Oppaat

Kiihotinkuulat – kuinka äänekkäitä ne todella ovat?

“Okei, minun lisäkseni täytyy olla muitakin, joita on jännittänyt käyttää kiihotinkuulaa muualla kuin makuuhuoneessa”, oli ensimmäinen ajatukseni saatuani kiihotinkuulan käteeni.

Nopeasti kävi ilmi, että näin oli.

Uteliaiden työkavereiden lisäksi moni ystäväporukastani halusi tietää kuinka hiljainen kiihotinkuula todella on.

Joten päätin testata neljää erilaista kiihotinkuulaa nähdäkseni, ovatko ne niin äänekkäitä kuin kuvittelin (paljastus: eivät ole).

Tietysti laitan ne myös järjestykseen, jotta tiedät mitkä ovat hiljaisimpia.

Kaksi kättä ja kiihotinkuula

Aloittaminen

Pelkkä ajatuskin seisomisesta kaupan kassajonossa surisevissa pikkuhousuissa, joiden ääni kaikuu koko ajan kovempana mielessäni, on todella kaukana mukavuusalueeni ulkopuolella!

Siksi aloitin jossain aivan muualla, nimittäin kotona.

Ei televisiota, ei podcastia, ei musiikkia. Vain minä ja kiihotinkuula.

Ja kyllä, tällaisessa hiljaisessa ympäristössä se on äänekäs. Pystyin tuntemaan värinät ja kuulemaan ne eri tavalla verrattuna siihen, että joku toinen käyttäisi kiihotinkuulaa.

En kertonut kumppanilleni asiasta, eikä hänkään aluksi huomannut mitään. Mutta yhtäkkiä näin muutoksen hänen ilmeissään. Kuulimme vaimeaa huminaa, jota normaalisti ei kuulunut.

Kumppanini oli kovin ilahtunut tajutessaan, että kyseessä oli kiihotinkuula, eikä laukun pohjalle jääneen työpuhelimen surina.

Mikä parasta, kiihotinkuulien mukana tulee kaukosäädin, jolla sitä on helppo ohjata itse tai antaa kumppanin ottaa ohjat. Voit halutessasi pysäyttää värinän kokonaan tai vaihdella värinöiden välillä. Kaukosäädinkin on yleensä niin pieni, että se on huomaamaton pitää kädessä.

Testasimme neljää erilaista kiihotinkuulaa, ja seuraavaksi saat tietää mitä tapahtui.

Makuuhuoneesta ulkoilmaan

Ensimmäinen testaamani kiihotinkuula oli nimeltään Amaysin Love Kiihotinkuula.

Ulos uskaltautuminen hermostutti minua, joten suuntasin lyhyelle kävelylle paikkaan, jossa harvemmin oli paljon ihmisiä.

Se osoittautuikin loistavaksi ideaksi!

Ensinnäkin minun oli helpompi rentoutua, kun ympärilläni ei ollut ihmisiä. Pystyimme nauramaan tälle kaikelle yhdessä kumppanini kanssa, ja kokemaan kaikki värinät (jotka olivat tarpeeksi rauhallisia auttaakseen minut rentoutumaan).

Jos kävelimme lähekkäin ja olimme puhumatta, saatoimme kuulla vaimean huminan, mutta muuten sen huomasin vain minä.

Nainen pitelee kiihotinkuulaa kädessään puun edessä

Sitten rohkaistuin

Seuraava lelu, joka pääsi testattavaksi tositilanteessa, oli Sinful Kiihotinkuula.

Kumppani sai kaukosäätimen käteensä, itse asetin kiihotinkuulan paikoilleen, ja sen jälkeen suuntasimme ostoksille treffi-iltaa varten.

Kiihotinkuulan käyttäminen supermarketissa saattaa kuulostaa hieman oudolta, mutta se on itse asiassa ihanteellinen paikka sen testaamiseen: Kaupassa erilaisia ääniä kuuluu useista eri lähteistä, olet liikkeessä sen sijaan, että istuisit paikallaan, ja pääset poistumaan sieltä nopeasti.

Testasimme sitä hieman kauppareissun aikana, ja hämmästyin kuinka voimakkaita värinät olivat! Tosin se myös tarkoitti, että se oli hieman muita kokeilemiani malleja äänekkäämpi.

Mutta jos kävelimme muutaman metrin etäisyydellä toisistamme, sitä ei voinut kuulla. Kukaan muukaan ei huomannut mitään, ei edes silloin, kun seisoimme kassajonossa.

Nainen, jolla on ostoskori ja kiihotinkuula kädessään

Kahvilassa näkymättömän kumppanin kanssa

Kaksi ensimmäistä kokeilua olivat ylittäneet kaikki odotukset, joten tietenkin oli aika tehdä jotain hurjempaa – käydä kahvilassa!

LELO Lyla 2 kahviseuranani rohkaistuin istumaan alas ja juomaan kupillisen kahvia muiden ihmisten ympäröimänä.

Se oli ristiriitainen nautinto!

Kiihotinkuula oli toki hiljainen, mutta värinät olivat voimakkaita, joten kovalla, tyynyttömällä puupenkillä se ei tuntunut kovin mukavalta. Lisäksi humina kuulosti kovemmalta kuin seistessäni. Siksi kahvihetkestäni tulikin pikainen.

Kukaan ei huomannut mitään, mutta tulin siihen lopputulokseen, että kiihotinkuulan kanssa on parempi istua pehmustetulla alustalla yksin, jotta tyyny voi vaimentaa ääntä ja estää värinöiden kulkeutumisen vieressä istuvan havaittavaksi.

Nainen kirjan, kahvikupin ja kiihotinkuulan kanssa

Nyt tai ei koskaan

Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä minua odotti Velve Evy.

Jos toimiston huhut pitivät paikkansa, tämän pitäisi olla yksi markkinoiden hiljaisimmista kiihotinkuulista.

Menimme kumppanini kanssa baariin, jossa tiesin sohvien ja tuolien olevan pehmeitä.

Saapuessamme sinne oli suhteellisen hiljaista, ja meidän lisäksemme asiakkaita oli vain muutama.

Käynnistimme kiihotinkuulan, eikä sitä voinut kuulla lainkaan! Taustamelun ja hiljaisen musiikin ansiosta kukaan ei huomannut hiljaista surinaa.

Nainen sohvalla viinin, välipalojen ja kiihotinkuulan kanssa

Miksi tarvitsisin kiihotinkuulaa?

Ei ehkä kuulosta siltä, että kokemukseni kiihotinkuulien kanssa olisi ollut erityisen villi, mutta niitä oli todella hauska kokeilla!

Kokeilu tarjosi meille mukavaa yhdessä tekemistä, joka myös nauratti. Lisäksi kumppanin kanssa jaetut pienet salaiset hetket osoittautuivat erittäin stimuloiviksi.

Aluksi jännitin todella paljon sitä, että pystyvätkö muut kuulemaan kiihotinkuulan.

Mutta kukaan ei vaikuttanut huomaavan sitä.

Itse tietenkin kuulin sen, sillä se oli sisälläni. Lisäksi kumppanini pystyi kuulemaan äänen, jos ympärillä oli täysin hiljaista ja hän keskittyi kuuntelemiseen.

En ehkä suosittelisi sitä pitkille ravintolaillallisille tai elokuvateatteriin, sillä kiihotinkuula voi tuntua painavalta sisälläsi, jos istut pitkiä aikoja paikallaan.

Lisäksi rentoutuminen voi olla vaikeaa, jos sinua hermostuttaa, että joku muu voi kuulla sen.

Käytä sitä siksi paikassa, jossa on hieman taustamelua (linnunlaulua, taustamusiikkia, keskustelevia ihmisiä, solisevaa vettä).

Ja hei, lupasin sinulle arvion hiljaisimmasta kiihotinkuulasta.

Hyvällä neljännellä sijalla on Sinful.

Kolmas sija menee Amaysin Love -kiihotinkuulalle.

Erittäin hyvällä toisella sijalla on LELO Lyla 2.

Ja kiihotinkuula, jota hädin tuskin pystyi kuulemaan, oli Velve Evy!

Käsi, joka pitelee neljää kiihotinkuulaa

Pitäisikö minunkin kokeilla?

Jos haluat yllättää kumppanisi ja viettää hauskan illan, sinun täytyy ehdottomasti kokeilla sitä.

Jos haluat käyttää kiihotinkuulaa yksinomaan seksuaaliseen tyydytykseen, sinun on helpompi saada se osumaan oikeaan kohtaan, jos pystyt korjaamaan ja säätämään sitä käytön aikana. Riippuen siitä, miten paljon haluat yksityisyyttäsi vaalia, se on luultavasti parasta tehdä turvallisessa ympäristössä.

Vauhtiin päästyäni minulla oli hauskaa kiihotinkuulien kanssa. Tulen ehdottomasti kokeilemaan niitä uudelleen!