Oppaat

Klitorisvibraattorit – Ultimaattinen opas

Koetko sinäkin runsaudenpulaa suunnistaessasi klitorisvibraattoreiden värikkäässä viidakossa? Ei mikään ihme, sillä niissä todella on valinnanvaraa. Anna kun johdatamme ja opastamme sinua näiden supersuosittujen seksilelujen maailmassa, niin olet tämän blogipostauksen luettuasi hyvin perillä aiheesta.

Tarjolla on vaikka minkä tyyppisiä ja mallisia laitteita, joten olitpa aloittelija tai kokeneempi nautiskelija, on täysin mahdollista, että yksi tai useampi niistä päätyy suosikkileluksesi. Eli riippumatta siitä, oletko kärsimätön, herkkä, seikkailunhaluinen tai erittäin valikoiva, löydät varmasti jotain tarpeisiisi sopivaa. Ja löytyypä jotain jopa heillekin, jotka eivät edes tienneet tarvitsevansa tällaista vibraattoria.

Käymme tässä postauksessa läpi, mikä klitorisvibraattori oikein on, miten klitorisorgasmin voi saavuttaa, minkä tyyppisiä malleja markkinoilta löytyy ja mitkä niistä ovat mielestämme tällä hetkellä parhaimpia. Lopuksi annamme myös muutamia hyviä neuvoja, joiden avulla voit antaa itsellesi parasta mahdollista hemmottelua.

Mikä klitorisvibraattori on?

Niin, mikä oikein lasketaan klitorisvibraattoriksi? Se on tavallisesti nautintoväline, joka on valmistettu esimerkiksi silikonista tai ihoystävällisestä ABS-muovista, ja se värisee, rymisee tai sykkii eri nopeuksilla ja/tai rytmeillä, kiihottaen klitoriksen aluetta. Tavallisesti ne on suunniteltu varta vasten ulkoiseen stimulaatioon, eli niitä ei (muutamia poikkeuksia lukuunottamatta) käytetä vaginaalisesti tai anaalisesti.

Kuten nimestä voi päätellä, klitorisvibralla stimuloidaan pääosin klitorista. Kannattaakin miettiä lelua etsiessäsi, pitääkö klitoriksesi eniten esimerkiksi kohdistetusta stimulaatiosta, laajalle levittyvästä värinästä, salamannopeasta toiminnasta vai enemmin hitaasti kasvavasta, kiireettömästä nautinnosta.

Katsotaanpa seuraavaksi miten nämä jumalaiset laitteet pääosin toimivat ja miksi ne ovat vuodesta toiseen kestosuosikkeja naisten keskuudessa.

Kuinka saan klitorisorgasmin?

Klassisen klitorisvibraattorin perimmäinen tarkoitus on tarjota taivaallisia klitorisorgasmeja. Siksi onkin hyvä tietää, miten sellaisen voi saada.

Jos sinulla on klitoris, olet varmasti huomannut kuinka sen koskettaminen saa koko vartalosi vavahtelemaan nautinnosta olessasi kiihottunut. Voit tutustua nautintoon omin käsin tai pyytää apua kumppaniltasi, mutta väsymättömästä ja tehokkaasta vibraattorista on takuulla apua. Jos olet epävarma tai et ole koskaan saanut orgasmia, suosittelemme, että luet oppaamme klitorisorgasmeihin.

Vaikka emme voi taata, että saisit orgasmin joka ikinen kerta kun otat klitorisvibraattorisi esille, se on kuitenkin todella hyvä väline, jonka avulla tutustua omaan kehoon ja nautintoon. Voit itse ohjata tahtia ja värinöiden voimakkuutta, sekä selvittää minkälaista hyväilyä juuri sinä tarvitset saavuttaaksesi kliimaksin.

Kun olet löytänyt oikean kohdan, voit hieroa ja hemmotella sitä eri intensiteeteillä, rytmeillä ja nopeuksilla. Kokeile kaikessa rauhassa, mikä tuntuu hyvältä. Monet tuntevat kiihottuessaan alueella lämpöä, toiset ehkä terävääkin sähköistä tuntumaa ja jotkut jotain ihan muuta. Kun tunnet paremmin miten klitoriksesi reagoi kosketukseen, tiedät myös minkälaisesta seksilelusta voisit nauttia.

Monenlaisia ihania malleja

Kuten tuli jo sanottua, näitä löytyy ihan joka makuun. Koska jokaisella meistä on erilaiset hermopäätteet, seksuaaliset mieltymykset ja luonteenpiirteet, on luonnollista, että tuotteitakin täytyy olla monenlaisia. Olemme listanneet tähän muutamia suosituimpia malleja:

Koolla ei  välttämättä ole väliä

Ehdottomasti suosituin klitorisvibraattorityyppi on minivibraattori. Niitäkin on monia eri malleja ja muotoja, mutta yhteistä kaikille on se, että ne ovat pieniä ja uskomattoman tehokkaita. Ehkä olet kuullutkin bullet-vibraattorista, joka sopii lähes kaikille ja tekee tehtävänsä. Bullet on yleensä muotoilultaan yksinkertainen, kuin ammuspatruuna, mistä sen nimikin juontuu. Tämäntyyppisen vibraattorin kärjen muotoilu vaihtelee kapeasta pyöristettyyn tai se voi olla myös huulipunapuikon tavoin viisto ja litteä. Valitse malli sen mukaan, minkä tyyppistä stimulaatiota haluat. Nyrkkisääntönä voi sanoa, että mitä kapeampi kärki vibraattorissa on, sitä tarkemmin voit kohdistaa värinät haluamallesi alueelle.

Sinful Ladattava Power Bullet Vibraattori

 

Useimmissa pikku bullet-vibraattoreissa on käytetty materiaalina kovaa ABS-muovia, joka saa stimulaation tuntumaan ja kohdistumaan tehokkaasti. Osassa malleista on PU-päällyste, joka tekee pinnasta hieman pehmeämmän ja värinöistä astetta hellempiä. Kooltaan ne ovat usein noin 7 – 10 cm, joten minivibraattori on täydellinen matkakumppani ja mahtuu helposti mukaan myös parileikkeihin.

Sormivibraattori tehostaa kiihottavaa kosketusta

Sormivibraattori asetetaan nimensä nimensä mukaisesti sormeen, missä se mukautuu kätesi liikkeisiin. Voit ohjata stimuloivaa hyväilyä sen avulla tarkasti haluamallesi alueelle, sekä säätää intensiteettiä. Sen kosketuspinta-ala on usein laaja ja materiaalina on käytetty silikonia tai muuta pehmeää materiaalia, joten sen värinät tuntuvat hellemmiltä kuin useimpien bullet-vibraattoreiden. Siksi se onkin täydellinen edging-leikkeihin, kun haluat kiusotella itseäsi tai kumppaniasi aivan kliimaksin rajoille.

Sinful Touch Me Sormivibraattori

 

Kutsu myös kumppanisi mukaan, koska toisen kosketus tuntuu aina kiihottavammalta ja jännittävämmältä.

Magic Wandin lumoavan voimakkaat värinät

Jos syvät, rymisevät ja väkevät värinät ovat sinun juttusi, niin Magic Wand -vibraattorit ovat juuri sinua varten. Nämä hieromasauvat kehitettiin alunperin kireitä lihaksia rentouttamaan, mistä ne toki suoriutuvat moitteettomasti, mutta niiden todellinen taikavoima piilee kyvyssä tarjota huimia orgasmeja.

Tehokkaimpien magic wandien kierrosnopeus voi olla jopa 14 000 RPM (Rounds per Minute), eli keskiverron pesukoneen luokkaa. Se ei ehkä kuulosta superseksikkäältä, mutta on hurjan tehokasta. Siksi onkin hyvä aina aloittaa kevyimmällä asetuksella ja kasvattaa intensiteettiä hitaasti. Jos haluat tietää enemmän Magic Wandeista, lue 10 vinkkiä, joilla saat niistä kaiken ilon irti.

Sinful Classic Midi Magic Wand Vibraattori

 

Tämä kookas, taikasauvan mallinen klitorisvibraattori tarjoaa stimulaatiota laajemalle alueelle, eli se ei osu vain tiettyyn kohtaan klitorista, vaan ottaa kaikki alueen hermopäätteet käsittelyyn samalla kertaa. Voimakkaiden värinöiden ansiosta se tarjoaa hemmottelua myös niille, jotka kokevat vähentynyttä tuntoherkkyyttä intiimialueilla.

Magic Wandin pää on valmistettu pehmeästä materiaalista ja on pinnaltaan joko sileä tai kevyesti juomutettu. Sen kaula on usein joustava ja mukautuu vartaloosi, kun kohdistat stimulaatiota haluamillesi alueille. Magic Wandeja on sekä johdollisia että johdottomia, joista johdolliset, suoraan verkkovirtaan kytkettävät yleensä värisevät voimakkaammin. Nykyisin on tosin saatavilla myös mainioita langattomia malleja, jos ajatus johtoihin sotkeutumisesta kauhistuttaa.

Jos taikasauva kiinnostaa, mutta kuulostaa hieman liian rajulta, on olemassa myös minikokoisia wandeja. Ne pystyvät samaan, mutta ovat kooltaan ja tehoiltaan hieman maltillisempia – sekä aloittelijaystävällisempiä.

Paineaaltokiihotin – lahja, jota et tiennyt tarvitsevasi

Paineaaltokiihotinta ei oikeastaan voi kutsua vibraattoriksi, mutta kun puhutaan klitoriksen stimulaatiosta, sitä ei voi millään jättää huomioimatta. Se on upea laite, joka vain antaa antamistaan, joten jos et ole vielä kokeillut sitä, nyt on korkea aika.

Paineaaltokiihotin ei ole suorassa kosketuksessa klitorikseen, vaan sen suutin asetetaan klitoriksen ympärille, missä se kiihottaa aluetta sykkivillä paineaalloilla – joko ilma- tai ääniaalloilla – jotka tuntuvat hieman samalta kuin ihana suuseksi. Ne ovat mullistaneet naisille suunnattujen seksilelujen markkinat niin perinpohjin, että jos jakaisimme seksileluille kunniamerkkejä, ne todellakin ansaitsisivat omansa.

Koska paineaaltokiihottimet ovat kasvattaneet suosiotaan todella nopeasti, markkinoilta löytyy jo monenlaisia malleja, vaikka kyseessä on melko tuore keksintö. Niiden muoto, koko ja stimulaation intensiteetti vaihtelevat. Osa malleista on ladattavia ja/tai vesitiiviitä ja voit löytää jopa sovelluksella ohjattavia versioita. Paineaaltokiihottimen suutin on useimmiten valmistettu silikonista, joka painautuu tiiviisti ihoasi vasten, jolloin saat kaiken ilon irti stimulaatiosta.

Womanizer Premium

Jos olet jo vakuuttunut, voit napata suoraa päätä omaksesi ylellisen Womanizer Premium ‑paineaaltokiihottimen. Tämä paineaaltokiihotinten ehdoton kuningatar on varustettu muun muassa Smart Silence ja Autopilot -toiminnoilla. Se suoriutuu tehtävästään jumalaisen täydellisesti ja ansaitsee takuulla paikkansa suosikkilelunasi.

Womanizer Premium

 

Satisfyer Pro 2

Jos ajatus stimulaattoreista houkuttelee ja haluat selvittää, mistä hypetyksessä oikein on kyse, ennen kuin investoit suurempaa summaa, Satisfyer Pro 2 on varma valinta. Se tarjoaa unohtumattoman kokemuksen ensikertalaiselle.

Satisfyer Pro 2

 

Jos et ole vieläkään täysin vakuuttunut paineaaltokiihottimien ihmeellisyydestä, voit lukea roppakaupalla asiakasarvosteluja, jotka puhuvat puolestaan. Osa niistä on jopa sellaisten naisten kirjoittamia, jotka eivät ole aiemmin saaneet orgasmia. Paineaaltokiihottimet ovatkin kuin orgasmijumalien vastaus rukouksiimme.

5 parasta klitorisvibraattoria

Jos mielesi tekee nyt tilata ainakin yksi jokaista sorttia, ymmärrämme kyllä. Valintaa helpottamaan kokosimme alle 5 suosituinta tuotetta, niin sinun on helpompi päästä alkuun klitorisvibraattoria valitessasi.


Sinful 10-Speed Klitorisvibraattori

10 tehokkaalla värinäasetuksella varustettu Sinfulin 10-Speed ‑klitorisvibraattori on hyvä ja luotettava bullet-vibraattori. Käytä sitä joko yksin tai kumppanisi kanssa. Sen voi asettaa holkkiin, strap-on -valjaiden taskuun tai vaikka käsilaukkuun – minne ikinä kaipaatkaan tuhmia värinöitä.

Sinful 10-Speed Klitorisvibraattori

 


We-Vibe Touch Klitorisvibraattori

Jos odotat sitä oikeaa ja täydellistä, haluamme esitellä sinulle We-Vibe Touch ‑klitorisvibraattorin. Sen kärki on yhtä tarkka kuin bullet-vibraattorinkin, mutta sen orgaanisen kurvikkaat muodot mukautuvat ihanasti anatomiaasi ja kevyesti kovera pinta asettuu halutessasi kokonaan klitoriksen päälle. Sen syvät värinät kiihottavat sinut tuota pikaa kohti upeaa orgasmia, joka huipentuu autuaaseen ekstaasiin.

We-Vibe Touch

 


Sinful Luxy Extra Powerful Magic Wand

Jos magic wandit herättivät mielenkiintosi ja haluat kokeilla mallia, jonka värinät todella tuntuvat, ota käsittelyyn Sinful Luxy Extra Powerful Magic Wand. Sen tehokas 7500 RPM:n moottori pitää huolen, että saat perusteellista hemmottelua.

Sinful Luxy Extra Powerful Magic Wand

 


Fun Factory Be One Sormivibraattori

Jos kaipaat hemmottelua koko vartalosi erogeenisille alueille, Fun Factoryn Be One ‑sormivibraattori on tehtävän tasalla. Se asettuu luontevasti sinun tai kumppanisi sormien väliin kuudenneksi, väriseväksi sormeksi. Hyväile erogeenisia alueita ja siirry hitaasti kohti orgastisia nautintoja leikkisän klitorisvibraattorin avulla.

Fun Factory Be One

 


Velve Chloe Ylellinen Ladattava Klitorisvibraattori

Velven laadukas Chloe-klitorisvibraattori tarjoaa ainutlaatuisen ylellistä nautintoa. Se kiihottaa, hyväilee ja tarjoaa upeita orgasmeja, ja sitä voi käyttää niin yksin kuin kumppaninkin kanssa.

Velve Chloe Klitorisvibraattori

 


4 vinkkiä klitorisvibraattorin käyttöön

Tiedät nyt jo lähes kaiken tarpeellisen klitorisvibraattoreista, mutta haluamme antaa vielä muutaman vinkin, joiden avulla saat uudesta seksilelustasi kaiken irti kokemustasostasi riippumatta.

Liukuvoide
Liukuvoide ei saa aina ansaitsemaansa arvostusta, vaikka se onkin avain mitä upeimpiin orgasmeihin, oli käytössäsi vibraattori tai ei. Vaikka naisilla on myös luonnon keinot liukastuttamiseen, liukuvoide on aina tervetullut apu, joka vähentää hankausta ja kitkaa sekä lisää silkkisen aistillista tuntumaa. Kun otat tämän salaisen aseen käyttöön heti alussa, huomaat kuinka nautinnon palapelin palaset loksahtavat paikoilleen.

Tutki omaa vartaloasi
Pelkkä orgasmin saaminen ei suinkaan ole ainoa onnistumiskriteeri, koska nautinnossa on kyse niin paljon muustakin. Siksi on tärkeää, että opit tuntemaan vartalosi, rentoutumaan ja antautumaan nautinnolle. Se on toki aina helpommin sanottu kuin tehty, mutta on hyvä pitää mielessä, ettei sinun tarvitse kiirehtiä. Aloita hyväilemällä esimerkiksi rintojasi tai häpykumpuasi ja anna kätesi liukua kaikkialle vartalollasi. Kun vihdoin tuntuu, että on aika viedä nautintoja astetta pidemmälle, ota suosikkivibraattorisi esille.

Kutsu kumppani mukaan
Klitorisvibraattoreita on helppo käyttää yhdessä kumppanin kanssa, koska ne ovat pieniä ja muotoilultaan helposti lähestyttäviä. Se voi olla osa esileikkiä ja sillä voi stimuloida useita kohtia vartalossa, kuten nännejä, kaulaa tai välilihan aluetta. Yhdynnän aikana se tarjoaa upeaa lisänautintoa ja auttaa naista saavuttamaan orgasmin helpommin.

Puhdistaminen
Kun leikit on leikitty, on aika peseytyä. Puhdistat klitorisvibraattorisi lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Voit käyttää saippuan sijaan myös seksilelun puhdistussuihketta. Anna aarteesi kuivua kunnolla ennen kuin laitat sen säilytykseen, niin se on raikkaan hygieeninen ja valmis seuraavaa hemmotteluhetkeä varten.

Upeita nautintohetkiä!