Uutiset

Maailman ensimmäinen ocean-bound -muovista valmistettu seksilelu

Olemme ottaneet pienen, mutta tärkeän askeleen parempaan suuntaan kohti tulevaisuutta, joka mahdollistaa muovituotannon ympyrän sulkemisen. Siksi olemme ylpeitä saadessamme esitellä sinulle uutuustuotteemme…

ohhcean by Sinfulohhcean on maailman ensimmäinen seksilelu, joka on valmistettu meristä ja niiden lähettyviltä kerätystä muovista, joka on kierrätetty. Nainen ohhcean-brändin takana on Mathilde Mackowski, ja jos häneltä kysytään, tuotteen saaminen markkinoille on kestänyt vähintään ikuisuuden.

Istuva nainen pitelee seksileluja

Mathilde seisoi rannalla tuuli kasvoillaan ja posket hehkuen, kun hänessä ensimmäisen kerran heräsi halu tehdä jotain muovijätteille, jotka keikkuivat laineilla ja rikkoivat vedenpinnan kirkkailla väreillään.

Sillä hetkellä Mathilden mielessä alkoi itää idea maailman ensimmäisestä kierrätetystä ocean-bound -muovista valmistetusta seksilelusta.

Häntä on aina ohjannut uteliaisuus ja halu parantaa asioita. Optimointi. Kehitys. Muutos. Nämä sanat on painettu kissankokoisin kirjaimin hänen mieleensä.

Istuva nainen katsoo seksileluja

Mietit ehkä, mikä ohhcean oikeastaan on?

ohhcean on uusi alku, pieni askel oikeaan suuntaan, pisara meressä. Se on pieni, mutta sen tekemät renkaat voivat levitä laajalle ja saavuttaa uusia rantoja.

Tarkemmin ottaen se on kokoelma sinisävyisiä seksileluja, jotka on valmistettu uusiokäyttöön kierrätetystä ocean-bound -muovista ja pinnoitettu ohuella, silkkisen tuntuisella silikonikerroksella. Tällä hetkellä mallisto sisältää kolme erityyppistä tuotetta, jotka ovat kaikki tuttuja ja rakastettuja klassikoita: magic wand -hieromasauvan, g-pistevibraattorin ja koko vartalolle suunnitellun vibraattorin.

Esittelemme tuotteet hieman myöhemmin, mutta tutustutaan ensin ohhcean-brändin syntytarinaan. Tuotemerkin matka markkinoille on ollut nousuineen ja laskuineen yhtä aaltoileva kuin merikin. Uuteen seikkailuun lähtijän on oltava valmis oppimaan uusia asioita, ja niin kävi myös ohhceanin kohdalla.

ohhcean-seksilelut

Meille oli äärimmäisen tärkeää tietää tarkalleen, mistä muovi oli peräisin, kuka sen keräsi, ja tietenkin missä ja miten se jalostettiin.

Halusimme varmistaa, että ympäristövaikutusten minimointi otetaan huomioon prosessissa alusta loppuun asti ja huolehtia siitä, että työympäristö täyttää yritykselle asettamamme standardit. Jotta hanke onnistuisi, meidän oli panostettava yhtä paljon ihmisiin kuin itse tuotteisiinkin. Pitkän ja väsyttävän etsinnän jälkeen löysimme vihdoin kumppaniksemme sveitsiläisen #tiden.

#tide on yksi maailman johtavista ocean-bound -muovin uusiokäytön ja kierrätyksen asiantuntijoista. Organisaatio on tehnyt kovan työn varmistaakseen, että prosessissa noudatetaan asettamiamme tiukkoja ehtoja. Kaikki alkaa kalastajien kouluttamisesta muovin kerääjiksi ja lajittelijoiksi, mistä heille luonnollisesti maksetaan asianmukainen korvaus. Muovin kerääminen saarilta ja niiden ympäristöstä toteutetaan korkeiden eettisten standardien mukaisesti, mikä on erittäin tärkeää sekä meille että #tidelle.

Korkkeja, muovirakeita ja seksileluja

Muovi kerätään Kaakkois-Aasian merialueilta yhteistyössä yhteiskunnallisten yritysten kanssa. Kiitos #tiden sveitsiläisen tarkkuuden, tuotteiden valmistuksessa käytetään paitsi sataprosenttisesti kierrätettyä ocean-bound -muovia myös uusiutuvaa energiaa.

Tekemällä yhteistyötä #tiden kanssa olemme päässeet osaksi vaikuttavaa, maailmaa muuttavaa yhteisöä, johon kuuluu useita johtavia brändejä. Olemme äärettömän ylpeitä yhteistyöstä #tiden kaltaisen vahvan ja uskottavan, sosiaaliseen ja ympäristölliseen kestävyyteen ja avoimuuteen panostavan tuotemerkin kanssa.

Nainen pitelee 3 seksilelua

Tuotteet

Tuotemallistoon kuuluu aluksi kolme eri tuotetta. Toivon mukaan voimme tulevaisuudessa laajentaa valikoimaamme monenlaisilla seksielämää piristävillä eroottisilla leluilla, mutta tällä kertaa olemme aloittaneet tutuilla ja turvallisilla klassikoilla, jotka takaavat nautinnon. Tutustu tuotteisiin alla!

ohhcean OBP-01 Magic Wand

Tämä taikasauva on todellinen ihmevekotin, joka tarjoaa muoville uuden elämän ja sinulle loputtomasti nautinnollisia hetkiä. Sauva on pinnoitettu samettisella silikonilla, jonka kosketus tuntuu ihanan pehmeältä – erityisesti vesipohjaisella liukasteella aateloituna. Tämän kierrätysmuovista valmistetun sauvan seitsemän erilaista värinärytmiä hellivät kehosi herkimpiä sopukoita, ja kaiken lisäksi voit nautiskella hyvällä omallatunnolla tietäessäsi, että lelusi on valmistettu ympäristöä säästävällä tavalla.

ohhcean OBP-01 Magic Wand

ohhcean OBP-02 G-pistevibraattori

G-pistevibraattori on näppärä ja tehokas työkalu G-pisteen löytämiseen (uudelleen). Sen taivutettu pää soveltuu erinomaisesti kohdennettuun stimulointiin, minkä lisäksi se tuntuu silkkisen pehmeältä kädessäsi supersileän silikonipinnoitteen ansiosta. Myös värinöissä riittää valinnanvaraa, sillä vibraattorissa on seitsemän erilaista värinärytmiä lempeästä hyrinästä tajunnanräjäyttävään täristykseen – ja valtameriäkin syvempiin G-pisteorgasmeihin.

ohhcean OBP-02 G-pistevibraattori

ohhcean OBP-03 Vibraattori

Koko vartalolle sopiva vibraattori on pieni mutta pippurinen hemmottelija, joka kuuluu jokaiseen käsilaukkuun – eihän sitä koskaan tiedä, milloin tämän silkinpehmeällä silikonilla päällystetyn vibraattorin tarjoamat vavahduttavat värinät tulevat tarpeeseen! Vibraattori on kooltaan kompakti, mutta sitäkin tehokkaampi. Sen 7 erilaista värinärytmiä tarjoavat nautintoa kevyestä kutittelusta voimakkaaseen, varpaita kipristyttävään surinaan. Täydellisesti käteen istuva hurmuri sopii yhtä hyvin soolosessioiden sulostuttajaksi kuin kumppanin kanssa nautittavaksi.

ohhcean OBP-03 Vibraattori

 

Prosessi muovin saattamiseksi uudelleenkäytettäväksi on ollut äärimmäisen vaikea, joten olemme todella innoissamme siitä, että tuotteet ovat vihdoin täällä.

Tämä on pieni askel oikeaan suuntaan, mutta toivottavasti tulemme näkemään tulevaisuudessa vielä paljon ocean-bound -muovista valmistettuja seksileluja.

Tutustu tuotesarjaan täällä: ohhcean by Sinful