Uutiset

Mathilde suunnitteli uusia, ylellisiä seksileluja naisille

Tässä ovat Macy, Chloe, Gaia ja Riva, jotka ovat osa aivan uunituoretta, ylellistä seksilelusarjaamme, joka on naisten suunnittelema naisille. Sarjan taustalta löytyy nimittäin Sinful-seksikaupan perustaja Mathilde, joka suunnitteli nämä nautinnolliset uutuudet, jotka ovat valmiina viemään orgasmisi aivan uudelle tasolle.

Skandinaviassa suunniteltu ainutlaatuinen design

Tuotteet kuuluvat Velve-tuotesarjaan, joka on suunniteltu Skandinaviassa yhteistyössä johtavien seksologien ja asiantuntijoiden kanssa, ja joka on jo ehtinyt olla esillä Tanskan mediassa. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Mathilde on lyöttäytynyt yhteen markkinoiden taitavimpien tekijöiden kanssa aivan innovaatioprosessin alusta loppuun. Seksilelujen design on todella viimeisen päälle, ja samaa voi sanoa sekä kauniin orgaanisista linjoista, jotka ottavat inspiraationsa suoraan naisvartalon kurveista, että vibraattorien syvästä, aistillisesta värinästä ja sisäänrakennetusta lämmitystoiminnosta. Koko Velve-sarja on valmistettu silkinpehmeästä, joustavasta silikonista, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten eikä sisällä ftalaatteja. Ja lisäbonuksena kaikki tuotteet ovat täysin vesitiiviitä.

Laatutietoisille naisille

Velve on suunnattu naisille, jotka kaipaavat korkeaa laatua, kestävyyttä ja ylellisyyttä kohtuuhintaan. Naisille, jotka haluavat investoida itseensä, ovat valmiita kokeilemaan uutta sekä viemään seksuaalisuutensa uudelle tasolle – yksin tai yhdessä kumppanin kanssa.

Jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietitty, oli kyse sitten tuotteiden hienostuneen violetista väristä tai tuotepakkauksien kullanvärisestä tekstistä. Puhumattakaan siitä ihanasta äänestä, joka kuuluu, kun tuotepakkaus avataan. Ostaessasi Velve-tuotteen saat ylellisen, aistillisen ja viettelevän kokemuksen, alusta loppuun.

Hemmottele itseäsi tai rakkaintasi upean hienostuneella, ylellisellä ja ainutlaatuisella seksilelulla, jossa on moderni vivahde.

Velve Macy Magic Wand – ehdoton vibraattorihankinta

Haaveiletko tehokkaan värinän aikaansaamasta stimulaatiosta, joka tarjoaa sinulle huikeita orgasmeja? Velve Macy Magic Wand on erinomainen valinta klitoriksen tarkkaan kiihottamiseen. Käytä Macyn joustavaa hierontapäätä ulkoiseen stimulaatioon tai nautinnolliseen, viettelevään vartalohierontaan yhdessä kumppanisi kanssa. Lisäbonuksena Macyn varressa on erillinen moottori, joten sitä voi käyttää myös dildovibraattorina sisäiseen stimulaatioon.

Velve Chloe Klitorisvibraattori – nautintoa koko vartalolle

Nauti intensiivisistä klitorisorgasmeista tai kiihota kumppanisi erogeenisiä alueita Velve Chloe Klitorisvibraattorin ihanalla värinällä. Chloe istuu täydellisesti käteen ja sen avulla stimuloit helposti juuri niitä alueita, missä värinä tuntuu kaikista parhaalta. Älä anna pienen koon hämätä – Chloe on todellakin orgasmintäyteinen tuttavuus

Velve Gaia G-pistevibraattori – helposti suunnattavaa stimulaatiota

Vie G-pisteorgasmisi uusiin ulottuvuuksiin Velve Gaia G-pistevibraattorin avulla. Gaia on muodoltaan ergonominen ja se on suunniteltu osumaan täydellisesti G-pisteelle. Sen tehokas ja intensiivinen värinä stimuloi sinua juuri oikealla tavalla samalla kun sen ainutlaatuinen lämmitystoiminto tuo leikkiin oman nautinnollisen vivahteensa.

Velve Riva Rabbit Vibraattori – tuplaa nautintosi

Haluaisitko tuplata nautintosi? Suorastaan riippuvuutta aiheuttava Velve Riva Rabbit Vibraattori yhdistää kiihottavan klitorisstimulaation tehokkaaseen sisäiseen värinään. Kuten Gaiassakin, Rivassa on ihana lämmitystoiminto, joka tuo itsetyydytykseen ainutlaatuisen lisäelementin.

Pssst! Lue Ditten hekumallisesta kohtaamisesta Rivan kanssa täältä.