Oppaat

Pocket Pussy – Ultimaattinen Opas

Naisille suunnattuja omaan nautintoon tähtääviä tuotteita löytyy vaikka millä mitalla. Niitä on esillä niin paljon, että voisi lähes luulla, että miesten tulee kiltisti tyytyä lämpimään käteen.

Onneksi näin ei suinkaan ole, vaan miehillekin on valmistettu roppakaupalla kiihottavia tuotteita. Pocket pussy, eli keinovagina, on yksi suosituimmista itsetyydyttimistä. Eikä ihme, nimittäin se usein näyttää ja tuntuu aivan aidolta asialta.

Tässä ultimaattisessa Pocket pussy -oppaassamme kerromme, minkälaisia tuotteita on saatavilla, miten niitä käytetään ja totta kai myös, miltä niiden käyttö tuntuu. Lopuksi esittelemme muutamia tuotteita, jotka edustavat mielestämme tekovaginoiden absoluuttista aatelia.

Aloitetaan yksinkertaisella, mutta tärkeällä kysymyksellä.

Mikä on pocket pussy?

Pocket pussy on tavallisesti jäljennös naisen vaginasta, joka on muotoiltu niin kätevästi, että sen voi ottaa vaikka matkalle mukaan.

Joissain malleissa ulkoiset osat ovat vulvan sijaan muotoiltu muistuttamaan anusaukkoa tai vastaanottavaista suuta.

Tavallisesti tämän tyyppinen masturbaattori on valmistettu erittäin aidontuntuisesta materiaalista, esimerkiksi TPR:stä tai TPE:stä, jotta se tuntuisi mahdollisimman pehmeältä ja herkulliselta, aivan kuin aito iho.

Luonnollista vaikutelmaa lisää usein yksityiskohtainen muotoilu, jossa on otettu huomioon häpyhuulet, klitoris ja vaginan kaikki stimuloivat pienet laskokset. Monissa malleissa on myös luonnollinen väritys.

Kun työnnyt sisään valitsemaasi keinovaginaan, saat tuntea sen kiihottavan sisärakenteen. Voit valita joko hellästi stimuloivan tai hyvinkin tiukan mallin, aivan omien mieltymyksiesi mukaan.

Liukuvoide ja miesten seksileluja

Kuinka keinovaginaa käytetään?

Pocket pussyn käyttö on melko itsestäänselvää: Työnny sisään, liikuta sitä edestakaisin niin kauan kunnes laukeat, puhdista seksilelu, valmista tuli.

On kuitenkin olemassa todella hyödyllisiä keinoja, joiden avulla viet kokemuksesi aivan uudelle, huippunautinnolliselle tasolle. Löydät alta yksityiskohtaiset ohjeet.

1. Liukaste

Tässä on nautinnollisen kokemuksen A ja O. Jos haluat kokemuksesta kaiken ilon irti, voitele runsaasti vesipohjaista liukuvoidetta sekä penikseesi että pocket pussyn aukon ympärille ja muutaman senttimetrin pituudelta sisälle sen kanavaan.

2. Työnny sisään

Aloita liu’uttamalla peniksen kärki sisälle hellävaroen, niin saat hyvän käsityksen tuotteen materiaalin joustavuudesta.

3. Lämmittele

Voit joko liikkua itse sisään ja ulos tai liikuttaa seksileluasi edestakaisin pitkin penistäsi varmoin liikkein.

4. Anna palaa

Kun liukuvoide on levinnyt tasaisesti kaikkialle masturbaattorin kanavaan, voit lisätä tahtia liikkeisiin.

5. Lopuksi

Kun olet saavuttanut kliimaksin ja palannut tajuihisi, kannattaa puristaa keinovaginan aukkoa kiinni vetäessäsi peniksen ulos, niin vältyt turhilta roiskeilta.

6. Puhdistus

Pidä hyvä huoli uudesta suosikkivälineestäsi, niin se pysyy uudenveroisena pidemmän aikaa. Blogin lopusta löydät tarkemmat ohjeet puhdistukseen, huoltoon ja säilytykseen.

Nyt kun homma on muutoin hallussa, haluat varmasti myös tietää…

Miltä se tuntuu?

Pocket pussy tuntuu luonnolliselta. Eri mallien sisällä on erilaisia juomuja ja nystyröitä ja usein sisärakenne pyrkii jäljittelemään aukon teemaa.

Eli jos sisäänkäyntinä on suu, sisärakenne tuntuu melko lailla siltä, kuin työntyisit nieluun. Tosin tavallisesti itsetyydyttimellä ei ole kovia hampaita, eikä niitä todennäköisesti moni kaipaakaan.

Keinovaginan sisäiset syöverit pyrkivät tarjoamaan jopa aidosta ja alkuperäisestä asteen verran tuntuvamman ja stimuloivamman kokemuksen.

Jotta kokemus olisi mahdollisimman aidontuntuinen, kannattaa lämmittää holkkia 37-39-asteisessa vedessä parin minuutin ajan ennen käyttöä. Jos et halua pocket pussyn kastuvan, tai jos valitsemasi malli ei ole vedenkestävä, voit sulkea sen tiiviisti muovipussiin, ennen kuin upotat sen lämpimään veteen.

Pocket pussyn lisäksi tarjolla on monenlaisia aidonkaltaisia itsetyydyttimiä ja masturbaattoreita, joten tutustutaanpa lähemmin myös erilaisiin malleihin, jotta saisit kattavan kuvan tuotteista.

Minkälaisia aidonkaltaisia itsetyydyttimiä on saatavilla?

Keinovaginat voi jakaa karkeasti neljään eri kategoriaan: Aidonkaltaiset masturbaattorit, masturbaattoriholkit, munanmuotoiset masturbaattorit ja värisevät mallit.

Niitä kaikkia yhdistää se, että ne saavat aikaan ihanan, dopamiinia vapauttavan mielihyvän tunteen, mutta on täysin makuasia, minkälainen stimulaatio sytyttää juuri sinut.

Aidonkaltaiset masturbaattorit

Tämä on laaja kategoria, johon kuuluu niin käsittelemämme keinovaginat, -anukset ja -suut, kuin myös monet muutkin luontoäidiltä muotonsa lainanneet miehiseen käyttöön suunnitellut itsetyydytystuotteet.

Monet aidonkaltaiset seksilelut on muotoiltu tietyn kehon osan mukaan. Joten jos esimerkiksi kaipaat leikkikaveriksesi muhkeaa peppua, sinun ei tarvitse kantaa kotiisi kokonaista seksinukkea.

Kaiken muun hyvän lisäksi: jos sinun on vaikea valita anuksen ja vaginan väliltä, seksinuket on usein varustettu molemmilla ja mahdollisesti jopa suullakin.

Kaksi mustaa masturbaattoria

Masturbaattorit (etenkin Fleshlight)

Olet varmasti kuullut Fleshlightista, joka on yksi maailman suosituimmista miesten seksilelumerkeistä ja aivan syystäkin. Tämän tyyppisissä masturbaattoreissa pehmeä holkki on kätkettynä taskulamppua muistuttavan kuoren sisälle. Holkin ulkoiset osat muistuttavat joko vaginaa, peppua, suuta tai ovat muotoilultaan neutraaleja.

Suositut Fleshligh Girls -tuotesarjan holkit ovat aitojen, suosittujen pornonäyttelijöiden intiimialueiden mukaan valettuja täydellisiä kopioita. Näin sinulla on mahdollisuus kokeilla omin käsin (ja muilla ulokkeillasi), miltä suosikkitähtösesi oikein tuntuu. Ja löytyypä niille myös miehinenkin vastine: Fleshjack Boys.

Vinkki! Monissa kuorellisissa masturbaattoreissa on ominaisuus, jonka avulla voi säätää alipainetta holkin sisällä. Se tarkoittaa, että saat juuri niin tiukkaa ja imuttavaa tuntumaa, kuin milloinkin tarvitset tavoitellessasi räjähtävää orgasmia.

Kaksi Fleshlight Girls -masturbaattoria

Munanmuotoiset masturbaattoriholkit

TENGA on tuotemerkki, jota voi suositella lämpimästi kenelle tahansa peniksen omistajalle. Suositulta japanilaiselta seksilelumerkiltä löytyy monenmoisia tyylikkäitä itsetyydytystuotteita, joista ei välttämättä heti huomaa, mihin tarkoitukseen ne on valmistettu.

Yksi heidän suosituimmista tuotteistaan onkin muotoilultaan aivan kuin tavallinen kananmuna. Vaikka pikkuruisesta munamasturbaattorista ei heti tulisikaan mieleen pocket pussy, sen toimintaperiaate on sama.

Kuori “kananmuna”, ota pehmeä holkki esille ja lisää liukuvoidetta sen aukkoon, niin olet valmis nauttimaan herkullisesta tuntumasta.

Pienestä koostaan huolimatta pehmeä ja joustava holkki venyy huomattavasti työntyessäsi sen sisään, ja stimuloiva sisärakenne tuntuu todella kiihottavalta liikuttaessasi sitä edestakaisin penistäsi pitkin.

Tämäntyyppiset tuotteet ovat usein suunniteltu kertakäyttöisiksi, mutta kunhan muistat puhdistaa holkin huolellisesti ja varot, ettei se repeä käytössä, sitä voi aivan hyvin käyttää useammankin kerran.

Kuusi TENGA Egg -masturbaattoria

Värisevät versiot

Yksi upea lisäys aidontuntuisiin itsetyydytyskokemuksiin ovat värisevät itsetyydyttimet, eli penisvibraattorit. Löydät hyvinkin visuaalisesti realistisilla yksityiskohdilla varustettuja malleja sekä versioita, jotka ovat tyylikkään huomaamattomia – mutta eivät suinkaan tuntumaltaan.

Niiden sisärakenne tuntuu yleensä aivan yhtä ihanalta kuin muissakin aidontuntuisissa masturbaattoreissa, mutta siinä missä tavallinen pocket pussy tuntuu stimuloivalta, penisvibraattori lisää tuntumaan aivan uusia ulottuvuuksia.

Värinät voivat viedä nautintosessiosi aivan uudelle tasolle siksikin, että ne tarjoavat stimulaatiota myös silloin, kun penis ei ole jäykkä. Osa penisvibraattoreista onkin muotoiltu niin, että niillä voi hemmotella peniksen tuntoherkkiä kohtia myös lepotilassa, mikä voi joko auttaa saavuttamaan erektion tai tuntua miellyttävältä myös silloin, kun erektiota ei ole mahdollista saavuttaa.

Koska keinovaginoita on niin monenlaisia, vaikein tehtävä taitaakin olla sopivan tuotteen valinta. Voit toki shoppailla ja kokeilla useampiakin, mutta seuraavaksi käymme läpi muutamia vinkkejä, jotka auttavat valinnassa.

Lasidildo mustan seksilelun sisällä

Minkä pocket pussyn valitsisin?

Ennen kuin ryntäät vinguttamaan visaa, on muutama asia, joita kannattaa miettiä metsästäessäsi täydellistä keinovaginaa.

Tuntuma

Itsetyydytystuotteen tulee luonnollisesti tuntua hyvältä ja miellyttävältä, joten valmistusmateriaali on hyvä ottaa huomioon. Suurin osa kaikkein aidontuntuisimmista keinovaginoista, -anuksista ja tuhmista suukkosuista on valmistettu TPE:stä tai TPR:stä, jotka tuntuvat pehmeiltä ja silkkisen sileiltä aivan kuten niiden aidot ja elävät vastineet. Jotkut tuotemerkit käyttävät omia nimityksiä eläväisen tuntuisille materiaaleille, eli jos materiaalin nimestä löytyy “realistic”, “real”, “flesh” tai “skyn”, olet oikeilla jäljillä.

Ulkonäkö

Jos visuaaliset ärsykkeet sytyttävät halusi, kannattaa valita tuote, jonka muotoilu imartelee aidon vaginan (tai muun aukon) herkullisia muotoja. Vaikka sisärakenne lopulta ratkaisee tuntuman, ulkoisten osien muotoilu ja koko viimeistelevät tuhman kokemuksen. Pipedreamin Fuck Me Silly -tuotemerkiltä löytyy laaja valikoima kompakteja keinopeppuja ja -vaginoita, jotka näyttävät juuri niin tuhmilta kuin tuntuvatkin.

Oikea koko

Pocket pussy on tavallisesti valmistettu kooltaan keskimittaisille peniksille, mutta pehmeä materiaali on todella joustavaa. Eli vaikka holkin aukko näyttäisikin hyvin pikkuruiselta, se todennäköisesti tuntuu juuri sopivan tiukalta, mutta ei epämukavalta. Vastaavasti joidenkin tuotteiden tiukkuutta voi lisätä puristamalla tai alipainetta säätämällä. Tarkista aina tuotteen mitat ja materiaali, niin voit arvioida paremmin, sopiiko se juuri sinulle.

Tuotteen kestävyys

Esitä itsellesi ensin nämä kaksi kysymystä:

Oletko aiemmin kokeillut tekovaginaa? Kuinka kiihottavana pidät ajatusta tällaisesta seksilelusta?

Jos vastaat ensimmäiseen kysymykseen rehellisesti “ei”, kannattaa aloittaa hintaluokassaan huokeammasta tuotteesta, jotta voit kokeilla, kuinka hyvin se vastaa odotuksiasi. Uteliaille kokeilijoille tuotteen kestävyys ei välttämättä ole se kaikista tärkein ominaisuus. Jos taas vastaat kysymykseen innokkaasti “KYLLÄ”, olet jo vastannut toiseenkin kysymykseen, ja voit huoletta investoida kestävämpään ja kalliimpaan versioon.

Laatu maksaa

Ja se nyt on itsestään selvää. Paras tapa sijoittaa rahasi on ostaa tuote, joka todella kiinnostaa ja kiihottaa, sen sijaan että päätyisit vähemmän houkuttelevaan versioon.

Seuraavaksi esittelemme muutamia omista suosikkituotteistamme, jotta sinun olisi helpompi valita omasi.

Liukuvoide ja miesten seksileluja

Mikä on paras pocket pussy?

Jokaisella miehellä on erilaiset tarpeet, joiden tyydyttämiseen seuraavat tuotteet ovat todella mainioita.

Paras hinta-laatusuhde

Jos olet aloittelija ja haluat kokeilla todella herkullista tuotetta edulliseen hintaan, toivota tervetulleeksi Mr. Membr -tuotemerkin Cassandra.

Pehmeä vulva, luonnollinen väritys ja kiihottavat häpyhuulet suorastaan kutsuvat sinua työntymään sisään. Kanavan stimuloiva sisärakenne tuntuu aivan siltä, kuin harrastaisit seksiä oikean naisen kanssa.

Mr. Membr Cassandra

Niels K.  

Eläväinen elämys! Kaverit olivat jo puhuneetkin pocket pussy -kokemuksistaan ja nyt tuli sitten oma vuoro hankkia sellanen ja HUH HUH! Tämä on eka seksileluni, joten olin vähän skeptinen, mutta se todella tuntuu aivan aidolta asialta!”

 

Tuplasti nautintoa

Jos tiedät jo, että haluat pocket pussyn elämääsi, miksi et hankkisi saman tien tuplasti nautintoa? PDX:n Plus Pick Your Pleasure -itsetyydytin on varustettu sekä vagina- että anusaukolla.

PDX Plus Pick Your Pleasure Stroker

L. 

Ihanuus käden ulottuvilla. Materiaali on tosi miellyttävää ja tuntuu hyvältä työntyessä sisään. Se tekee tehtävänsä ja on helppo puhdistaa”

 

Parasta tuntumaa

Jos haluat laadukkaan tuotteen, joka näyttää aidolta ja tuntuu luonnolliselta, Utensil Race Proof 001 Ozawa Maria on ehdoton hankinta. Se on täydellinen kopio japanilaisen pornotähti Ozawa Marian intiimialueista.

Utensil Race Proof 001 Ozawa Maria

Jan 

Hyvä ostos. Tämä masturbaattori on hämmästyttävä. En ole koskaan aiemmin kokeillut mitään, mikä olisi lähempänä aitoa asiaa! + Huippurealistinen tuntuma (etenkin liukkarin kanssa) + Antaa ihmeellisiä orgasmeja + Realistinen anatomia + Hyvä laatu + Pikkuinen juliste pakkauksen mukana.”

 

Kun haluat nähdä kaiken

Jos ulkoiset luonnolliset yksityiskohdat eivät ole sinulle niin tärkeitä, mutta olet utelias näkemään, mitä holkin sisällä tapahtuu toimituksen aikana, Mr. Membr -tuotemerkin Edge Clear on mainio valinta.

Mr. Membr Edge Clear Masturbaattori

Jimse44 

“Täydellinen. Tätä käyttämällä pääsee seitsemänteen taivaaseen. Suosittelen lämpimästi”

Näin pidät itsetyydyttimesi priimakunnossa

Nyt sinulla on kaikki kortit kädessäsi, joten on vain kiinni pelityylistäsi, kuinka paljon saat iloa irti seksilelustasi. Toisin sanoen: huoltotoimenpiteet ovat ratkaiseva tekijä onnistuneissa nautintohetkissä.

Voitelu

Käytä aina laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta lelusi kanssa. Se saa tuotteen materiaalin tuntumaan eläväisemmältä ja kestämään käyttöä pitempään.

Puhdistus

Pocket pussy pestään huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen. Käytä mietoa saippuaa tai seksilelun puhdistussuihketta ja huuhtele lämpimällä vedellä. Anna sen kuivua kunnolla asennossa, jossa vesi pääsee helposti poistumaan sen sisältä.

Huolto

Jos keinovaginasi materiaali on TPE tai TPR, lisää sen pintaan seksilelun huoltojauhetta, kun se on kuivunut kunnolla puhdistuksen jälkeen. Se pitää tuotteen pehmeänä ja joustavana ja ehkäisee tahmaisuutta.

Säilytys

Jos haluat, että pocket pussy pysyy uudenveroisena ja käyttökelpoisena pitkään, kannattaa kiinnittää huomiota sen säilytykseen. Tärkeintä on, että se ei pääse likaantumaan, pölyyntymään tai päädy kosketuksiin muiden materiaalien kanssa, joten säilytä sitä esimerkiksi alkuperäispakkauksessa tai nukkaamattomassa satiinisessa säilytyspussissa.

Tuotteita seksileluille

Tämä pikkuinen, kätevä nautintoväline pitää huolen, että itsetyydytyssessiosi on moninkertaisesti nautinnollisempi ja tuntumaltaan lähempänä aitoa yhdyntää kuin tavalliset käsityöt. Kuten kaikkien varusteiden kanssa, tulokset riippuvat viime kädessä siitä, miten pidät välineistäsi huolta.

Toivomme, että tästä ultimaattisesta oppaasta on iloa sukeltaessasi keinovaginoiden suloisiin ulottuvuuksiin. Mukavia nautintohetkiä!