Oppaat

Näin saat suuremman peniksen

Jotkut miehet toivovat suurempaa penistä. Jos olet yksi heistä, suosittelen käyttämään muutaman minuutin tämän tekstin lukemiseen. Meillä Sinful.fi:ssä on monta erilaista tuotetta, joilla voit suurentaa penistäsi väliaikaisesti tai pysyvästi.

On monia tapoja suurentaa penistä: Penisrengas auttaa verta pysymään peniksessä pitempään ja tekee siitä väliaikaisesti kookkaamman. Suurentava penisholkki vedetään peniksen päälle, jolloin kumppanisi voi tuntea kokoeron sisällään. Penispumppu luo tyhjiön peniksen ympärille, jolloin se turpoaa väliaikaisesti (sopii hyvin seksiin tai soololeikkeihin). Ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, peniksenpidentäjä antaa dokumentoituja tuloksia pysyvästi suuremmasta peniksestä.

Alta voit lukea lisää näistä neljästä vaihtoehdosta.

Penisrengas

Penisrengas, joka tunnetaan myös nimillä erektiorengas ja potenssirengas, on pieni, huomaamaton seksilelu, jolla on suuri vaikutus. Se kerää verta penikseen, ja tekee siitä väliaikaisesti suuremman. Kun asetat sen peniksen tyveen, erektiostasi tulee normaalia kookkaampi ja se kestää pitempään.

erektions ring

Penisrengas tekee erektiostasi voimakkaamman kuin yleensä. Sopiva pitoaika vaihtelee miehestä riippuen, mutta yleisesti ottaen n. 20 minuuttia on sopiva useimmille käyttäjille. Kokeile, mikä tuntuu sinusta parhaalta ja muista aina ottaa rengas pois mikäli se alkaa tuntua epämiellyttävältä. sort penis ring

Markkinoilta löytyy eri kokoisia, muotoisia ja eri materiaaleista valmistettuja penisrenkaita. Jos kokeilet rengasta ensimmäistä kertaa, suosittelemme klassista penisrengasta, joita löydät mm. Screaming O -tuotemerkiltä. Jos haluat vielä kovemman erektion kuin mitä klassisella renkaalla saa aikaan, suosittelemme peniksen ja kivesten ympärille asetettavaa rengasta.

Erektio ei synny vain penisrenkaan avulla. Rengas toimii vain, mikäli pystyt saavuttamaan erektion normaalisti. Jos sinulla on ongelmia erektion saavuttamisen kanssa, voi ratkaisu olla penisrenkaan käyttö yhdistettynä penispumppuun. Pumppu auttaa sinua saavuttamaan erektion, ja rengas auttaa erektion säilyttämisessä. Lue lisää pumpuista alta.

Penispumppu

Penispumppu on monella tapaa hyvä väline. Ensinnäkin se tuntuu jo käytettäessä nautinnolliselta. Toisekseen se myös pidentää erektion kestoa seksin aikana sekä suurentaa penistä väliaikaisesti.

Penispumppu on sylinteri, joka asetetaan peniksen ympärille. Sen avulla luodaan peniksen ympärille alipaine pumpputyypistä riippuen joko käsi- tai automaattipumpulla. Alipaine kerää verta penikseen sekä venyttää penistä sekä pituus että leveyssuunnassa. Lopputuloksena erektiosi on suurempi ja kestää pitempään.

Markkinoilta löytyy ilmatoimisten pumppujen lisäksi myös veden paineella toimivia versioita, joita valmistaa mm. Bathmate. Näissä pumpun sisälle muodostuva alipaine on tehokkaampi.

XL Sucker

Penispumpun vaikutus on suurempi, jos käytät samaan aikaan penisrengasta. Jos sinulla on ongelmia liian nopean ejakuloinnin kanssa, on tästä mitä luultavimmin suuri apu. Pumpun ja renkaan yhdistelmä auttaa sinua kestämään pitempään.

Pumpun käyttöaika riippuu paljolti siitä, miltä se sinusta itsestäsi tuntuu. Jos käytät pumppua ensimmäistä kertaa, suosittelemme, että käytät sitä korkeintaan 10 minuuttia kerrallaan.

Huomioithan, että penispumpun suurentava vaikutus on väliaikaista.

Peniksen suurentaminen (penis extension)

Penisholkki (tai penis sleeve/penis extension) vedetään peniksen päälle ennen seksiä. Penisholkki ei varsinaisesti suurenna penistä, mutta se antaa sille kookkaammat mittasuhteet kumppanisi sisällä. Hän kyllä huomaa eron.penis extension

Penisholkkeja saa nystyröityinä ja juomutettuina niin sisä- kuin ulkopuoleltakin. Ulkopuolella ne antavat kumppanillesi lisänautintoa ja sisäpuolella stimuloivat sinua itseäsi. Penisholkki asetetaan erektiossa olevan peniksen päälle samaan tapaan kuin kondomi. Huomaathan, ettei holkeilla ole ehkäisytehoa eikä niitä tule käyttää kondomin sijaan ehkäisyvälineenä.

Suosittelemme, että käytät hieman liukuvoidetta holkin ulkopuolella, jotta sen käyttö tuntuu kumppanillesi mukavammalta. Älä kuitenkaan laita liukuvoidetta sen sisäpuolelle, jotta holkki asettuu tiukasti peniksesi ympärille.

Peniksen venytys

Peniksen venytys saa aikaan pysyvää lisäpituutta peniksellesi. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että peniksenpidentäjällä voi saada jopa 60% lisää pituutta.

Pidentäjät on suunniteltu sopimaan kaikille miehille. Ne ovat helppokäyttöisiä, mutta vaativat käyttöohjeeseen tutustumista parhaiden tulosten aikaansaamiseksi.penis forstørrelse

Pidentäjä muistuttaa pientä telinettä, joka asetetaan peniksen ympärille. Telineen vähittäinen pidentäminen kasvattaa vähitellen myös peniksen pituutta.

Peniksenpidentäjä on niin joustava, että sitä voi käyttää mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Voit käyttää sitä istualtaan tai makuultaan (myös nukkuessa), eikä sitä huomaa vaatteiden alta. Mitä pitempään käytät sitä, sen parempia ovat tulokset.

Suosittuja tuotemerkkejä peniksen pidentäjien saralla ovat mm. Jes Extender, Male Edge ja Andropenis.

Bonusinfoa peniksestä

Peniksen keskimääräinen pituus lepotilassa on 9-12 cm. Erektiossa sen pituus kasvaa n. 60% ja vaihtelee yleensä 14,5-19,5 cm välillä. Kun mittaat peniksesi pituutta, mittaa se tyvestä ihan peniksen kärkeen asti.