Oppaat

Mathilde suosittelee: 5 “must-have” -tuotetta yöpöydän laatikkoon

Kuten jokainen nainen tietää, hyvään kannattaa satsata.

Tämä pätee myös tyydyttävään seksielämään riippumatta parisuhdetilanteestasi, tai ainakin sitä mieltä on seksileluasiantuntija ja Sinful.fi:n osakas Mathilde Mackowski:

”Jokainen nainen ansaitsee aivan erityisen, henkilökohtaisen yöpöydän laatikon, joka on täynnä upeita tarvikkeita hyvän seksielämän ylläpitämiseen. Siksi tarjoan mielelläni parhaat vinkkini kaikille naisille, jotka haluavat saattaa omansa ajan tasalle.”

5 parasta vinkkiäni: Nämä kannattaisi löytyä jokaisen naisen yöpöydän laatikosta
sinful glidecreme

”Must-have” no. 1: Hyvä liukuvoide

Aivan ensimmäiseksi jokainen nainen tarvitsee kunnollisen liukuvoiteen.

Mathilde Mackowski kertoo miksi:

”Aina kun minulta pyydetään seksilelusuosituksia, tarkistan ensin, että onko hyvä liukuvoide jo hankittuna. Kunnollinen liukuvoide on aivan ehdoton “must have”, sillä sen avulla kaikenlainen seksi on miellyttävämpää.”

Liukuvoiteissa on kuitenkin eroja.

Mathilde Mackowski suosittelee pitkäkestoisesti liukastavaa silikonipohjaista liukuvoidetta intiimihierontaan ja rakasteluun sekä vesipohjaista liukuvoidetta seksilelujen käyttöön, jotta niiden pinta tuntuu pehmeämmältä ja ne liukuvat käytössä paremmin.

”Must-have” no. 2: Viettelevä silmäside
sinful blindfold

Sen avulla pääset käsiksi parhaisiin nautintoihin. 

Silmäsiteen avulla voit todella rentoutua ja päästää irti sataprosenttisesti. Sen avulla annat ohjat kumppanillesi, jolloin voit vastaanottaa hemmottelua ja huomaavaisuutta ilman että sinun tarvitsee miettiä vastapalvelusten tekemistä.

Silmäsiteen ei tietenkään tarvitse olla vain naisen käytössä, vaan yhtä lailla sen voi asettaa miehen kasvoille, jolloin hän puolestaan saa luvan antautua nautinnoille. 

Mathilde Mackowski kertoo:

”Todella monet naiset nauttivat silmäsiteen käytöstä. Me naiset olemme monesti miehiä enemmän ajatustemme vankeja, joten joskus on hyödyllistä käyttää apuvälineitä rentoutumiseen. Monille silmäside antaa juuri tarvittavan irtautumisen tunteen, jotta toisen kosketuksiin voi keskittyä täysillä. Samalla kumppani saa vapaat kädet myös yllättää rakkaansa tämän silmien ollessa sidottuna.”

Mathilde Mackowski suosittelee satiinista silmänaamiota, sillä se tuntuu miellyttävän viileältä kasvoilla.

”Must-have” no. 3: Klitorisvibraattori – helpompi orgasmi
rocks off vibrator

Klitorisvibraattorista ei oikeasti voi tinkiä.

Todella monelle naiselle orgasmin saaminen voi olla pitkän tien päässä. Mathilde Mackowski neuvoo:

”Aivan ensimmäiseksi naisen täytyy tutustua omaan vartaloonsa. Miten juuri sinä toimit? Ja mikä tuntuu hyvältä?”

“Orgasmi voi olla nautinto, jonka saa aikaan sivelyllä tai kevyellä värinällä. Sen suhteen kaikki naiset ovat yksilöllisiä. Minusta on tärkeää pitää mielessä, ettei orgasmi ole samanlainen kaikille. Ei se välttämättä ole räjähtävä ilotulitus jokaiselle.”

Mathilde Mackowski suosittelee aivan erityistä klitorisvibraattoria hankittavaksi yöpöydän laatikkoon, sillä sen avulla nautinnon ja orgasminkin saaminen helpottuu:

”Suosittelen yleensä ‘maailman tehokkainta minivibraattoria‘. Se soveltuu erinomaisesti nimenomaan klitoriksen suoraan kiihottamiseen, ja itse pidän myös sen huomiota herättämättömästä muotoilusta. Sen voi aivan huoletta sujauttaa käsilaukkuun mukaan, mikä on minusta nerokasta.”

”Must-have” no. 4: “The Rabbit” Sinkkuelämää-sarjasta – Carrie, Miranda, Charlotte ja Samantha tiesivät mistä puhuivatsinful rabbit vibrator

The Rabbit on yhä edelleen ehdoton suosikki, joten siksi se on myös tarpeellinen lisä yöpöydän laatikkoon.

Ja hyvästä syystä.

Mathilde Mackowski selittää:

The Rabbit -vibraattorin paras puoli on se, että se kiihottaa klitorista samalla kun käyttäjä pääsee nauttimaan myös dildovarren pyörivästä stimulaatiosta sisäisesti. Se on erinomainen valinta naisille, jotka nauttivat monipuolisesta stimulaatiosta.”

Kuten monet tietävätkin, “The Rabbit” sai naisten laajan hyväksynnän jo Sinkkuelämää-sarjan aikoihin joitain vuosia sitten. Tästä voit katsoa videopätkän Charlottesta, joka – aivan yllättäen – kehitti riippuvaisuussuhteen tähän suosittuun seksileluun.

”Must-have” no. 5: Täydellinen joka paikan vibraattori – Magic Wandmagic wand opladelig

Pysytellään vielä hetki Sinkkuelämää-naisten parissa, sillä TV-sarjan Samanthan rakastama klassinen Magic Wand on myös yksi Mathilde Mackowskin suosituksista:

Magic Wand on yksi voimakkaimmista saatavilla olevista vibraattoreista. Minulla on tapana suositella sitä, sillä suurin osa naisista nauttii sen käytöstä valtavasti. Ja erityisesti naiset, joilla on muutoin vaikeuksia saada orgasmia. Vibraattoria voi onneksi käyttää myös matalammilla tehotasoilla, joten se tarjoaa monenlaisia käyttötapoja,” Mathilde Mackowski toteaa.

Magic Wand -vibraattoria voi käyttää koko vartalolla, sillä sen värinä soveltuu myös esim. niskan ja hartioiden hierontaan. Siten se on erinomainen joka paikan vibraattori, joka sopeutuu käyttäjänsä tarpeisiin.