Oppaat

Näin valitset parhaat seksilelut käsimatkatavaroihin

Ahh!!! Kesä on täällä, ja monille se tarkoittaa lomaa. Ja lomallahan on parhaat mahdollisuudet harrastaa yhteistä laatuaikaa. Silloin voimme rentoutua kunnolla ja varata aikaa läheisyydelle ja intiimiydelle ilman että arjen monet haasteet tulevat tielle.

Jos olet lähdössä kesälomalle kumppanisi kanssa ja haluaisit nauttia ihanan tuhmista lomaleikeistä, seksileluilla voi tuoda mukavaa maustetta yhteisiin nautintoihin pitkän, kuuman päivän päätteeksi.

Vaan ennen kuin ryhdyt pakkaamaan, on muutama juttu, joihin kannattaa kiinnittää huomiota valitessasi reissuun sopivia seksivälineitä. Siis ainakin siinä tapauksessa, että haluat välttää nolot tilanteet lentokentän turvatarkastuksessa ja sen, että lelut vievät liikaa tilaa laukussa.

6 vinkkiä käsimatkatavaroihin sopivien seksilelujen valitsemiseen

Maailmasta löytyy takuulla monia asioita, joihin käyttäisit mieluummin aikaasi kuin seksilelujesi esittelyyn ja niistä keskustelemiseen lentokentän turvatarkastajien kanssa samalla kun kanssamatkustajien jono takana sen kun kasvaa. Viime vuosien aikana seksileluista on kuitenkin tullut siinä määrin valtavirtaa, että ainakin useimpien suurten lentokenttien turvatarkastajat on koulutettu tunnistamaan ne.

Ei ole kuitenkaan olemassa mitään tarkkoja sääntöjä siihen, millaisia seksileluja voi ottaa lentokoneeseen mukaan. Siksi riippuukin pitkälti turvatarkastajista itsestään mitä he pitävät vaarana muille matkustajille ja lentoturvallisuudelle.

Joitain ohjenuoria kannattaa kuitenkin pitää mielessä etenkin, jos sinulla on vain käsimatkatavaroita mukana. Joten jos seuraat ohjeitamme, ei sinun tarvitse jättää lempivibraattoriasi kotiin vain siksi, että pelkäät joutuvasi esittelemään sitä kaikelle kansalle.

1) Huolehdi, ettei vibraattori pärähdä käyntiin turvatarkastuksessa

Jos haluat ottaa vibraattorin tai värisevän dildon lomalle mukaan, pakkaa se ilman paristoja tai valitse sellainen tuote, jossa on näppäinlukko. Silloin voit olla aivan varma siitä, ettei vibraattori käynnisty itsestään matkalaukussa ja herätä tarpeetonta huomiota – saati sitten anna turvatarkastajille aihetta epäillä, että laukussa tikittää pommi.

Voi olla hyvä idea pakata seksilelu rasiaan ja laittaa se päällimmäiseksi käsimatkatavaroihin. Pakkaa kaikki osat kuten kaukosäädin ja laturi rasiaan mukaan, jolloin lelusi ei anna vaarallista vaikutelmaa, ja kun se on pakattuna päällimmäiseksi, siihen pääsee helpommin ja huomiota herättämättömämmin käsiksi, mikäli turvatarkastajat haluavat vilkaista sitä tarkemmin.

2) Valitse kompakti seksilelu

Matkatavaroihin olisi varmasti syytä mahtua monia muitakin asioita kuin seksileluja, joten valitse reissuun mukaan sellainen, joka ei vie liikaa tilaa. We-Vibe Unite ja Sinfulin kiihotinkuula ovat molemmat hyviä esimerkkejä suosituista parivibraattoreista, jotka ovat sekä tehokkaita että pienikokoisia – ja tietenkin niillä on myös hauskaa leikkiä yhdessä.

3) Älä pakkaa terästä tai muuta metallia käsimatkatavaroihin

Muista, että käsimatkatavarasi kulkevat metallinpaljastimen läpi, jolloin teräsdildo tai teräksestä valmistettu anustappi herättää takuulla huomiota turvatarkastuksessa – etenkin, jos tarkastajat ovat sitä mieltä, että lelu näyttää epäilyttävältä ja ottavat sen esille. Siksi kannattaakin valita reissuun mukaan muista materiaaleista valmistettuja seksileluja, kuten esim. muovisia tai silikonista valettuja. Ja jos sidontavälineitä ei millään malta jättää kotiin, valitse käsirautojen sijaan mieluummin nahkakahleet.

Pakkaa Sinful Jewel Anustappi ruumaan menevään laukkuun

Mieti myös seksilelun muotoa ja jätä esim. pistoolin tai patruunan muotoiset lelut suosiolla kotiin turvallisuussyistä. Jos sinulla on metallista valmistettu seksilelu, jota ilman et kerta kaikkiaan pärjää lomalla, pakkaa se ruumaan menevään laukkuun käsimatkatavaroiden sijaan. Silloin vältyt tarpeettomilta väärinkäsityksiltä ja noloilta tilanteilta.

4) Jätä se ekstrapitkä dildo kotiin

Tai pakkaa se ruumaan menevään laukkuun. Sylinterin muotoisia esineitä, joiden pituus on 30 cm tai enemmän, ei saa nimittäin pakata käsimatkatavaroihin, joten jos erityisen suuri dildosi on ehdoton matkakumppani, tulee se pakata ruumaan. Käsimatkatavaroihin voi kuitenkin huoletta pakata lyhyemmän dildon – ja muista jättää tilaa myös seksikkäille alusvaatteille ja kondomeille.

5) Valitse vesitiivis seksilelu lomalle

Jos haluat olla huoleton sen suhteen, missä ja milloin seksileluasi voi käyttää loman aikana, kannattaa satsata mieluiten vesitiiviiseen leluun. Silloin sen voi ottaa esille aina kun siltä tuntuu ja se on myös helppo puhdistaa käytön jälkeen. Hyvä esimerkki vesitiiviistä ja yhteiseen käyttöön sopivasta suositusta seksilelusta on Come Together -penisrengas Sinfulilta.

Sinful Come Together Penisrengas

6) Liukuvoide tulee pakata nesteiden kanssa

Kun kiihko yllättää lomareissulla, voi liukuvoiteelle tulla tarvetta, joten sellainenkin kannattaisi pakata mukaan. Jos valitset vesipohjaisen liukuvoiteen, sitä voi käyttää minkä tahansa seksilelun tai kondomin kanssa.

Muista, että yksittäisen nestepakkauksen suurin sallittu koko on 100 ml ja kaikki nesteet tulee pakata läpinäkyvään muovipussiin. Jos jätät mieluummin kookkaamman liukkaripullon kotiin, voit pakata sen sijaan pieniä 4 ml:n pakkauksia vesipohjaista liukuvoidetta, joita löytyy esim. Sinfulin liukuvoidesetistä. Näytepakkaukset sujahtavat reissussa näppärästi taskuun, lompakkoon tai käsilaukkuun.

Suosikkiseksilelumme matkalaukkuun

Vaikka tiedätkin nyt, miten valita oikeat seksilelut reissuun mukaan, voi silti olla vaikeaa päättää, mistä lähteä liikkeelle. Siksi keräsimme tähän omat ehdotuksemme sopivimmista seksileluista, jotka voit pakata matkalaukkuun mukaan ongelmitta. Mukana on jotain sekä miehille että naisille, ja kaikkia näistä voi käyttää joko yksin tai kumppanin kanssa, joten luvassa on nautintoa loma-auringon lämpöön ihan jokaiselle.

Sinful 2-in-1 Kiihotinkuula ja Klitorisvibraattori

Sinfulin 2-in-1-kiihotinkuula on erityisen sopiva valinta pariskunnille, jotka tykkäävät kokeilla rajojaan. Pieni kuula asetetaan emättimeen, ja kumppani voi säätää sen värinöiden voimakkuutta kaukosäätimen avulla, olittepa sitten hotellilla tai jossain julkisemmalla paikalla. Mikä parasta, kaukosäädin toimii myös alushousuvibraattorina. Toisin sanoen voit nautiskella syvistä G-pisteorgasmeista kuulan avulla ja klitorisorgasmeista alushousuvibraattorin ollessa paikoillaan.

Se on pieni ja kompakti, vesitiivis, eikä se toimi paristoilla. Toisin sanoen sen voi hyvin pakata laukkuun mukaan, jolloin luvassa on kuumaa tunnelmaa ja tuhmia, salaisia leikkejä missä ikinä haluattekaan sitä käyttää.

Sinful 2-in-1 Kiihotinkuula ja Klitorisvibraattori

Sinful Petite Mini Magic Wand

Jos rakastat klitorisorgasmeja, Sinfulin Petite Mini Magic Wand on aivan ehdoton matkakumppani. Se on minikokoinen versio tunnetusta Magic Wand -vibraattorista, joka tunnetaan taidostaan loihtia taianomaisia orgasmeja syvillä värinöillään. Vaikka kyse on pienikokoisesta sauvasta, sen värinät ovat silti tehokkaita, joten et takuulla jää mistään paitsi.

Kompaktin kokonsa vuoksi se on helppo pakata reissuun mukaan, ja onpa se vielä vesitiivis ja ladattavakin.

Sinful Petite Mini Magic Wand

Mr. Membr Explosive Handjob

Mr. Membr Explosive Handjob on täydellinen matkakumppani reissaavalle miehelle, joka ei halua jäädä paitsi hauskanpidosta. Sen sisältä löytyy pehmeä holkki, joka tuntuu orgastisen herkulliselta käytössä. Materiaali on pehmeää ja joustavaa, ja sisäpuolen nystyröity rakenne vie kokemuksen aivan uudelle tasolle.

Holkki on pakattu pieneen, pyöreään pakkaukseen, joka ei vie paljoakaan tilaa ja josta ei juurikaan voi silmämääräisesti päätellä, mitä sisältä löytyy.

Mr. Membr Explosive Handjob

Hyvää lomaa ja onnea matkaan pakkauspuuhiin 🙂