Oppaat

Saa isompi penis Male Edgen avulla

Jos harkitset investoivasi Male Edge -merkkiseen peniksen pidentäjään – ja haaveilet siis suuremmasta peniksestä – kannattaa lukea tämä opas, joka kertoo, miten Male Edge toimii ja millaisia erilaisia Male Edge -pidentäjiä Sinful.fi-verkkokaupasta löytyy.

Englanninkielisestä nimestään huolimatta Male Edge on itse asiassa tanskalainen tuote. Alun perin sitä käytettiin apuvälineenä penistä suurentavien leikkausten jälkihoidossa, mutta pian kävi ilmi, että Male Edgellä oli suurempi vaikutus kuin itse leikkauksilla.

Male Edgeä käyttävät miehet saavat keskimäärin 28 % pidemmän peniksen ja 19 % suuremman peniksen ympärysmitan. Kansainväliset tutkimukset osoittavat myös sen, että tämä kasvu on pysyvää.

Näin Male Edge toimii

Lyhyesti kerrottuna Male Edge kirjaimellisesti venyttää penistä, mikä saa sen vähitellen kasvamaan. Kasvu saadaan aikaan säätämällä pidentäjän pituutta ja vetotehoa käyttöjakson aikana ja vaihtelemalla yksittäisten käyttökertojen pituutta. On makuasia, mihin aikaan päivästä pidentäjää käyttää – sitä voi käyttää öisin nukkuessasi tai päivisin löysien vaatteiden alla.

Useimmat miehet saavat selkeästi havaittavia tuloksia jo 2-6 kuukauden kuluttua. Mutta voit jatkaa Male Edgen käyttöä sen jälkeenkin niin halutessasi.

Näin käytät Male Edgeä

Saadaksesi kaiken irti omasta Male Edgestäsi, suosittelemme, että seuraat alla olevia ohjeita. Niiden avulla alkuun pääseminen on helpompaa ja voit varmistaa, että käytät Male Edgeä oikein.

1. Pääse hyvin alkuun

Pääse hyvin alkuun

Male Edge toimitetaan koottuna, joten käytön aloittaminen on helppoa.

Jos peniksesi on alle 12,5 cm pitkä lepoasennossa ja ulospäin venytettynä, kumiremmillä varustettu kärkiosa on jo valmiiksi oikeassa kohdassa.

2. Kumiremmillä varustetun kärkiosan säätö

Kumiremmillä varustetun kärkiosan säätöJos peniksesi on yli 12,5 cm pitkä lepoasennossa ja ulospäin venytettynä, tulee sinun siirtää kumiremmillä varustettua kärkiosaa siten, että kumiremmin ja peniksen tyveen asetettavan osan välimatka pitenee.

 

3. Male Edgen pukeminen päälle

Male Edgen pukeminen päälleOlet nyt valmis asettamaan Male Edgen peniksesi ympärille. Pidä huolta siitä, että olet rentoutunut sen päällepukemisen aikana ja seuraa ohjeita tarkasti saadaksesi parhaan tuloksen.

Irrota kumiremmillä varustettu kärkiosa tangoista ja vie tankojen päässä oleva tyvirengas peniksen juureen.

4. Kumiremmin säätö

Kumiremmin säätöAseta nyt kumirengas peniksen ympärille. Kiinnitä ja kiristä sen jälkeen kumiremmi juuri terskan taakse.

Jos sinua ei ole ympärileikattu, remmin voi kiristää joko esinahan päälle tai voit vetää sen ensin taakse riippuen siitä, mikä sinusta tuntuu parhaalta.

5. Tankojen pituuden säätö

Tankojen pituuden säätöJotta voit säätää tankojen pituutta, niitä tulee kääntää myötäpäivään neljänneksen verran, jotta ne löystyvät.

Sen jälkeen voit vetää niitä ulospäin haluttuun mittaan asti.
 

6. Tankojen kiristäminen

Tankojen kiristäminenKun olet löytänyt oikean pituuden, voit kääntää tankoja vastapäivään, kunnes kuulet “tuplaklikkauksen”.

Klikkiääni tarkoittaa, että tangot on nyt kiristetty paikoilleen.
 

7. Älä vedä tankoja liian pitkälle

Älä vedä tankoja liian pitkälleHuolehdi, ettet vedä tankoja pitemmälle kuin missä niiden viimeiset reiät ovat.

Jos tangot liukuvat kokonaan ulos, paina vain sisältä paljastuneet hakaset yhteen ja sujauta päälliosa takaisin paikoilleen.

8. Klikkaa tangot kiinni kärkiosaan

Klikkaa tangot kiinni kärkiosaanKun tangot on säädetty oikean pituisiksi, työnnä niitä varovasti vartaloasi kohti.

Klikkaa nyt tangot kiinni kärkiosaan.

Kun kuulet klikkiäänen, tiedät, että osat on yhdistetty oikein.

9. Tutustu vetotehoon

Tutustu vetotehoonSaat käsityksen vetotehon eri tasoista säätämällä lähellä tyvirengasta olevan läpinäkyvän sylinterin sisällä olevan liittimen pituutta joko kohti vartaloasi tai siitä poispäin.

Sylinteriin on merkitty selkeästi erisuuruiset vetotehot. Juuri tämän vetotehon avulla voit pidentää penistäsi.

10. Näin lisäät vetotehoa

Näin lisäät vetotehoaSiirrä tankoja eteenpäin työntämällä niitä varovasti peukaloillasi  – yksi klikkaus kerrallaan.

Muista, ettet saa työntää niitä pitemmälle kuin tankojen viimeisiin reikiin asti.

Aloita varovasti

Vaikka haluatkin varmasti nopeita tuloksia, on tärkeää, että etenet hitaasti. Käytä alla olevaa taulukkoa ohjenuorana siihen, kuinka suurta vetotehoa kannattaa käyttää ja kuinka pitkään Male Edgeä tulisi käyttää. Mitä pitempään sitä käytät, sen suurempaa vetotehoa peniksesi jaksaa.

Vetoteho

Minkä Male Edgen valitsen?

Sinful.fi-verkkokaupasta löydät kolme erilaista Male Edge -pidentäjää: Basicin, Extran ja Pron. Itse peniksen pidentäjä on kaikissa versioissa aivan samanlainen väriä lukuun ottamatta. Näiden kolmen tuotteen ero onkin värin lisäksi mukana tulevien lisätarvikkeiden määrässä.

Katso myös opasvideot, jotka löydät jokaisen Male Edge -tuotteen omalta tuotesivulta: Male Edge Basic, Male Edge Extra ja Male Edge Pro.

Male Edge BasicMale Edge Basic

Sininen Basic-pakkaus sisältää kaiken tarvittavan, jotta pääset hyvin alkuun peniksen pidentämisessä. Basic on täydellinen aloittelijasetti silloin, jos haluat tietää, onko Male Edge sinua varten. Itse pidentimen lisäksi saat kumiremmin, mitan, säilytyslaukun ja käyttöohjeet – eli siis kaiken tarvittavan.

Male Edge Extra

Male Edge ExtraVihreässä Extra-versiossa on vähän lisää varusteita, mutta kuten sanottua, itse peniksen pidentäjä on aivan samanlainen väriä lukuun ottamatta.

Male Edge Extran mukana saat kaksi kumiremmiä, mitan, suojatyynyn, säilytyspussin, säilytyslaukun sekä käyttöohjeet.

Male Edge ProMale Edge Pro

Punainen Male Edge Pro on “ultimaattinen” versio, jonka mukana saat valtavasti lisätarvikkeita.

Matkakäyttöön sopivan laukun, mitan, käyttöohjeiden ja säilytyspussin lisäksi saat peräti 4 kumiremmiä, 2 suojatyynyä ja sideharsoa.

Huomioitavaa

Male Edge on suunniteltu erittäin joustavaksi. Sen voi asettaa eri asentoihin, jotta sitä on mahdollisimman mukava käyttää. Jos haluat käyttää Male Edgeä päivän mittaan, voit käyttää sitä huomaamattomasti löysien bokserishortsien ja housujen alla.

Sitä voi käyttää myös yöllä, mutta silloin kannattaa kiinnittää huomiota siihen, miten yleensä liikehdit nukkuessasi. Jotkut kääntyilevät runsaasti unissaan, kun taas toiset eivät. Kokeile siis, onnistuuko yökäyttö.

Male Edge on laatutuote, jota on todella helppo käyttää ja huoltaa. Sekä Male Edgen ja kumiremmin voi pestä helposti tiskikoneessa tai käsin käyttäen vettä ja saippuaa. Huolehdi vain, että ennen pesua irrotat tangot kärkiosasta. Male Edge tulee pestä päivittäin.