Oppaat

Opas: PDX – Seksilelut miehille

Masturbaattoreita, strokereita ja penisvibraattoreita – miesten seksileluihin lukeutuu kirjava joukko eri nimiä, muotoja, kokoja ja tuotemerkkejä. Tässä blogipostauksessa tutustumme tarkemmin suosittuun tuotemerkkiin, joka on erikoistunut miehisten soolonautintojen hekumallisimpiin puoliin.

Valmistaudu kattavaan tietoiskuun PDX-tuotemerkistä, brändin tuotevalikoimasta ja saat tietää, onko sillä tarjota jotain sinullekin sopivaa.

Mikä ihmeen PDX?

PDX on maailman suurimman seksilelujen valmistajan, amerikkalaisen Pipedreamin, luoma brändi. Pipedream perustettiin vuonna 1973 ja sen toimitilat sijaitsevat Kalifornian Chatsworthissa, joka tunnetaan myös nimellä Pornolaakso.

PDX tarjoaa laajan valikoiman miesten seksileluja. Brändi on jaettu kolmeen eri kategoriaan, joista jokaisella on omat ominaisuutensa.

PDX - Seksilelut miehille

PDX Elite

PDX Elite sisältää valtavan valikoiman kiihottavia masturbaattoreita, jotka vievät soolosessiosi uusiin ulottuvuuksiin. Elite-tuotteet ovat muotoilultaan tyypillisesti virtaviivaisia ja tumman maskuliinisia.

Kategoriasta löytyy sekä käsikäyttöisiä seksileluja, joita liikutellaan itse edestakaisin, että automaattisia ja moottoroituja tuotteita. Jälkimmäisiin lukeutuvat muun muassa pumput, penisvibraattorit sekä voihkivat ja tuhmia puhuvat masturbaattorit.

Tarjolla on pehmeitä luonnollisen näköisiä, tuntuisia ja värisiä holkkeja sekä neutraalimpia tuotteita. Tuhmien aukkojen valikoimasta löytyy jokaiselle suosikkinsa – valitse vagina, anus tai suu.

PDX Elite

PDX Plus

PDX Plus -tuotteet keskittyvät realistisiin ominaisuuksiin ja tuntemuksiin. Tämän kategorian masturbaattoreista löytyy houkuttelevia keinovaginoita, terhakoita pakaroita ja seksinukkeja. Luvassa on niin todentuntuisia kokemuksia kuin seksilelun kanssa vain voi odottaa. 

Aidonkaltaiset yksityiskohdat ja pehmeät materiaalit jäljittelevät taitavasti luonnollista tuntumaa.

Tuotteita on saatavilla eri ihonväreissä, jotta voisit entistäkin helpommin kuvitella unelmiesi kumppanin lakanoihisi.

PDX Male

PDX Male -sarjan seksilelut ovat maskuliininen vastine klassiselle pocket pussylle. Monissa sarjan masturbaattoreissa on tiukka anusaukko ja ne ovat väriltään läpikuultavia tai vaaleita.

Tarjolla on myös suurempia tuotteita, kuten eroottisia, alavartalon muotoja mukailevia seksinukkeja, joilla on pehmeät pakarat, houkutteleva anus ja jäntevä penis.

Ja jos tykkäät äänekkäästä kumppanista makuuhuoneessasi, valitse interaktiivisella Dirty Talk -ominaisuudella varustettu tuote.

PDX Male

Mitä voin odottaa PDX-seksilelulta?

Seksilelumieltymykset vaihtelevat henkilöstä toiseen ja ovat puhtaasti makuasioita. Ketsuppia valitessa toiset rakastavat Heinzia ja toiset Felixiä. Siksi on vaikeaa antaa takuita tai lupauksia yksittäisistä tuotteista. 

PDX on kuitenkin hyvä lähtökohta, jos tykkäät kokeilla erilaisia ominaisuuksia ja käyttötapoja. Tuotemerkin erittäin monipuolisilla seksileluilla tutustut mieltymyksiisi helposti, ilman että kukkarosi kärsii.

Jos pidät perusominaisuuksien lisäksi veikeistä yksityiskohdista, näiden tuotteiden aidonkaltaiset ominaisuudet, automaattiset stimulaatiovaihtoehdot ja monipuolinen muotoilu saavat takuulla veden kielellesi.

PDX - Seksilelut miehille

5 suosituinta PDX-seksilelua

Nyt kun tunnet PDX-tuotemerkin ja sen tuotevalikoiman paremmin, sukelletaanpa astetta syvemmälle. Esittelemme alla Sinfulin asiakkaiden viisi suosikkituotetta PDX:ltä.

Elite – Roto Teazer Masturbaattori

Roto Teazer tarjoaa perusteellista hemmottelua terskallesi. Masturbaattori värisee, pyörii ja stimuloi pienillä nystyröillä, jotka kutkuttavat ja kiusoittelevat peniksesi herkintä kohtaa. Tuotteessa on 10 kiihottavaa stimulaatioasetusta, joista voit nauttia kylvyssä, sohvalla tai vällyjen välissä joko yksin tai kumppanisi kanssa.

PDX Elite - Roto Teazer Masturbaattori

Plus – Pick Your Pleasure Stroker

Haetko aidonkaltaista tuntumaa ja ulkonäköä? Onko vaikea päättää klassisen vaginan ja tuhman anuksen välillä? Pick Your Pleasure Stroker täyttää molemmat haaveesi. Siinä on kaksi houkuttelevaa aukkoa, stimuloiva sisärakenne sekä todella houkuttelevia yksityiskohtia. Sen materiaali on uskomattoman pehmeää ja kumpainenkin sen miellyttävän tuntuisista, joustavista aukoista ottavat peniksesi mielellään tiukkaan syleilyyn. Entistäkin luonnollisemman tuntuisen kokemuksen saat lämmittämällä strokeria lämpimässä vedessä ennen käyttöä.

PDX Plus - Pick Your Pleasure Stroker

Elite – Air-Tight Pussy Masturbaattori

Jos etsit tiukkaa imua soololeikkeihisi, tutustu tähän upeaan masturbaattoriin. Pehmeä holkki jäljittelee tuhmaa vaginaa, jossa on yksityiskohtaiset häpyhuulet ja stimuloiva sisärakenne. Säädä imuttavaa alipainetta sormellasi masturbaattorin pohjasta ja antaudu entistäkin intensiivisemmille tuntemuksille. Muista ottaa mukaan puteli laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi mahdollisimman suloisia ja nautinnollisia kokemuksia.

PDX Elite - Air-Tight Pussy Masturbaattori

Elite – Talk Dirty Masturbaattori

Oletko villinä syviin huokauksiin ja seksikkään tuhmiin puheisiin? Tämä masturbaattori nimittäin osaa tuhmien puhumisen jalon taidon ja tarjoaa käyttöösi myös pehmeän ja aidontuntuisen holkin, joka stimuloi kiusoittelevilla pyörivillä liikkeillään. Holkin realistiset häpyhuulet suorastaan kutsuvat kiihottaviin leikkeihin. Nauti tuhmista äänistä mukana tulevilla kuulokkeilla ja koe vieläkin kiihkeämpää menoa kytkemällä kutkuttavat värinät päälle.

PDX Elite - Talk Dirty Masturbaattori

Elite – Blow Job Power Pumppu

Tämä pumppu yhdistää kahden tuotteen parhaat puolet. Se tarjoaa nautinnollista, suihinotolta tuntuvaa imua ja sen pumpulla saat tilapäisesti kookkaamman erektion. Intermittent Suction Technology (IST) -tekniikka tekee kokemuksesta erityisen eläväisen tuntuisen. Antoisan aukon pehmeät häpyhuulet hyväilevät penistäsi koko session ajan.

PDX Elite - Blow Job Power Pumppu

Sopiiko PDX minulle?

Haluatko tietää, sopiiko PDX-tuotteet sinulle? Tee testimme ja ota selvää!

Kokeilen innolla uusia ominaisuuksia.
a) Kyllä. Nautin, kun minua stimuloidaan uusin tavoin.
b) Enpä juuri. Pitäydyn mielummin vanhassa kunnon viiden sormen klassikossa.

Innostun usein ostamaan uusia seksileluja.
a) Kyllä. Siksi valitsen hintaluokan, joka sallii kokeilun.
b) Enpä juuri. Maksan mieluusti enemmän rajatusta valikoimasta kestävämpiä tuotteita.

Seksilelujen laatu on minulle ensiarvoisen tärkeää.
a) Ei. Itse kokemus on tärkein.
b) Kyllä. Mieluummin maksan kerralla enemmän täydellisestä tuotteesta.

Enimmäkseen A-vastauksia: PDX-tuotemerkin seksilelut vastaavat erinomaisesti mieltymyksiäsi ja tarpeitasi. 

Enimmäkseen B-vastauksia: Tarjolla on runsaasti muita tuotemerkkejä, jotka vastaavat tarpeitasi paremmin. Tutustu laajaan valikoimaamme miesten seksileluja täällä.

Nautinnollisia hetkiä!

PDX - Seksilelut miehille