Oppaat

Näin annat miehelle maailmanluokan suihinoton

Nyt on miesten vuoro! 14. maaliskuuta on kansainvälinen Pihvi- ja suihinottopäivä – eli miesten vastine ystävänpäivälle – ja kuten perinne määrää, miestä tulee hemmotella valtavalla määrällä kuumia ja mehukkaita suudelmia. Siis alakerran puolelle. Lue täältä, miten teet miesten lempipäivästä erityisen tuhman ja unohtumattoman.

Meiltä ei löydy reseptiä täydellisen pihvin paistamiseen, mutta sen sijaan meillä on tarjota askel askeleelta -opas tajunnanräjäyttävään suuseksiin (sekä onnelliseen, tyydyttyneeseen mieheen!). Ja kyllä, siitä löytyy ohjeita myös sinkuille.

 

Asetu polvillesi

Suihinoton voi antaa monella tapaa, mutta paras asento teille molemmille on se, missä hän seisoo ja sinä polvistut hänen eteensä. Silloin työolosuhteet ovat kohdallaan (eli yllät sekä pakaroihin että kiveksiin) ja hän saa parhaan mahdollisen näköalan. Halutessasi voit asettaa tyynyn polviesi alle, niin lisäät omaa mukavuuttasi ja jaksat hyvin loppuun asti.

Hiukset ylös

Tämä voi kuulostaa vähän epäseksikkäältä ja turhan käytännölliseltä, mutta yksinkertainen hiuslenkki saa ihmeitä aikaan suihinoton ollessa työn alla. Sido hiuksesi poninhännälle tai nutturaksi, jolloin suortuvasi eivät tule aktin tielle. Silloin sinulla on eniten liikkumavaraa ja hänellä puolestaan erinomaiset näkymät (ja miehethän ovat äärimmäisen visuaalisia). Mitä paremmin hän näkee sinut nuolemassa, imemässä ja nauttimassa hänen peniksestään, sitä nautinnollisemman kokemuksen hän saa.

Nuole menemään

Kiusoittele häntä hieman ennen kuin aloitat toden teolla. Käytä kieltäsi kutittaaksesi ja kiusoitellaksesi hänen muita erogeenisiä alueitaan kuin itse penistä. Yksin se, että suusi kiertelee “naaupurustoa” saa hänet villiksi jännityksestä ja odotuksesta! Halutessasi voit muuttaa hänen vartalonsa suureksi, vastustamattomaksi jälkiruoaksi makean mansikanmakuisen liukuvoiteen avulla, ja nuolla sitten tiesi kohti pääruokaa.

Muista, ettei suihinotto voi KOSKAAN olla liian märkä. Käytä siksi AINA runsaasti liukastetta – oli kyseessä sitten makuliukkari tai maustamaton – koko leikin ajan.

 

Kieli, kieli, kieli

Kuvittele, että hänen peniksensä on iso, hyvänmakuinen pehmis. Aloita nuoleminen aivan alhaalta välilihan tienoilta tai peniksen juuresta, ja anna kielesi liukua pehmeästi ja hitaaaaaasti koko matkan terskalle asti. Saavuttuasi perille voit nuolla terskaa (edelleen pehmeillä nuolaisuilla) ja kulkea sitten takaisinpäin. Toinen helppo temppu on leikkiä kielelläsi perhosta. Käytä sen kärkeä ja “räpyttele” sitä eri suuntiin terskan päällä (bonuspisteitä penisjänteen huomioimisesta!). 

Voit myös käyttää suuseksin jokerikorttia ja muuttaa suusi väriseväksi suihinottokoneeksi FeelzToys Tonguer Kielivibraattorin avulla.

 

Voit myös kokeilla upeasti värisevää Nos-penisrengasta suuseksin aikana. Rengas asetetaan peniksen ympärille, missä sen värinät tehostavat nautinnollista stimulaatiota entisestään. Koska se asettuu aivan peniksen tyveen, se ei ole tiellä suihinoton aikana. Käytä sitä lisäämään intensiteettiä tuhmaan suuseksisessioon ja voit olla varma, että kumppanisi saa unohtumattoman kokemuksen.

Fun Factory Nos Penisrengas tuotekuva 2

 

Ääntä peliin

Viisaat sanovat, että onnistuneeseen suihinottoon tarvitaan aivan yhtä paljon SINUN innokkuuttasi ja nautintoasi kuin hänenkin. Mitä enemmän maiskuttelet ja voihkit (ja voit ihan huoletta kääntää ääniefektit kaakkoon), sitä voimakkaammin viestit kumppanillesi nauttivasi hänen suuren peniksensä mausta ja suutuntumasta. Sinun intosi saa hänet aivan suunniltaan.

Käytä käsiäsi

Käsien, kielen ja huulten tehokas, samanaikainen käyttö vaatii harjoitusta, mutta kätesi on ehdottomasti paras kaverisi, jos haluat tulla maailmanluokan suihinottajaksi. Kätesi toimii nimittäin huultesi luonnollisena jatkeena suihinoton aikana, jolloin voit stimuloida kumppanisi koko miehuutta yhdellä kertaa. Vie huulesi peniksen ympärille ja ime hänet hitaasti suuhusi. Ota peniksen varresta kiinni molemmin käsin ja liikuta suutasi ja käsiäsi samassa rytmissä – ylös ja alas, ylös ja alas, ylös ja alas. Jatka rytmiä ja vaihtele huuliesi otteen tiukkuutta sekä kierrä kevyesti käsiesi otetta sivulta toiselle samalla kun liu’utat kieltäsi edestakaisin penisjänteellä. Voit myös ottaa peniksestä kiinni vain yhdellä kädellä ja puristaa sitä kevyesti samalla kun käytät kieltäsi ja toista kättäsi stimuloimaan terskaa ja ylävartta. Kun puristat alempana olevaa kättä varovasti, pakotat verta ylöspäin, mikä puolestaan lisää terskan tuntoherkkyyttä.

 

Leiki hänen kiveksillään

Älä missään tapauksessa jätä huomiotta hänen rakkaita ja huippuherkkiä kiveksiään. Ota niistä hellästi (ja siis todellakin hellästi!) kiinni samalla kun leikit peniksellä, sukella määrätietoisesti alaspäin ja anna niille vähän kielihoitoa. Ota ne suuhusi ja ime hellävaraisesti – jolloin saat hänet anelemaan lisää!

Katso häntä syvälle silmiin

Katso miestä intensiivisesti syvälle silmiin kun otat hänet suuhusi. Hän jumaloi sinua luodessasi kinkyjä, himokkaita silmäyksiä häneen samalla kun huulesi hyväilevät hänen kaikkein pyhintään ja sulkevat sen syleilyynsä. Bonuksena saat huikean itsetuntoboostin kun näet, mitä käsittelysi saa aikaan.

Go deep

Todella monet miehet fantasioivat syväkurkkusuihinotosta. Peniksen ottaminen juurta myöten suuhun vaatii harjoitusta, joten etene hitaasti (ja ylipäänsä tee se VAIN, jos itse haluat!). Halutessasi voit kokeilla asentoa, jossa makaat selälläsi sängyllä tai pöydällä ja taivutat päätä taaksepäin. Löydät tarkemmat ohjeet syväkurkkuasentoon seksiasento-oppaastamme.

Kiihota hänen aistejaan

Vie suihinotto seuraavalle tasolle yllättämällä miehen “paras ystävä” viileällä, lämpimällä tai kuplivalla. Imeskele jääpalaa, ota huikka kylmää vettä tai juo lämmintä teetä juuri ennen kuin nuolet häntä. Voit myös lähettää sähköisiä himon aaltoja hänen lävitseen ottamalla kivennäisvettä tai muuta kuplivaa suuhusi samalla kun imet häntä.

Upeita suihinottoja sinkkumiehelle

Sinkkuuden ei tule olla mikään este upean suihinoton saamiselle suosikkipäivänäsi.

Blowjobs on demand

Kädet vapaaksi jättävä Autoblow A.I -suihinottokone antaa sinulle loputtoman määrän suihinottoja aina kun haluat. Nojaudu vain taaksepäin ja nauti ultrarealistisen suuseksin aikaansaamista intensiivisistä tuntemuksista. Voit itse säätää stimulaation intensiteettiä. Tämän lähemmäksi aitoa asiaa on vaikea päästä.

 

Tavallista parempaa suuseksiä

Fleshligthin Quickshot Vantage -masturbaattori sopii niin soololeikkeihin, kuin kumppanin kanssa käytettäväksi. Sen kiihottava sisärakenne on täynnä pehmeitä nystyröitä, jotka stimuloivat penistäsi kauttaaltaan. Se tuntuu hyvältä sellaisenaankin, mutta koska se on päistä avoin, sitä voi käyttää myös suihinoton yhteydessä. Erittäin riippuvuutta aiheuttava!

 

Oikein hyvää maaliskuun 14. päivää ja “hyvää ruokahalua”!