Oppaat

Opas: Kiihotinkuulat

Tämä on varmasti meille kaikille tuttu tilanne; halut heräävät yllättäen vaikka kaupungilla kulkiessa, ja tuolloin tekisi mieli vain heittäytyä tuhmiin leikkeihin siltä seisomalta. Siksi kiihotinkuula onkin mainio ratkaisu meneville nautiskelijoille, koska sitä voi käyttää huomaamattomasti missä tahansa, milloin tahansa.

Ja pienellä valmistelulla voit vaikuttaa huomattavasti siihen, kuinka paljon saat iloa irti tästä ihmeellisestä pikku seksilelusta. Siksi kirjoitimme sinua varten tämän pikku oppaan, jonka aiheena on kiihotinkuulat.

Mikä kiihotinkuula on?

Jos et ole vielä kokeillut kiihotinkuulia, tästä blogista on hyvä aloittaa. Tarkastelussamme on seksilelu, joka on todella suosittu naisten ja pariskuntien keskuudessa ympäri maailman, ja se on jo itsessään hyvä syy kokeilla, onko se todella niin hyvä, kuin miltä kuulostaa. Mutta kerrotaanpa aluksi mikä se oikein on.

Kyseessä on pieni, munan muotoinen vibraattori, joka asetetaan emättimeen. Saatavilla on monia eri kokoja, mutta yleensä ne eivät ole kananmunaa suurempia, joten ne sopivat täydellisesti myös aloittelijoille.

Tavallisesti saat mukana myös johdollisen tai langattoman kaukosäätimen, jotta värinöitä voi säätää silloinkin, kun kuula on sisälläsi.

 

Kuinka kiihotinkuulaa käytetään?

Vaikka tiedätkin nyt, millainen lelu kiihotinkuula on, et ehkä vielä hahmota, mikä tekee siitä niin ihmeellisen. Värinöillä voi toki saavuttaa intensiivisiä ja syviä orgasmeja, mutta kuinka värisevä kuula poikkeaa lukuisista muista vibraattoreista?

Kiihotinkuulan ainutlaatuinen ominaisuus on, että voit käyttää sitä missä tahansa. Pienikokoinen kuula asettuu helposti sisälle emättimeen ja pysyy siellä huomaamattomasti piilossa, myös käyttäessäsi sitä kodin ulkopuolella. Kun olet julkisella paikalla, sinä tai kumppanisi voitte ohjata värinöiden voimakkuutta. Se tekee kokemuksesta kiihottavan ja aistillisen, ja voi hyvinkin olla ennenkokemattoman stimuloiva kokemus molemmille osapuolille.

Pariskunta

Jos halutatte viettää tavallista hauskemman treffi-illan, on sanomattakin selvää, että teidän tulee ottaa uusi lelunne mukaan – olipa määränpäänä sitten leffa, ravintola tai jokin aivan muu. Ei ole mitään tuhmempaa kuin kuljeskella kiihotinkuulan kanssa kuumina kesäkuukausina, ja voit nauttia tuhmista tunnelmista joko yksin tai kumppanin kanssa.

Kiihotinkuula tarjoaa myös aivan uuden ulottuvuuden nautintoosi. Kyse ei ole nimittäin vain fyysisestä nautinnosta, vaan koko tilanne itsessään voi tuntua kutkuttavan stimuloivalta ja viedä kokemuksenne aivan uusiin ulottuvuuksiin.

Viisi parasta kiihotinkuulaa

Kun olet valitsemassa kiihotinkuulaa, on tärkeää, että löydät juuri sen oikean. Näin pääset hyvin alkuun ja saat parhaita mahdollisia kokemuksia uuden tuhman kätyrisi kanssa. Kiihotinkuulia on monia erilaisia malleja, joten sinulla ja kumppanillasi on roppakaupalla valinnanvaraa. Inspiraatioksi esittelemme 5 mallia, jotka ovat meidän mielestämme ehdottomasti parhaita markkinoilla.

Sinful 2-in-1 Kiihotinkuula ja Klitorisvibraattori

Sinfulin sametinpehmeä 2-in-1-kiihotinkuula on täydellinen sekä ulkoisten että sisäisten erogeenisten alueiden stimulointiin. Asetat sen helposti sisällesi, kun haluat tavoitella syviä G-pisteorgasmeja, mutta sitä voi käyttää myös klitoriksen intensiiviseen stimulointiin.

Ainutlaatuista tässä mallissa on se, että sen kaukosäätimellä voi tehdä muutakin kuin vain ohjailla värinöitä. Se nimittäin toimii myös klitoris- tai alushousuvibraattorin roolissa. Saat siis kaksi tuotetta samalla kerralla, jotka yhdessä vievät nautintosi uudelle tasolle.

Sinful 2-in-1 Kiihotinkuula ja Klitorisvibraattori

Koska tämä tuote on niin monipuolinen ja käytettävissä niin monin eri tavoin, se sopii sekä aloittelijoille että kokeneemmillekin. Jos seksilelut ovat sinulle uusi juttu, voit aloittaa käyttämällä sitä alushousuvibraattorina ja edetä myöhemmin kiihotinkuulan käyttöön, joka tuntuu intensiivisemmältä väristessään sisälläsi.

Vibraattorin molemmissa osissa on 10 eri asetusta, joten tarjolla on kokonaiset 20 rytmiä valittavaksesi. Luvassa onkin monia eri mahdollisuuksia nauttia tästä mullistavasta tuotteesta joko yksin tai kumppanin kanssa.

Anna 

“Aivan hulluna tähän laitteeseen. Itse asiassa yllätyin tosi paljon, kuinka hyvä se on hintaan nähden. Suosittelen 100%”

 • Värinäasetukset: 20
 • Langaton kaukosäädin: Kyllä
 • Kantomatka: 10 metriä
 • Ladattava akku: Kyllä (latausaika 60 min, käyttöaika 45 min)

 

Amaysin Ribbed Love

Amaysin ribbed love

Amaysin Ribbed Love -kiihotinkuula on yksi suosituimmista malleistamme, ja hyvästä syystä. Kuula on kaunis ja minimalistisen tyylikäs ja sen pehmeä silikonipinta tuntuu ihanalta ihoa vasten. Se asettuu helposti sisälle emättimeen, minkä jälkeen kumppanisi voi ohjata tehokkaita värinöitä kaukosäätimellä, olitte sitten kotona tai kaupungilla.

 • Värinäasetukset: 10
 • Langaton kaukosäädin: Kyllä
 • Kantomatka: 10 metriä
 • Ladattava akku: Kyllä (latausaika 90 min, käyttöaika 60 min)

 

Lovense Lush 3

lovense lush 3

Tunnetun Lovense-brändin Lush-tuotesarjan kiihotinkuulat ovat todellisia maailmanvalloittajia. Etenkin uusin malli, Lovense Lush 3 on maininnan arvoinen. Se edustaa seksilelumarkkinoiden parasta teknologiaa, mikä tarkoittaa käytännössä erittäin vakaata yhteyttä käyttessäsi sitä kumppanisi kanssa, vaikka olisitte maailman eri puolilla.
Pikkuinen kuula asettuu helposti sisälle ja sen tarkasti muotoiltu uloke pitää sen hyvin paikoillaan, jotta voit nauttia täysillä tuhmista leikkihetkistä.

Pari22 

Lush 3 on helppokäyttöinen ja toimii jos kumppani töissä niin mukava leikitellä. Värinän luultiin olevan kovempi, mutta sovelluksessa saa paljon erilaisia vaihtoehtoja niin kyllä tuntuu värinät”

 • Värinätasot: 7 (loputtomasti sovelluksen kautta)
 • Langaton kauko-ohjaus: Kyllä
 • Kantomatka: Internetin kautta rajaton, 13 metriä Bluetoothin välityksellä
 • Ladattava akku: Kyllä (latausaika: 85 min, käyttöaika: 5 tuntia)
 • Äänitaso: < 43 dB

 

Svakom Elva

Svakom Elva

Voit käyttää Svakoma Elva -kiihotinkuulaa sekä kultasi kanssa että omaan kivaan. Sen silkinpehmeä pinta on valmistettu vartaloystävällisestä silikonista, joka liukuu sisälle helposti ja tuntuu miellyttävältä pitkäkestoisissakin leikeissä.
Tehokas vibraattori on sekä vaimeaääninen että vedenkestävä, joten voit nauttia siitä monelaisissa kiihottavissa tilanteissa.

Heikki 5 gule stjerner

“Hyvä tuote ja hiljainen ääni,sekä värinät ovat kiihottavia soolo seksissä. Suosittelen lämpimästi. Plussapuoli on myös kauukosäätimen patterit kestää pitkään.”

 • Värinäasetukset: 5 nopeutta, 5 rytmiä (25 yhdistelmää)
 • Langaton kaukosäädin: Kyllä
 • Kantomatka: 8-10 metriä
 • Ladattava akku: Kyllä (latausaika 90 min, käyttöaika 150 min)
 • Äänitaso: < 50 dB

 

Fantasy For Her Kiihotinkuula

lyserød fantasy for her vibrator æg

Fantasy for Her -kiihotinkuula on täydellinen sekä tuhmiin parileikkeihin että tehokkaaseen lantionpohjatreeniin. Kun treenaat 15-30 minuuttia 3 kertaa viikossa, voit huomata jo tuloksia lantionpohjan lihaskunnossa ja saavuttaa voimakkaampia orgasmeja.
Mukana tulee myös langaton kaukosäädin, joten voit antaa kumppanisi ottaa ohjat nautinnostasi, kun käytätte kuulaa yhdessä.

 • Värinärytmit: 10
 • Langaton kaukosäädin: Kyllä
 • Kantomatka: 5 metriä
 • Ladattava akku: Kyllä (kaukosäädin toimii paristoilla)
 • Äänitaso: Hiljainen

Näin pidät huolta kiihotinkuulastasi

Ennen kuin tuote asetetaan emättimeen, kannattaa sivellä sen pintaan vesipohjaista liukuvoidetta, jotta se asettuu mukavammin paikoilleen. Liukuvoide tekee kokemuksesta liukuvamman ja aistillisemman, joten miksi et aloittaisi tuhmia leikkejä jo tässä vaiheessa?

Kun käytät silikonista valmistettuja seksileluja, muista käyttää vain vesipohjaista liukuvoidetta. Näin varmistat, ettei seksilelun pinta vahingoitu, ja sen puhdistaminen sujuu myös helpommin.

Esimerkiksi Kaerligin vesipohjainen luomuliukuvoide on hyvä valinta.

Kaerlig Vesipohjainen Luomuliukuvoide

 

Seksilelun puhdistus

Kun leikit on leikitty ja on aika laittaa kuula pois, on tärkeää puhdistaa se huolellisesti. Puhdistus varmistaa hyvän hygieniatason ja pitää seksilelun hyväkuntoisena pidempään. Raikkaan puhdas seksilelu on myös ihanasti valmiina seuravaa kertaa varten, kun haluat heittäytyä himon vietäväksi.

Pese lelu hellävaraisesti lämpimällä vedellä. Jos haluat, voit käyttää seksileluja varten suunniteltua puhdistussuihketta, joka takaa erinomaisen hygienian. Suosituin puhdistussuihkeemme on upea Sinful Clean, josta on varmasti iloa myös sinulle.

Sinful Clean

 

Nyt kun tiedät hieman enemmän kiihotinkuulista, on aika lähteä metsästämään niitä orgasmeja – joko kumppanin kanssa tai ilman.