Uutiset

Seksi on ihanaa, hauskaa ja terveellistä!

Hyvä ja ilahduttava seksielämä on ihana lahja, jota kannattaa vaalia. Sen lisäksi, että se tuo mukanaan runsaasti fyysistä terveyttä edistäviä hyötyjä, se on hunajaa myös mielenterveydelle.

On toki täysin yksilöllistä, mitä hyvä seksielämä itse kullekin tarkoittaa, mutta kokosimme joka tapauksessa pienen kasan kulmakiviä, joiden avulla voit rakentaa omien halujesi ja kokemustesi näköisen perustan.

Keskustellen kohti onnellista seksielämää

Jos onnellista seksielämää saisi pillerinä, sitä myytäisiin reseptilääkkeenä vaikka minkälaiseen vaivaan. Mutta todellisuudessa hyvä seksielämä on kuin puutarha, joka vaatii aikaa ja hoivaa kantaakseen hedelmää.

Mies ja nainen

Sinulla saattaa olla runsaasti erilaisia olettamuksia ja mielikuvia seksuaalisuuden toteuttamisesta ja toimivuudesta riippumatta siitä, oletko sinkku, pitkässä parisuhteessa vai aivan tuoreen rakkaan kainalossa. Saatat päätyä vertailemaan itseäsi muihin, joiden seksielämä tuntuu paljon täydemmältä, villimmältä ja eksoottisemmalta kuin omasi.

Mutta resepti hyvään seksielämään on yksinkertainen:

Hyvä kommunikaatio. Sekä itsesi että kumppanisi kanssa.

Joten kerromme ensin 3 tärkeää neuvoa kukoistavaan ja hedelmälliseen keskusteluun, ennen kuin paljastamme, minkälaisia ihania seksileluja voit käyttää työkaluina rakentaessasi toimivaa ja kaunista seksielämän linnaketta.

Puhuminen on hopeaa, kommunikaatio kultaista nautintoa

Tiedämme, että alussa voi olla vaikeaa selvittää, mistä todella tykkää, ja usein on sitäkin vaikeampaa sanoa se ääneen tai kertoa siitä kumppanille. Mutta kun se on tehty, palkintona on palkitseva seksielämä.

Keskusteluaika
Sinun ei tarvitse varata aikaa kalenterista tai suunnitella yksityiskohtaista esitelmää, mutta muista ottaa aikaa keskustelulle. Voit puhua kumppanisi kanssa esimerkiksi ajellessanne autolla tai valmistaessanne yhdessä ruokaa. Näin keskustelu on myös helpompaa ja luontevampaa, eikä tunnu painostavalta.

Puhu positiivisesti
Kun otat seksielämää koskevat toiveet puheeksi, muista positiivinen asenne, niin myös lopputulos on positiivisempi. Pidä huomio omissa toiveissasi ja anna selkeitä esimerkkejä sen sijaan, että vain osoittaisit puutteita seksielämässänne. Muista kysyä kumppaniltasi hänen omista toiveistaan ja ota avoimesti ja uteliaana vastaan mitä tuleman pitää, sisälsi se sitten naamioita, käsirautoja tai kynttiläillallisia.

Puhu rehellisesti
Voi olla vaikeaa ottaa esiin alastomia totuuksia, mutta saatte parhaat tulokset kun olette täysin avoimia toisianne kohtaan. Joten avaa sanainen arkkusi. Mitä vähemmän teidän tarvitsee arvailla toistenne ajatuksia, sitä paremmin onnistutte kommunikaatiossa.

Kun kaikki halut, ideat ja hassuttelut on tuotu päivänvaloon, lisätkää joukkoon nautintoa, leikkiä ja hieman uteliaisuutta esimerkiksi seksilelujen avulla.

Piiskaa ja lateksia vai helliä hyväilyä?

Seksileluilla voi toteuttaa hyvin monipuolisia fantasioita. Joillekin ne avaavat ensimmäistä kertaa portit tutkimattomien toiveiden maailmaan ja saattavat jopa paljastaa salattuja mielihaluja. Esimerkiksi piiskausfantasiat ja mieltymys lateksiin ovat yleisiä fetissejä.

Voi toki myös olla, että kaipaatkin vain helliä hyväilyjä, tai että mieltymyksesi asettuu kultaiselle keskitielle. Näin on asiat ainakin noin puolella väestöstä.

Laaja tanskalainen seksitutkimus Project Sexus nimittäin osoitti, että 48% osallistujista on kokeillut seksileluja tai fantasioinut niiden käytöstä.

Fifty Shades of Grey Pleasure Overload

Eikä mikään ihme! Seksilelu voi toimia työkaluna, joka avaa seksuaalisia solmujamme, auttaa toteuttamaan fantasioita tai vahvistamaan läheisyyttä. Niiden avulla voi tutkia nautintoa joko yksin tai kumppanin seurassa.

Mutta mistä aloittaa?

Ihanaa seksiä seksileluilla

Seksielämän rikastaminen vaatii työtä, mutta hurjan kivaa sellaista! Ota seksilelut avuksi lähtiessäsi tutkimusretkelle nautinnon ihmemaahan.

Tutustu vartaloosi

Paras tapa tutustuttaa kumppanisi omaan vartaloosi on tuntea se itse hyvin. Joten varaa kunnolla aikaa ihaniin sooloseikkailuihin ja lähde kartoittamaan nautintopisteitäsi.

Itsetyydytys sekä yksin että kumppanin kanssa on suoraviivaisin keino selvittää, mikä tuntuu hyvältä. Ja kannattaa ottaa tietty apuvälineet mukaan!

Jos sinulla on vagina, suosittelemme tutustumaan nautintopisteisiisi Amaysinin Curvy-pupuvibraattorin avulla. Se hemmottelee samanaikaisesti sekä klitoriksen aluetta että G-pistettä kiihottavilla värinöillä. Kokeile ja löydä juuri ne oikeat kohdat ja värinärytmit, jotka saavat sinut voihkimaan nautinnosta.

 

Peniksellisen kannattaa kokeilla Mr. Membr -tuotemerkin lämmittävää penisvibraattoria, joka sulkee peniksesi pehmeiden siivekkeidensä väliin ja stimuloi kiihottavilla värinöillä liikuttaessasi sitä edestakaisin omaan tahtiisi. Lämpötoiminto saa sen tuntumaan vieläkin paremmalta.

Anna nautinnolle aikaa

Kun tavoittelee liian väkisin nautintoa, voi tuntua stressaavalta ja masentavalta kun sitä ei saavutakaan. Muista, että nautintoon tutustuminen ja parhaiden orgasmien saavuttaminen voi ottaa paljonkin aikaa. Paras asia, minkä voit tehdä, on tunnustaa itsellesi ja kumppanillesi avoimesti, jos jokin tuntuu vaikealta tai jos vaikka huomaat muutoksia halukkuudessasi.

Jos kaipaat auttavaa kättä, Tracy’s Dog Clitoral Suction -vibraattori on tehtävän tasalla. Se on paineaaltokiihotin, joka tarjoaa sekä suuseksin kaltaista imuttavaa stimulaatiota että kiihottavia värinöitä. Paineaaltokiihottimet ovat kuuluisia siitä, että niiden avulla monet orgasmivaikeuksien kanssa painivat ovat pystyneet saavuttamaan ensimmäisen orgasminsa. Sen avulla voit kokeilla ja leikkiä niin kauan kuin vain tarvitset saavuttaaksesi päätähuimaavan kliimaksin, joka saa sinut voihkimaan nautinnosta.

Esileikki on tiimipeliä

Jopa silloin, kun haluatte siirtyä suoraa päätä tositoimiin, esileikki voi tehdä seksistä entistäkin parempaa. Tunne kumppanisi reaktiot ja tutki salaisia nautintopisteitä, joiden et edes tiennyt olevan olemassa.

Satisfyer Teaser Sormivibraattori tehostaa rakastavaa kosketusta. Hyväilkää sillä toistenne niskaa, nännejä, klitorista, terskaa ja muita kehon ulkoisia erogeenisia alueita.

Kokeilkaa yhdessä

Seksielämä käy läpi eri vaiheita, mikä on täysin luonnollista. Se tarkoittaa sitä, että joskus tarvitsette apua löytääksenne halunne ja yhteisen nautinnon uudelleen. Joten viisainta on heittää ilmoille reippaasti uusia ideoita ja kokeiluja ja katsoa, mitkä niistä toimivat.

Yksinkertaisimmillaan ratkaisu voi olla vaikka parivibraattori. Satisfyer Double Fun on vibraattori, jota voi käyttää yhdynnän aikana. Se stimuloi sekä G-pistettä että klitorista ja sen värinät tuntuvat myös peniksessä yhdynnän aikana.

Kirsikkana kakun päällä

Kun makaat sängyllä nautinnollisen uupuneena ja tyydyttyneenä, voi tuntua ettet tarvitse mitään muuta. Mutta miten olisi rakastava hieronta? Hemmottele itseäsi tai osoita kumppanillesi erityistä hellyyttä joko esileikin aikana, seksin jälkeen tai muuten vain.

Sinfulin Dual Motor Magic Wand on oiva valinta kipeiden ja jännittyneiden lihasten hieromiseen. Ja jos himot syttyvät kesken intiimihieronnan, sen pää stimuloi upeasti klitorista ja terskaa, ja kahvaosaa voi käyttää sisäisesti vibraattorin tavoin.

 

Nyt kun sinulla on kaikki kortit kädessäsi ja vahva perusta, voit rakentaa nautinnon linnakkeesi tuhmia leikkejä ja hyvää seksielämää varten.

Nautinnollisia leikkihetkiä!