Satisfyer Pro 2 Arvostelu
Arvostelut

Satisfyer Pro 2 – Very Satisfying!

Taas on aika tehdä tilaa lelulaatikkoon uudelle ja jännittävälle seksilelulle, ja tällä kertaa kyseessä on uunituore Satisfyer Pro 2.

Yleistä:

Satisfyer Pro 2 on klitorisstimulaattori, joka vuorotellen imee ja puhaltaa ilmaa klitorikselle. Toisin sanoen se ei värise niin kuin vibraattorit yleensä, vaan sen imu/puhallus saa stimulaation tuntumaan värinältä.

Tämän tyyppinen stimulaatio on minulle tuttua entuudestaan, sillä testasin Womanizerin Pro W500 -mallin suuren innostuksen vallassa muutama kuukausi sitten. Niinpä olin erityisen innokas kokeilemaan myös Satisfyer Pro 2 -stimulaattoria!

IMG_7518Ensivaikutelma on todella positiivinen. Satisfyer on valmistettu kauniista, sileästä kuparin/roosan värisestä muovista ja irroitettava imupää – eli se, mikä ympäröi klitoriksen – on tehty pehmeästä silikonista. Stimulaattorin paino ja muoto tuntuu mukavalta kädessä. Tämähän alkoi hyvin!

Mutta käynnistettyäni Satisfyerin muuttuu fiilis vähän skeptisemmäksi. Se nimittäin pitää melkoista meteliä, paljon enemmän kuin olin osannut odottaa, ja sama jatkuu sittenkin kun asetan suukappaleen ihoa vasten.
Vaan tilanne hoituu laittamalla vähän sopivaa taustamusiikkia, enkä kiinnitä asiaan sen jälkeen enää huomiota.

Käyttökokemus:

Asetun sängylle mukavaan asentoon ja vien lelun paikalleen. Suukappale pitää laittaa klitoriksen ympärille, ja minusta kaikista helpointa on tehdä se silloin kun Satisfyer on jo käynnistetty. Siten oikean kohdan löytää näppärästi. 😉

Satisfyer on tunnettu siitä, että se saa aikaan voimakkaita ja nopeita orgasmeja, ja näköjään syystä. Saatuani suukappaleen oikeaan kohtaan ja valittuani oikean nopeuden, kiidän salamannopeasti seitsemänteen taivaaseen – ja viiden minuutin sisällä olen saanut jo kolme intensiivistä klitorisorgasmia.
Se pitää meteliä – mutta niin pidän minäkin! 😉

Satisfyerissä on vain kaksi painiketta, joten sitä on helppo säätää. Toinen niistä on on/off-painike ja toinen säätää nopeutta. Laitteessa on peräti 11 nopeutta – mutta ne kaikki käyttävät samaa imuvoimakkuutta. Toisin sanoen sen imun voimakkuutta ei voi säätää kovemmaksi tai pehmeämmäksi, vaan vain nopeus on säädettävissä. On myös sääli, ettei laitteesta löydy plus- ja miinuspainikkeita, koska jos haluaa hidastaa nopeutta, pitää joko sulkea koko laite ja aloittaa alusta, tai klikkailla jokaisen nopeustason läpi kunnes pääsee taas alkuun. Ei tunnu ihan loppuun asti mietityltä.
Mutta hei! Kun laitteesta saa irti niin voimakkaita orgasmeja niin nopeasti, muutaman puutteen kestää kyllä.

Minusta parasta Satisfyer Pro 2:ssa on nimenomaan sen edustama klitorisstimulaation tyyppi, sillä se on hellä klitorikselle. Enkä siis tarkoita, että se tuntuu jotenkin kevyeltä tai että orgasmin saaminen on vaikeaa – päinvastoin! – vaan että se on tuntoherkkyyden kannalta hellä, koska se ei paina klitorista tai aiheuta sille painetta. Toisin sanoen Satisfyer ei saa aikaan samanlaista tunnottomuutta kuin tavallisen klitorisvibraattorin tiuha käyttö joskus aiheuttaa. Satisfyeriä voi käyttää kerta kerran jälkeen, ja tuntoherkkyys on silti samalla tasolla seuraavanakin päivänä. Mikä on aivan loistavaa!

Lopputulos:

Satisfyer-klitoriskiihotin ei ole hiljainen ja minä ainakin kaipaan plus- ja miinuspainikkeita. Mutta se tekee sen minkä lupaa. Mielestäni Satisfyer on erinomainen vaihtoehto naisille, jotka haluavat kokeilla tämän tyyppistä stimulaatiota, mutta joilla ei ehkä ole varaa astetta ylellisempään Womanizeriin.