Oppaat

Opas: Näin otat seksilelut mukaan parisuhteeseen

Seksileluista on vähitellen tullut tavalla tai toisella peruskauraa, ja sehän on kivaa! Mutta monet luulevat vieläkin, että ne ovat vain itsetyydytystä varten, mikä on sääli. Monet pariskunnat nauttisivat entistäkin enemmän kiihottavista leikeistään, jos he vain ottaisivat muutaman lisävarusteen mukaan lakanoiden väliin.

Mutta kuinka esitellä idea seksileluista kumppanille? Suosittelemme aloittamaan lempeästi, jotta voit nähdä kuinka kumppanisi reagoi. Ei kannata lähteä siitä, miten kokenut itse olet seksilelujen saralla tai siitä, mihin toivot teidän pariskuntana päätyvän niiden kanssa.

Toisin sanoen: Jos superkinky bondage-seksi on sinun juttusi, ei kannata aloittaa esittelemällä kumppanillesi suukapulaa, vaan sen sijaan on parempi aloittaa viattomammasta silmänaamiosta. Tai aloita ihan yksinkertaisesti eroottisella hieronnalla tunnustellaksesi kumppanisi mieltymyksiä.

Näin näytät, että olet utelias kokeilemaan uutta sängyssä, ja jos kumppanisi on avoin ehdotuksellesi, on siirtymä kevyistä lisävarusteista varsinaisiin seksileluihin paljon helpompi.

Voi myös olla haastavaa olla se osapuoli, jolle yhtäkkiä tarjotaan ideaa seksilelujen mukaan ottamisesta yhteisiin petipuuhiin. Siksi alla on neuvoja sekä siihen, miten lähestyä kumppaniasi, kun haluat tuoda seksileluja mukaan leikkeihinne, sekä siihen, miten ottaa moinen ehdotus vastaan.

Kun aiot ehdottaa seksilelujen käyttöä kumppanillesi

Kenties tarvitset tai haluat lisää mausteita seksielämäänne, mutta kannattaa pitää mielessä, että tämä ei välttämättä päde kumppaniisi – ainakaan vielä – ja hänen voi olla vaikea ymmärtää mihin niitä tarvitset. Aikeesi seksilelujen mukaan ottamisen osalta saattavat nekin tulla väärin ymmärretyiksi.

Siksi kannattaa laittaa kumppanisi tarpeet etusijalle, jotta voitte edetä yhdessä ja tuntea olonne turvalliseksi. Aloita ihan vain ottamalla toiveesi seksileluista esille, esimerkiksi juttelemalla kumppanisi kanssa niiden kokeilemisesta tai näyttämällä vaikka artikkeli seksilelujen käytön hyödyistä parisuhteelle. Anna kumppanisi lukea se ja keskustelkaa sen jälkeen lukemastanne.

Kaikkein tärkeintä on, että homma on teille molemmille mieleen. Jos säikäytät kumppanisi heti alkuun liian rajuilla tai äärimmäisillä ehdotuksilla, on tulevaisuudessa vaikeampaa suostutella häntä kokeilemaan minkäänlaista seksilelua. Valitse siksi viattomamman näköinen väline, joka ei pelästytä ensi silmäyksellä (ja jätä ihonvärinen jättiläisdildosi piiloon ainakin vielä joksikin aikaa).

Aloita esimerkiksi pienellä vibraattorilla – bullet-vibraattori tai sormivibraattori ovat hyviä aloitusleluja, jotka eivät näytä uhkaavilta. Mitä ahdistuneempi kumppanisi on ajatuksesta, sitä lempeämmin on syytä aloittaa – olisi sääli lopettaa hauskanpito ennen kuin se on kunnolla alkanutkaan!

Kannattaa tutustua myös palkittuihin testivoittajiin pareille, koska tällöin tuotteen laatua ei tarvitse arvailla ja osoitat, että yhteiset hetket ovat arvokkaita.

Kun kumppanisi on nainen

Jos olet tutustuttamassa naispuolista kumppaniasi seksilelujen ihmeisiin, valitse elegantti tuote, jonka muotoilu ilahduttaa sekä silmää että vartaloa, ja joka ei ole kokonsa ja ulkokuorensa puolesta “ylilyönti”. Näin viestität, että hänen mielihyvänsä ja tyydytyksensä ovat kaiken keskipisteenä.We-Vibe Touch Klitorisvibraattori

Ylellisestä klitorisvibraattorista voi olla hyvä aloittaa, ja niitä löytyykin useita yksinkertaisen tyylikkäästi muotoiltuja. Etuna on, että voitte molemmat nauttia lelun värinöistä ja vaihdella sitä, kumpi ottaa ohjat sen käytössä leikkinne aikana. Testivoittaja We-Vibe Touch on hyvä ja suosittu valinta.

Jos kumppanisi ei niin välitä teknisistä hilavitkuttimista, on hyvä muistaa, ettei lelujen tarvitse olla kovinkaan monimutkaisia laitteita, vaikka itseäsi sellainen saattaisikin houkutella. Voit katsoa millaisia pareille suunnattuja seksileluja on tarjolla, jotta viestität, että tämä on yhteinen projekti teidän molempien iloksi. Heteropariskunnille sopiva tuote voisi olla vaikkapa värisevä penisrengas. Velve Rio Ylellinen Ladattava Penisrengas Vibraattorilla

Ylellinen Velve Rio Penisrengas on yksinkertainen ja helppokäyttöinen. Rengas asettuu napakasti peniksen tyveen ja pidentää erektion kestoa. Seksin aikana kumppanisi voi painautua renkaan leveää, värisevää kohtaa vasten. Se stimuloi klitorista, mikä on useimmista naisista todella nautinnollista. Velve on skandinaavinen tuotemerkki, joka yhteistyössä seksiasiantuntijoiden kanssa valmistaa ylellisiä seksileluja, joiden pinta tuntuu sametinpehmeältä.

Kun kumppanisi on mies

Kun tutustutat miespuolista kumppaniasi seksileluihin, voi olla hyvä idea alleviivata, että lelut on tarkoitettu lisävarusteeksi eikä viestisi ole suinkaan se, että olisit tyytymätön seksielämäänne.

Esitellessäsi lelua kannattaa näyttää hänelle, miten sitä voi käyttää niin, että saat siitä nautintoa – hän varmasti tykkää myös katsella, kun leikit itsesi kanssa. Sen jälkeen voit antaa sekä seksilelun että ohjat hänen käsiinsä.Sinful Petite Mini Magic Wand

Vaan voi myös hyvin olla, että hän innostuu siitä, kun olet itse päätäntävallassa – monet miehet pitävät sitä uskomattoman kiihottavana. Tämä selviää pian, kun jatkatte kokeilujanne.

Hyvä vibraattori aloittelijalle on Sinful Petite Mini Magic Wand Vibraattori. Se on pieni ja viattoman näköinen, mutta saa aikaan ihanaa klitorisstimulaatiota ja sopii mainiosti myös eroottiseen hierontaan viettelevän esileikin aikana. Soveltuupa se myös peniksen varren kiihottavaan hyväilyyn.

TENGA Eggs Masturbaattorit 6 kplVoit myös valita lelun vain miestäsi varten, jolloin hän saa täyden huomiosi. Masturbaattorit, kuten esim. hauskat TENGA-munat, sopivat erittäin hyvin kiihottavaan intiimihierontaan. Kun näytät hänelle, että seksilelut ovat myös häntä varten, lähtee hän mielellään kanssasi tutkimusmatkalle seksilelujen ihanaan maailmaan.

Kun kohtaat kumppanisi seksilelun ensimmäistä kertaa

Mahdollisesti se oletkin sinä, jolle kultasi esittelee yhtäkkiä yöpöytänsä laatikon jännittävää sisältöä? Miten siihen tulisi reagoida? Saatat kokea monenlaisia tunteita mustasukkaisuudesta uteliaisuuteen, joten tässä muutama vinkki.

Kyse ei ole sinusta

Riippumatta mieltymyksistänne sängyssä, kumppanina on mahdotonta arvata ihan kaikkea toisesta. Älä ota kumppanisi kiinnostusta seksileluihin kritiikkinä taidoillesi. On vain hyväksi oppia pariskuntana lisää siitä, mikä sytyttää toisen tai molempien halut, joten ota haaste vastaan, oppikaa ja leikkikää yhdessä.

Muista, että kaikki mitä koet yhdessä kumppanisi kanssa rakentaa seksuaalista osaamistanne. Mitä enemmän opitte toistenne haluista, sitä isompi arsenaali seksitaitoja teillä on käytettävissä ja siten myös enemmän mahdollisuuksia kunnon hauskanpitoon sängyssä.

Lelut eivät ole ihmisiä

Jos pysähdyt miettimään asiaa, tiedät kyllä varmasti, ettei kumppanillasi ole tunteita seksileluaan kohtaan. Se on yksinkertaisesti pelkkä orgasmiväline. Silti voit huomata kokevasi järjettömiä mustasukkaisuuden tunteita sitä kohtaan. Mutta stop tykkänään – heti!

Se, että kumppanisi haluaa sisällyttää sinut seksileluleikkeihinsä, on intiimi ja luottamusta vaativa ele. Kumppanisi yksinkertaisesti toivoo, että opit tuntemaan hänet paremmin antamalla mahdollisuuden tutustua niinkin henkilökohtaiseen alueeseen kuin omiin itsetyydytysmieltymyksiinsä.

Älä tuomitse kumppaniasi

Kun hän kertoo sinulle henkilökohtaisista seksuaalisista toiveistaan, hän luottaa sinuun. Se viestii siitä, että hän haluaa olla vieläkin läheisempi kanssasi. Älä tuomitse kumppaniasi seksilelujen käytöstä. Ei ole “oikeaa” tai “väärää” tapaa saavuttaa orgasmia.

Sinullakin on varmasti itsetyydytykseen liittyviä mieltymyksiä, joita kenties epäröit jakaa kumppanisi kanssa. Joten kohtele kumppaniasi niin kuin toivoisit hänen kohtelevan sinua, jos osanne vaihtuisivat.

Anna kumppanisi näyttää tietä

Joillekin voi olla houkutteleva ajatus tarttua saman tien kumppanin esittelemään seksileluun ja näyttää, että on mukana leikissä. Mutta jos omit vallan lelujen käytöstä liikaa itsellesi, saatat viestittää, että tiedät itse paremmin ja että kumppanisi tapa nauttia ei ole tarpeeksi hyvä. Tämä ei ole kovinkaan kiihottavaa.

Kumppanisi varmasti näyttää mielellään, kuinka hän haluaa nauttia, mistä hänen kehonsa tykkää ja millä tavoin hän sitä mieluiten stimuloi. Hän on oman kehonsa asiantuntija ja on vain fantastista, että hän  on halukas opettamaan sen saloja myös sinulle.

Jos/kun kumppanisi vihdoin haluaa antaa seksilelunsa sinun hallintaasi, tiedät kuinka sitä tulee käsitellä, jotta kumppanisi saisi maksimaalista nautintoa. Ja se ON kiihottavaa!

Hauskaa sängyssä

Jatkakaa yhteisiä leikkejänne

Kun huomaatte kuinka kivaa, hauskaa ja tuhmaa on ottaa seksileluja mukaan petipuuhiin, vain mielikuvitus ja omat mieltymyksenne asettavat rajat sille, mihin leikkinne saattavatkin johtaa.

 Leikin iloa!