Oppaat

10 vinkkiä, joilla saat kaiken irti Magic Wandistasi

Lumoava Magic Wand on niin sanottu maailmanluokan tähti, mitä seksileluihin tulee. Tämä tehokas ”taikasauva” on antanut voimakkaita orgasmeja naisille ympäri maailmaa jo vuosikymmenien ajan.

Alun perin se kehitettiin lihasten hierontaan 1970-luvulla, mutta varsin nopeasti selvisi, että Magic Wand käy paljon muuhunkin kuin kipeiden lihasten rentouttamiseen. Kysy vaikka Sinkkuelämää-sarjan Samanthalta. Yhdessä sarjan jaksossa hän kysyy elektroniikkaliikkeen naispuoliselta työntekijältä, miten liikkeen hierontalaitteita voi käyttää myös seksivälineinä.

Jos sinun on vaikea saada orgasmia seksilelujen kanssa, kannattaa ehdottomasti kokeilla Magic Wandia. Se on nimittäin ehdottomasti yksi markkinoiden voimakkaimmista vibraattoreista.

Magic Wandia voi toki käyttää myös sen alkuperäiseen tarkoitukseen eli hierontaan. Sen värinä auttaa rentouttamaan kireät lihakset, mutta se soveltuu myös eroottiseen esileikkiin. Lämmitelkää toistenne lihakset ja nauttikaa vartalon rentoudesta. Rento vartalo myös kiihottuu helpommin.

1. Aloita hissuksiin Magic Wandin kanssa

Suosittelemme, ettet aloita leikkimistä Magic Wandisi kanssa sen korkeimmalla värinätasolla. Jos et ole tottunut sen käyttöön, värinä voi tuntua liian voimakkaalta aluksi. Vaikka haluaisitkin nopean orgasmin, kannattaa silti aloittaa kevyemmällä värinällä ja nostaa voimakkuutta lähestyessäsi kliimaksia.

Vaikka suosittelemmekin hissuksiin aloittamista, ei voimakkuuden lisäämistä kannata pelätä. Kun olet tottunut kevyempään värinään, voit lisätä voimakkuutta asteittain. Joillekin keskitason värinät riittävät mainiosti, kun taas toiset pitävät erittäin voimakkaista värinöistä.

2. Kokeile erilaisia asentoja

Kokeile erilaisia asentoja Magic Wandin kanssa, jotta saat siitä kaiken irti. Monet asettuvat selinmakuulle vibraattoria käyttäessään, mutta uusia asentoja kokeillessa voi löytää myös aivan uusia tuntemuksia. Kokeile esimerkiksi käyttää vibraattoria polvillasi tai nelinkontin. Wandin voi myös ottaa mukaan yhteisiin leikkeihin kumppanisi kanssa – se nimittäin toimii mainiosti seksiasennoissa kuten takaapäin rakastellessa tai lusikassa, jolloin klitorikselle on helppo pääsy.

Yhtenä hyvänä vaihtoehtona on myös wandin käyttäminen saksiasennossa, jossa jalat asettuvat lomittain ja intiimialueet vastakkain. Perinteisesti tätä asentoa käytetään penetraatioon tai intiimialueiden hieromiseen toisiaan vasten. Kokeilkaa niiden sijasta asettaa sauvan pää intiimialueitanne vasten, jolloin se kiihottaa teitä molempia ihanalla värinällään. Tämä asento on todellakin fantastisen kiihottava, kuuma ja uskomattoman orgastinen.

3. Kokeile epäsuoraa stimulaatiota ja hierontaa

Suora stimulaatio klitorikselle on mahtavaa, mutta epäsuora stimulaatio intiimialueille Magic Wandin kanssa tuntuu myös erittäin hyvältä. Magic Wandin värinät ovat niin voimakkaita, että epäsuoralla stimulaatiolla voi työstää orgasmia hitaasti ja tehdä siitä intensiivisemmän.

4. Magic Wand johdolla vai ilman?

Valikoima on kasvanut valtavasti siitä kun Magic Wand tuli markkinoille 1970-luvulla. Tarjolla on nykyisin monenlaisia ja -merkkisiä Magic Wandeja, mutta sekä tehokkuus että muoto ovat säilyneet.

Monet Magic Wandeista toimivat verkkovirralla sähköjohdon kautta. Jonkun mielestä se voi olla vähän vanhanaikainen tapa saada virtaa moderniin seksileluun, mutta on tärkeää huomioida, että johto on tarpeellinen osa kaikista tehokkaimpia sauvoja, sillä ne eivät voisi väristä yhtä voimakkaasti ilman sitä. Ja ottaen huomioon johdollisten sauvojen suosion tasaisen kasvun viime vuosikymmenien aikana, miksi muuttaa jotain, joka selvästi toimii?

Useimmat Magic Wand -valmistajat ovat kuitenkin lähteneet mukaan myös langattomaan aaltoon, joten nykyisin markkinoilta löytyy varsin tehokkaita langattomia sauvoja. Ne eivät kuitenkaan ole yhtä tehokkaita kuin verkkovirtaan kytketyt lelut, mutta niitä käyttäessä olet riippumaton pistorasiasta eikä johto tule tielle kesken kaiken. Lisäksi ladattavat sauvat on helpompi puhdistaa ja niistä löytyy myös vesitiiviitä malleja, joilla voi leikkiä myös suihkun puolella.

5. Kuinka tehokas Magic Wand kannattaisi valita?

Sinful.fi:stä löydät monia erilaisia Magic Wand -vibraattoreita. Jotkut ovat suurempia kuin toiset, ja jotkut värisevät voimakkaammin kuin toiset. Sinulle sopivimman vibraattorin valintaan vaikuttaa luonnollisesti se, millaisesta värinästä nautit, kuinka tuntoherkkä vartalosi on ja mille vartalon alueille ajattelit sitä käyttää.

Mini Magic Wand

Jos et ole aiemmin tutustunut vibraattoreihin, suosittelemme valitsemaan aluksi pienikokoisen vibraattorin, kuten esim. Sinfulin oman Mini Magic Wandin. Siihen saa myös lisäosia, jotka tarjoavat uudenlaisia käyttömahdollisuuksia. Jos taas tiedät jo valmiiksi, että nautit varsin tehokkaista värinöistä, löydät erittäin voimakkaita vibraattoreita ja sauvoja Fetissi-kategoriastamme.

Pidä kuitenkin mielessä, että Magic Wandit ovat eräitä markkinoiden tehokkaimpia vibraattoreja. Jopa kaikista pienimmät wandit värisevät useimmiten voimakkaammin kuin muut vibraattorityypit.

6. Lisää liukuvoidetta

Kuten kaikki muutkin seksilelut, myös Magic Wandisi tuntuu kaikista parhaalta, kun käytät sen kanssa hyvää vesipohjaista liukuvoidetta. Niitäkin on nykyisin saatavilla monia erilaisia, joten voit valita mahdollisimman vartaloystävällisen vaihtoehdon, joka on parabeeniton, hajusteeton ja vielä kaiken lisäksi luonnonmukainen.

7. Stimuloi penistä Magic Wandisi avulla

Kun puhutaan wandeista ja vibraattoreista yleensäkin, monilla ajatukset suuntautuvat automaattisesti klitoriksen kiihottamiseen. Vaan muista, että värinä tuntuu miellyttävältä monilla muillakin vartalon alueilla, penis mukaan lukien. Aloita käyttämällä wandia jalkoväliin vaatteiden päällä. Siitä voit edetä vaatteiden alle ja värinää voi kokeilla mm. penisjännettä vasten. Lisää vähän liukuvoidetta ja anna sauvan pään liukua edestakaisin koko peniksen mitalla, jolloin värinä välittyy laajemmalle alueelle. Lopuksi voit keskittyä erityisesti terskan alueelle saavuttaaksesi räjähtävän kliimaksin.

Tylpemmällä päällä varustettua wandia voi käyttää myös eturauhasen ulkoiseen stimulointiin. Paina sauvaa välilihaa vasten ja pidä paine tasaisena stimuloidaksesi eturauhasta.

8. Käytä wandiasi antamaan potkua muille seksileluillesi

Tiesitkö, että voit käyttää wandiasi saadaksesi muutkin lelusi värisemään? Tämä toimii parhaiten anustappien ja dildojen kanssa, mutta itse prosessi on helppo. Pidä vain sauvan päätä kosketuksissa toisen lelun kanssa, joka on viety joko emättimen tai anuksen sisälle. Wandin voimakas värinä välittyy silloin toiseen leluun. Jos heittäydyt oikein luovaksi, voit käyttää wandia erilaisiin nipistimiin joko nänneillä tai klitoriksella tai pitää sitä kaulaasi vasten antaessasi kumppanillesi suuseksiä, jolloin värinä välittyy myös hänelle.

9. Hanki lisäosia Magic Wandiisi

Magic Wand on tarkoitettu ensisijaisesti ulkoiseen stimulaatioon, mutta on siitä muuhunkin. Moniin wandeihin voi nimittäin liittää erilaisia lisäosia, jotka kiinnitetään laitteen päähän. Tarjolla on mm. sellaisia, joita voi käyttää rabbit-vibraattorin tapaan G-pisteen ja klitoriksen samanaikaiseen stimulointiin, tappeja anaalistimulaatioon ja kaartuvia lisäosia G-piste- tai eturauhasstimulaatioon. King Cock -tuotemerkiltä löytyy myös Teaser, joka muuttaa wandisi kiihottavaksi penisvibraattoriksi, jonka sisälle muodostuu imuttava alipaine.

10. Päästä mielikuvitus laukkaamaan

Olitpa kiinnostunut millaisesta seksistä tai seksileluista tahansa, pidät kipinää ja jännitettä parhaiten yllä kokeilemalla pelottomasti välillä jotain uutta. Wand-vibraattorit voivat tuntua alkuun kömpelöiltä ja haastavilta ottaa leikkiin mukaan, mutta kokeileminen kannattaa, sillä niiden avulla saa todella ihmeitä aikaan. Harva lelu on yhtä orgastisen monipuolinen.

Nyt olemme toivottavasti herättäneet mielenkiintosi ? Millaisia perinteisistä poikkeavia tapoja käyttää wandiasi keksit itse?