LELO Ora 2 Arvostelu
Arvostelut

LELO Ora 2

Rummunpärinää…

Ei voi kuin sanoa, miten asia on. LELO painii aivan omassa sarjassaan!
Tuotteiden laatu, muotoilu ja ulkonäkö ovat aina huippuluokkaa, ja niistä todella huomaa, että leluja on mietitty ja suunniteltu viimeisen päälle. Tietenkin hintakin on aivan omassa luokassaan, mutta sen saa mistä maksaa.

Tällä viikolla pääsin testaamaan sellaista seksilelua, jollaisesta minulla ei ollut aiempaa kokemusta lainkaan. Testasin nimittäin suuseksisimulaattoria.

LELO Ora 2 on upea, pyöreä klitorisstimulaattori, joka kuten sanottua on hieman erilainen kuin aiemmin kokeilemani.
Sen pinnassa on pieni, liikkuva “kuula”, jonka tarkoitus on simuloida sitä miltä kielen kärjen kulkeminen klitoriksen päällä ja ympärillä tuntuu. Samaan aikaan LELO Ora 2 myös värisee, joten tarjolla on todella tuhmaa ja kiihottavaa stimulaatiota, mikä ei kuulosta yhtään hullummalta.

Kuten LELO:n seksileluissa yleensäkin, tämänkin muotoilu on kerrassaan kaunis. Lääketieteellinen silikoni tuntuu uskomattoman pehmeältä. Kovamuovista valmistetut osat on tehty kullanvärisiksi, mikä tuo mieleen kaikenlaisen luksuksen, samppanjan ja kaviaarin. Vibraattorin keskellä on reikä, joka toimii kädensijana. Siihen mahtuu etu- tai keskisormi, jolloin peukalo osuu näppärästi kolmen säädinpainikkeen kohdalle. Vibraattori istuu siis helposti ja mukavasti käteen.

LELO Ora 2

LELO Ora 2 -vibraattorissa on 10 erilaista ohjelmaa. Osassa niistä “kieli” tekee kokonaisen ympyrän klitoriksen ympärillä samalla kun vibraattori värisee eri rytmeillä. Osassa taas “kieli” kulkee puolelta toiselle simuloiden nuolemisliikettä. Valittavana on myös asetuksia, joissa ainoastaan “kieli” liikkuu ilman että vibraattori värisee. Ja kaiken päälle LELO on varustanut Ora 2:n SenseTouch-asetuksella, joka toimii siten, että mitä voimakkaammin painat vibraattoria klitorikselle, sitä voimakkaammin se värisee. Siitä pidän aivan erityisesti. SenseTouch aktivoidaan painamalla keskimmäistä painiketta n. kolmen sekunnin ajan.

Vibraattoria on ilahduttavan helppo ohjata kolmen painikkeen avulla. Yksi niistä on ohjelmia varten ja kaksi muuta ovat plus- ja miinuspainikkeet. Niinpä vibraattoriin ei tarvitse juuri tutustua etukäteen, vaan se on nopeasti käyttövalmis.

Kokeilin ensin erilaisia ohjelmia sekä värinän kanssa että ilman. Aika nopeasti kävi kuitenkin selväksi, että pelkkä pyörivä kuula ei tuntunut oikein missään ilman värinää. Lisäksi pelkkä “kieli” on yllättävän äänekäs. Pyörivän kuulan aikaansaama tuntemus on aika erikoinen. Se tuntuu jotenkin kovalta ja terävältä, ja täytyy myöntää, ettei se minusta juurikaan tunnu suuseksiltä. Siitä huolimatta kokemus on kiihottava, ja yhdistettynä värinään sain sillä kyllä orgasmin.

Plus- ja miinuspainikkeet säätävät enimmäkseen pelkkää vibraattorin värinää. “Kielen” nopeuteen ei juurikaan voi vaikuttaa, mikä on minusta ikävää, koska kieltä olisi mukava voida nopeuttaa esim. lähestyessä kliimaksia. Toisaalta siinä kohtaa SenseTouch pääsee kunnolla oikeuksiinsa.

LELO Ora 2 on vesitiivis, joten käytön jälkeen se on helppo puhdistaa ihan vain vesihanan alla. Laitoin sen ovenkahvaan kuivumaan, jotta se on käyttövalmis taas seuraavaa kertaa varten.

Mikä on lopputulos?
Kuten sanottu, vibraattori on laadultaan ja muotoilultaan upea, mutta sitä markkinoidaan nimenomaan suuseksisimulaattorina, eikä se minusta ole suuseksiä nähnytkään. Siinä oleva vibraattori värisee voimakkaasti ja nautinnollisesti, eikä minulla ollut vaikeuksia saada sillä orgasmia. Silti, tähän hintaan odotin hiljaisempaa tuotetta, joka tekee sen minkä lupaa. Niinpä annan sille kolme tähteä.