Oppaat

Lantionpohjan lihasten harjoittaminen geishakuulilla

Miksi ja miten geishakuulia käytetään?

Kätilöt ja gynekologit suosittelevat tekemään säännöllisiä harjoituksia lantionpohjan lihasten vahvistamiseksi, ja niitä tuleekin treenata siinä missä muitakin lihaksia.

Vahvat lantionpohjan lihakset lisäävät alapään tuntoherkkyyttä, mikä tekee seksistä nautinnollisempaa. Lisäksi kumppanisi hyötyy vahvoista lihaksista, sillä ne lisäävät emättimen puristusvoimaa. Vahvoilla lantionpohjan lihaksilla voi myös estää virtsankarkailua ja edistää emättimen palautumista synnytyksen jälkeen.

No miten niitä sitten harjoitetaan? Geishakuulien kanssa harjoittelu on helppoa ja pienellä vaivalla saat lihaksesi rautaiseen kuntoon. Kannattaa myös harkita geishakuulasetin hankkimista, sillä silloin saat erikokoisia kuulia, joilla voit harjoittaa lihaksia erilaisella vastuksella.

Ennen kuin asetat kuulat emättimeesi, tee puristusharjoitus, jonka avulla löydät oikeat lihakset. Vedä kevyesti peräaukkosi ja emättimen alueen lihaksia sisäänpäin ikään kuin pidättäisit virtsaa. Pidä lihakset jännittyneinä hetken aikaa, sitten rentouta ne, ja toista harjoitus alusta. Jatka harjoittelua n. 5 minuutin ajan.

Tee sitten sama kuulien kanssa. Voit lisätä niihin tipan liukuvoidetta, jotta ne on miellyttävämpi laittaa paikalleen. Useimmissa kuulissa on naru, jonka avulla ne on helppo vetää ulos, mutta naruttomienkin kuulien poistamisen oppii nopeasti.

Näin pääset alkuun

Kannattaa aloittaa maltillisesti, jotta pääset hyvin rutiiniin kiinni. Ensikertalaiselle sopii erinomaisesti Fun Factoryn Smartball UNO, joka on todella helppokäyttöinen kuula, jossa on naru helppoa poistamista varten. Tämä kuula sopii miltei kaikille naisille, sillä sen sisällä pitäminen ei vaadi suuria ponnistuksia.

Tehotreeniä hyväkuntoisille

Jos lihaksesi ovat hyvässä kunnossa ja kaipaat tehokasta treeniä, suosittelen Fun Factoryn Smartballs DUO -kuulasettiä. Kahden pallon sisällä pitäminen vaatii enemmän voimaa, mikä tekee harjoituksesta vaativamman. Voit harjoitella kuulien sisällä pitämistä myös kävellessäsi. Liikkuminen ympäriinsä kuulien kanssa on erityisen vaativaa lihaksille.

Luksusta kaipaaville

Jos olet valmis maksamaan vähän lisää saadaksesi hitusen luksusta, suosittelen erittäin laadukasta Je Joue Ami -kuulasettiä lantionpohjan lihasten harjoittamiseen. Setti sisältää kolme erikokoista ja -painoista kuulaa, joiden pinta on upean pehmeä. Voit vaihdella kuulia vaikeusasteen mukaan.

Lue myös opas lantionpohjan lihasten harjoittamiseen ilman kuulia.