat myös mukavasti tukea lantiolle ja osa myös vatsan seudulle. Niinpä kerrankin käytännöllisyys ja seksikkyys kulkevat käsi kädessä.

Plus Size -alusasut

Onneksi monet brändit ovat heränneet siihen, ettei kaikkia naisvartaloja ole suinkaan valettu samasta muotista. Siksi nykyisin on saatavilla monia upeita Plus Size -alusvaatteita, jotka istuvat kauniisti kurvikkaiden naisten päällä.

Cottelli Plus Size Pitsinen Peekaboo Babydoll

Sinful.fi:stä löydät oman kategorian pluskokoisille naisille, mutta muitakin kategorioita kannattaa pitää silmällä. Monet yhdenkoon naisten alusvaatteet sopivat myös kurvikkaille naisille, ja monista alusasuista on saatavilla myös koko Queen Size, joka on suunniteltu erityisesti pluskokoisille kaunottarille.

Jos olet epävarma asun istuvuudesta tai koosta, kannattaa vilkaista, onko siinä säädettävät olkaimet tai hakaset, sidottavat nauhat tai joustonauhat, jotka antavat periksi. Myös kangasmateriaalin joustavuuteen kannattaa kiinnittää huomiota. Ei ole olemassa mitään sääntöjä tai rajoituksia sen suhteen, mitkä seksikkäät alusvaatteet sopivat pienemmille tai suuremmille naisille, joten jos joku tyyli kiinnittää huomiosi, anna mennä vaan! Juhlista upeaa vartaloasi sen sijaan, että piilottelisit sitä.

Nortie Lingerie – Varma valinta

Jos vieläkin mietityttää, että millaiset tyylit tai koot olisivat juuri sinulle sopivia, kannattaa tutustua skandinaavisen Nortie Lingerien valikoimaan.

Tästä seksikkäiden alusvaatteiden sarjasta löydät haarattomat alushousut, tyköistuvat catsuitit, naiselliset alusasusetit sekä lyhyet mekot, joissa on eleettömän aistillista, pohjoismaista tunnelmaa. Nortie Lingerien tyyleissä on paljon kehumisen arvoista, mutta istuvuus ja materiaalit ansaitsevat erityismaininnan. Löydät valikoimasta kokoja välillä S-XL sekä yhdenkoon tuotteita, mutta suurinta osaa näistä naisten alusvaatteista voi säätää siten, että ne sopivat juuri sinulle.

Nortie Saga Haarattomat Pitsistringit

Hyvänä esimerkkinä tästä ovat haarattomat stringit nimeltä Nortie Saga, joiden säädettävän joustonauhan saa sopimaan niin pienille kuin pyöreillekin pepuille.

Nortie Gro on setti, johon kuuluu babydoll ja yhteensopivat stringit. Babydollissa on säädettävät olkaimet ja se sidotaan kiinni rintojen väliin asettuvalla nauhalla, joten voit itse päättää, kuinka tiukalle sen solmit.

Nortie Lingerie käyttää monissa tuotteissaan erittäin joustavia materiaaleja, mistä esimerkkinä vaikkapa seksikäs Nortie Signe Minimekko. Se mukailee vartalosi muotoja täydellisesti, mutta ei kuitenkaan ole niin kireä, että se tuntuisi epämukavalta päällä.

Nortie Lingerien seksikkäät alusvaatteet ovat vieläpä niin kohtuuhintaisia, että niiden avulla kuka tahansa pääsee kokeilemaan, miltä eroottiset asut tuntuvat päällä ja millaista boostia niillä saa itsetunnolle. Jos et osaa päättää, minkä niistä valitsisit, vilkaise vain kumppanisi kasvoja kun selaatte valikoimaa yhdessä – himokkaat, innostuneet katseet kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.

Näin löydät oikean koon

Olemme käyneet läpi monia erilaisia seksikkäitä alusvaatteita, joista olet toivottavasti löytänyt yhden tai useamman tyylin, joka puhuttelee sinua. Seuraava askel onkin oikean koon löytäminen.

Voi olla todella vaikeaa istua kotona ruudun ääressä ja miettiä, miltä mikäkin tyyli näyttäisi oman vartalon päällä. Onneksi oikean koon löytämiseen on olemassa muutamia kikkoja, jotka tekevät hommasta helpompaa – ainkin Sinful-verkkokaupassa.

Psst! Kun ostat seksikkäät alusvaatteet Sinfulista, voit palauttaa ne, jos koko tai istuvuus ei osunutkaan kohdalleen. Muista kokeilla tilaamiasi alusvaatteita omien alusvaatteidesi päälle ja palauttaa ne samassa kunnossa ja pakkauksessa kuin missä vastaanotit ne.

Kaikista paras keino varmistaa, että alusvaatteet ovat oikeaa kokoa, on lukea tarkasti niiden tuotekuvaus ja tiedot. Kuvauksesta löydät yleensä tietoa siitä, onko materiaali joustavaa, löysää, säädettävää vai tyköistuvaa, jolloin saat käsityksen istuvuudesta. Lisäksi löydät jokaiselle Sinfulissa myytävälle tuotemerkille oman kokotaulukkonsa, sillä on hyvin mahdollista, että yhden brändin mitoituksessa olet kokoa L, vaikka toisessa oikea koko olisikin S/M.

Varsin monilla tuotemerkeillä on käytössä “yhdenkoon” koko, ja silloinkin kannattaa tarkistaa kokotaulukosta, mitä se käytännössä tarkoittaa. Sieltä selviää, sopivatko omat mittasi niihin, mitä valmistaja on käyttänyt. Useimmat yhdenkoon mallit on valmistettu joustavasta materiaalista, mutta mitat vaihtelevat tuotemerkistä toiseen.

Ja tietenkin kannattaa valita tyylejä, joissa on säädettävät olkaimet tai sidottavat nauhat, joiden avulla kokoa ja istuvuutta voi säätää helposti omaan vartaloon sopivaksi. Silloin on suurempi mahdollisuus, että asun saa näyttämään hyvältä juuri sinun vartalollasi.

Täydellinen pakkaus

Itsensä tai kumppaninsa hemmottelu seksikkäillä alusvaatteilla voi hyvinkin olla rakkauden ja intohimon osoitus, joten kuka vielä kehtaa sanoa, että pehmeät paketit ovat tylsiä? Anna itsellesi tai rakkaallesi lahjaksi se aivan erityinen elämys, jonka eroottinen pukeutuminen voi saada aikaan.

Ehkä olet törmännyt suosituksiin siitä, miten kukin vartalotyyppi kannattaisi pukea, jotta se näyttäisi mahdollisimman seksikkäältä. Eikä siinä mitään, monille suositukset varmasti toimivat ihan hyvin, ja niistä voi toki saada osviittaa siihen, millaiset seksikkäät alusvaatteet kannattaisi valita. Mutta me täällä Sinfulilla olemme kuitenkin sitä mieltä, että jokainen vartalo on kaunis ja sen voi pukea juuri niin kuin itse haluaa. Tärkeintä on, että itse pidät valitsemastasi tyylistä, asu on oikean kokoinen ja istuu hyvin, ja tietenkin se, että se päälläsi tunnet itsesi huippuseksikkääksi! Onneksi seksikkyydessä on kyse aivan muusta kuin vartalotyypistä tai kropan koosta.

Ei muuta kuin nauttimaan seksikkäistä alusvaatteista!