Oppaat

Opas: Näin löydät sinulle parhaan rabbit-vibraattorin

Sen jälkeen, kun muutoin niin siveä Charlotte York esitteli rabbit-vibraattorin TV-sarjassa Sinkkuelämää, pupuvibraattori on löytänyt tiensä varsin monen naisen yöpöydälle ympäri maailmaa. Ehkä oletkin päättänyt, että sellaisen pitäisi koristaa myös sinun yöpöytääsi?

Vaan mikä rabbit-vibraattori oikein on? Lue oppaamme niin saat selville, mistä oikein on kyse tuhmissa pupunkorvissa, miten käytät pupuvibraattoria ja miten löydät juuri sinulle parhaiten sopivan version.

Mikä on rabbit-vibraattori?

Nykyisin on saatavilla varsin monenlaisia rabbit-vibraattoreita, jotka pystyvät kaikenlaiseen. Se aivan alkuperäinen, Sinkkuelämää-sarjasta tuttu rabbit omaa kuitenkin tiettyjä piirteitä, joita ei kaikista pupuista enää löydy.

Rabbit-vibraattori koostuu emättimen sisäistä stimulaatiota tarjoavasta dildovibraattorista sekä pupunkorvilla varustetusta klitorisvibraattorista, joka tarjoaa ulkoista stimulaatiota.

Itse dildo-osan sisällä on helminauhoja, jotka pyörivät ja hieroutuvat emättimen seinämiä ja aukkoa vasten, ja lisäksi dildon pää pyörii hieroen emätintä sisältä.

Pienet kaninkorvat värisevät ja stimuloivat klitorista todella intensiivisesti.

Kuten yltä voi päätellä, rabbit-vibraattori pyrkii tarjoamaan käyttäjälleen maksimaalista stimulaatiota niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Ja juuri tämä piirre on tehnyt siitä erittäin orgasmintäyteisen tuttavuuden monille naisille ympäri maailmaa.

Vuosien saatossa alkuperäinen tuote on muuttanut muotoaan, eikä esim. vibraattorille nimen antaneita söpöjä pupunkorvia löydy enää kaikista uusista malleista, jotka keskittyvät pikemminkin ergonomiaan ja kohdistetumpaan stimulaatioon, mikä tekee niistä usein myös tehokkaampia.

Erilaisista rabbit-tyypeistä löytyy myös erilaisia toimintoja, joten kaikista ei löydy pyörivää päätä, helminauhoja tai säädettäviä intensiteettitasoja. Kuten muidenkin vibraattorien kanssa, on tärkeää kokeilla eri asetuksia ja värinänopeuksia, jotta voit löytää itsellesi parhaiten sopivat. Muista myös käyttää vesipohjaista liukuvoidetta rabbitin kanssa, jolloin se liukuu paremmin ja tuntuu miellyttävämmältä käytössä.

Kun ostat rabbit-vibraattorin, mieti sen erilaisia ominaisuuksia, kuten laatua, materiaalia, kokoa ja lisätoimintoja (kuten ne pyörivät kuulat tai voiko erillisiä moottoreita säätää erikseen, vai toimivatko ne pelkästään yhdessä). Kaikki ominaisuudet eivät ole tärkeitä kaikille, ja parhaiten selvität omat mieltymyksesi kokeilemalla.

Näin rabbit-vibraattori toimii

Vaikka pupuvibraattoreita valmistetaan nykyisin moneen lähtöön, niillä on silti aina yksi yhteinen tekijä. Ne on suunniteltu stimuloimaan sekä klitorista että G-pistettä samanaikaisesti, jolloin tavoitteena on kaksoisorgasmi.

Ja mitä se sitten tarkoittaa? Monet ovat kykeneviä kokemaan nautintoa/saamaan orgasmeja sekä klitorista että G-pistettä kiihottamalla. Moni on myös sitä mieltä, että eri alueita stimuloimalla aikaansaadut orgasmit tuntuvat erilaisilta. Toisin sanoen G-pistestimulaation avulla saavutettu kliimaksi tuntuu monien mielestä erilaiselta kuin klitorista stimuloimalla aiheutettu orgasmi.

Rabbit-vibraattori pyrkii stimuloimaan molempia alueita samanaikaisesti, jolloin lopputuloksena on parhaimmillaan tuplaorgasmeja, jotka monet kokevat voimakkaampina ja syvempinä kuin tavalliset.

Toimivatko ne kaikille?

Valtavasta suosiostaan huolimatta rabbit-vibraattorit ovat kohdanneet myös kritiikkiä, sillä ne eivät sovi ihan jokaisen anatomiaan. Erilaiset vartalotyypit ja -koot sekä intiimialueiden anatomiset eroavaisuudet etenkin klitoriksen ja emättimen etäisyyden suhteen voivat vaikeuttaa sopivan pupuvibraattorin löytämistä. Tämä toki pätee moneen muuhunkin seksileluun, mutta aivan erityisesti sellaisiin, jotka on suunniteltu stimuloimaan kahta erogeenistä aluetta samanaikaisesti.

Vaan siksi onkin niin tärkeää olla kärsivällinen ja tutustua uuteen leluun kunnolla. Joskus kestää kauemmin oppia käyttämään lelua siten, että se toimii hyvin juuri sinulle, ja joskus se on kerralla täysosuma. Lisäksi monet tuotevalmistajat muotoilevat modernit rabbit-vibraattorit siten, että niissä kompensoidaan anatomisia eroavaisuuksia esim. joustavammilla varsilla, jotta vibraattoria voi säätää omalle vartalolle sopivaksi. Silloin lelut voivat sopia mahdollisimman monelle vartalotyypille.

Onko rabbit-vibraattori minua varten?

Aivan ensimmäiseksi kannattaa miettiä, onko pupuvibraattori ylipäänsä juuri sinua varten, vai sopisiko toisen tyyppinen vibraattori tarpeisiisi paremmin. Vaikka rabbit olisi kuinka joustava tahansa, se ei silti välttämättä sovi tietynlaisille vartalotyypeille. Lopullinen totuus paljastuu toki vasta sitten, kun sitä on kokeillut, mutta on silti muutama asia, jotka kannattaa ottaa huomioon ennen ostopäätöksen tekemistä.

Tehokkuus vai monipuolisuus?

Rabbit-vibraattorit eivät ole niitä kaikkein monipuolisimpia seksileluja, vaikka parhaimmillaan niiden käyttö voikin olla taivaallista. Toisin kuin monet muut sisäiseen stimulaatioon suunnitellut seksilelut, pupuvibroja ei ole suunniteltu yhdisteltäväksi muihin leluihin. Eli jos nautit erilaisten lelujen (kuten vaikkapa dildovibraattorin ja klitorisvibraattorin) yhdistelystä keskenään, yksinkertaisempi vibraattori voi olla parempi hankinta. Mutta jos taas haluat yhden lelun, joka painelee kaikkia oikeita nappeja samanaikaisesti, rabbit voi olla juurikin se oikea sinulle – kunhan se on varmasti anatomiaasi sopiva malli.

Ovatko aiemmat pupuvibrat turhauttaneet?

Eikä siis sillä hyvällä, orgasmia pitkittävällä tavalla? Rabbit-vibraattoreita on saatavilla niin monen kokoisina ja muotoisina, että useimmille löytyy varmasti sopiva malli. Mutta jos olet kokeillut niitä aiemmin, etkä kuitenkaan löytänyt sellaista, joka sopisi sinulle lähimainkaan, voi olla, ettei ainutlaatuinen anatomiasi vain ole niiden kanssa yhteensopiva.

Jos näin on, ei kannata lannistua. Kroppasi pystyy takuulla monenlaiseen magiaan mitä tulee nautinnon kokemiseen, mutta pupuvibraattori ei ole juuri sinun tiesi hekuman huipulle. Siksi kannattaakin tutustua ennemmin vaikkapa magic wandiin tai aivan erityypppiseen vibraattoriin – tai ehkä kaipaat aivan tavallista dildoa, jota voit käyttää juuri niin kuin SINÄ haluat. Voit olla varma siitä, että saatavilla on täydellinen seksilelu myös sinulle.

Huomioi nämä asiat valitessasi rabbit-vibraattoria

Tarkoitus ei ole tietenkään keskittyä vain siihen, miksi rabbit-vibraattoria ei kannata valita. Totuus on nimittäin se, että se on yhä edelleen se kaikista suosituin vibraattorityyppi – yli 30 vuotta sen jälkeen, kun se tuli ensimmäisen kerran markkinoille. Pupuvibraattoreiden osuus on peräti n. 40% kaikista myydyistä vibraattorityypeistä – ja tarjolla on todellakin monenlaista. Toisin sanoen on varsin todennäköistä, että myös sinua varten on olemassa aivan täydellinen rabbit.

Sinulle sopivimman mallin valitseminen on tietenkin kiinni omista mieltymyksistäsi, sillä sinä tunnet vartalosi parhaiten. Mutta on olemassa tiettyjä toimintoja, jotka kannattaa huomioida, sillä ne erottavat pupuvibrat muiden joukosta.

Pyörivä, värisevä sauva

Samanaikainen G-pisteen ja klitoriksen stimulointi on rabbit-vibraattorin tunnetuin ominaisuus. Sauvan tulee kaartua siten, että se osuu nautintopisteeseesi juuri oikealla tavalla samalla kun pupunkorvat hemmottelevat klitoristasi kiihottavalla värinällä, joka saa sinut aivan suunniltasi nautinnosta. Koska klitorisstimulaatio on monille avain taivaallisiin orgasmeihin, se on toiminto, johon kannattaa ehdottomasti kiinnittää erityistä huomiota.

Varsinainen sauvaosan sisään-ulos-liike ei myöskään ole useinkaan riittävän stimuloivaa orgasmin saamiseen. Siksi alkuperäisiin, 1980-luvun sauvoihin kehitettiin pyörimistoiminto, jota näkee myös monissa moderneissa rabbiteissa. Vibraattorin värinä ja pyörimisliike saavat yhdessä aikaan intensiivisempiä tuntemuksia ilman että sauvaa tarvitsee juuri itse liikutella, ja pyöriminen auttaa myös levittämään värinää laajemmalle alueelle. Siksi se voi olla ominaisuus, jonka haluat sauvaasi.

Charlotte löytää rabbit-vibraattorin

Pyörivät kuulat tai helmet

Monet meistä ovat sitä mieltä, että stimulaation määrässä enemmän on parempi kuin vähemmän – etenkin, kun tavoitteena on nopea kliimaksi. Ja nyt kun tiedämme, että pyörivä sauva ja sen pää voivat viedä aistilliset kokemukset aivan uusiin sfääreihin, on aika kiinnittää huomiota toiseen rabbit-ominaisuuteen, joka voi tehdä elämyksistä entistäkin parempia. Kyseessä on tietenkin varren sisällä pyörivät kuulat.

Tämä toiminto on erityisen hyvä valinta silloin, kun tavoitteena on pyhä kolminaisuus: G-piste, klitoris ja maksimaalinen määrä nautinnollista kitkaa emättimen sisällä. Kuulat (tai joissain malleissa helmet) pyörivät varren tyven sisällä, mikä stimuloi ihanasti emättimen suuta ja seinämiä. Mmmmmm!

Koko ja kyky

Vaikka kyky ei ole koosta kiinni, rabbit-vibraattorin ollessa kyseessä kannattaa uhrata ajatus sekä sauvan pituudelle että paksuudelle. Seksilelu on useimmiten penistä jämäkämpi materiaaliltaan, joten liian suuri lelu voi hyvinkin tuntua epämukavalta runsaasta liukastuksesta huolimatta. Baseks First Time Rabbit

Jos seksivälineiden käyttö ei ole sinulle ennestään kovin tuttua, kannattaa valita aloittelijaystävällinen pupuvibra, joka ei ole liian pitkä tai paksu. Loving Joy Jessica Rabbit Ultimate Extra Vibraattori

Jos taas nautit nimenomaan aavistuksen täyttävämmästä stimulaatiosta, valitse itsellesi paksumpi sauva ja/tai satsaa tehoon ja intensiteettiin.

Ulkoista stimulaatiota oman maun mukaan!

We-Vibe Gala Klitorisvibraattori

Kuulutko niiden joukkoon, jotka rakastavat nimenomaan rabbit-vibraattorin pupunkorvia? Jos vastaus on ehdoton kyllä, tarjolla on sellaisiakin pupunkorvilla varustettuja vibroja, jotka on suunniteltu yksinomaan ulkoiseen stimulaatioon. Löydät ne muiden klitorisvibraattorien joukosta.

Riippumatta siitä, haluatko vain ja ainoastaan ulkoista stimulaatiota vai sekä sisäistä että ulkoista yhtä aikaa, mieti, millaisesta stimulaatiosta nautit eniten. Jotkut suosivat hellää ja hidasta stimulaatiota kun taas toisille intensiivinen, voimakas stimulaatio on kaiken A ja O. Omat mieltymykset riippuvat useimmiten vartalon herkkyydestä värinälle.

Kannattaakin yleensä aina satsata vibraattoriin, jonka intensiteettiä voi säätää. Liian voimakas värinä voi saada ihon turtumaan, mutta liian heikko taas lähinnä turhauttaa. Siksi paras valinta on useimmiten vibraattori, joka tarjoaa sekä pienelle alueelle kohdistettavaa värinää että laajemmalle alueelle levittyviä väristyksiä, jolloin saat stimulaatioon vaihtelua.

Kannattaa pohtia myös sitä, haluatko perinteiset pupunkorvat vai yksinkertaisen ulokkeen, jonka avulla stimulaatio kohdistuu tarkemmin. Monissa moderneissa rabbit-vibraattoreissa on nimittäin satsattu virtaviivaisempaan muotoiluun. Pupunkorvat kiihottavat klitorista sen ympäriltä, mikä on tärkeä huomioida, mikäli koet suoran klitoriksen stimuloinnin liian voimakkaana. Kaikki eivät nimittäin siedä klitoriksen suoraa koskettelua lainkaan, ja silloin perinteiset pupunkorvat ovat ehdottomasti parempi valinta.

Jos taas klitoriksesi suorastaan vaatii tarkkaan kohdistuvaa stimulaatiota – ja mitä intensiivisempää, sen parempi – modernimpi pupuvibraattori ilman korvia on ehdottomasti parempi hankinta kuin perinteinen rabbit.

Klassinen vai moderni?

Valitseminen eri mallien väliltä on ilman muuta makuasia. Ei myöskään ole mitenkään taattua, että moderni versio antaisi parempaa tai tehokkaampaa stimulaatiota kuin se Sinkkuelämää-sarjasta tuttu klassikko. Mutta faktaa on kuitenkin se, että moderneista versioista löytyy enemmän toimintoja. On olemassa malleja, jotka lämpenevät vartalonlämpöiseksi ennen käyttöä, ja onpa saatavilla älyominaisuuksillakin varustettuja versioita, jotka toimivat sovellusten kanssa, jolloin kumppanisi voi ohjata lelua myös matkan päästä. Ja tietenkin moderneissa pupuvibraattoreissa on usein tarjolla ladattavia malleja, jolloin säästyt paristojen kanssa säätämiseltä.

We-Vibe Nova Rabbit VibraattoriKannattaa myös huomioida se, että suurin osa moderneista pupuvibroista on valmistettu laadukkaista materiaaleista, kuten lääketieteellisestä silikonista. Lisäksi niissä on monesti tehokkaampi moottori (tai useampia), jotka kestävät pitempään käyttöä ja sietävät vettä, jolloin vibraattorin puhdistaminen on helpompaa ja siitä voi nauttia myös suihkussa. Jos kaipaat uudenlaista jännitettä elämääsi, voit myös kokeilla sähköstimulaatiota tarjoavaa pupuvibraa.

Ikuinen klassikko

Rabbit-vibraattori on todellakin todistanut arvonsa viimeisten yli 30 vuoden aikana, joten uskallamme sanoa, että se tulee aina olemaan klassikko, riippumatta siitä miten se kehittyy tulevaisuudessa. Sen avulla on helppo lisätä laatuaikaa lakanoiden väliin olipa sinulla aikaa koko päivän verran niin kuin Charlottella, tai ihan vain viisi minuuttia ennen kuin herätyskello soi.

Hyviä nautintohetkiä!