Uutiset

Naisten joulukalenterit

Täytä joulukuun päivät hauskanpidolla, jännityksellä ja rakkaudella aina aattoon asti – tuhmat naisten joulukalenterit tekevät joulusta hauskemman.

Me täällä Sinfulilla rakastamme joulua. Se on ihanaa aikaa, jolloin kaiken keskipisteessä on lämmin yhdessäolo rakkaiden kanssa, lahjat ja vatsanpohjaa kutittelevat yllätykset. Monien suomalaisten jouluun kuuluu myös erilaisia perinteitä, joita vaalitaan joka vuosi.

Yksi rakastetuimmista on adventti- ja joulukalenterit, jotka olivat aikanaan lähinnä lasten juttu, mutta nykyisin markkinoilla on valtava määrä nimenomaan aikuisille suunnattuja versioita, joista löytyy joulukalentereita naisille ja miehille. Ne ovat kuin suuria lahjoja jaettuna 24 pieneen yllätykseen, joiden avulla aaton odotus ei tunnu ihan niin raskaalta.

Sinfulin ominta alaa on tietenkin erotiikka ja intiimi läheisyys, joten meidän joulukalenterimme on suunniteltu tuomaan yhteisiä nautintohetkiä joulunodotuksen lomaan. Joten jos kaipaat joulun alle entistäkin enemmän viettelystä, yhteisiä hetkiä sekä iloa ja heittäytymistä, meiltä löydät kaksi erilaista eroottista joulukalenteria, joista valita.

Joulukalenterit ovat nykyisin myös aikuisten juttu

Aikuisille suunnatut joulukalenterit ovat nykyisin huikean suosittuja niin Suomessa kuin monessa muussakin maassa. Ei ole lainkaan epätavallista, että seurustelevat tai naimisissa olevat parit antavat toisilleen aikuisempaan makuun sopivia joulukalentereita, jotka on joko koottu itse tai ostettu valmiina.

Naisten joulukalenterit sisältävät usein kauneudenhoitotuotteita, ylellistä suklaata, kosmetiikkaa tai vaikka teetä tai kahvia. Tarjolla on monenlaisia vaihtoehtoja, mutta kumppanin on joskus vaikeaa tietää, millainen naisten joulukalenteri valita, jotta sen sisältö olisi varmasti oman rakkaan mieleen.

Teknisen kehityksen myötä markkinoille on ilmaantunut myös monenlaisia sähköisiä aikuisten joulukalentereita. Näyttäisi kuitenkin siltä, että useimmat suosivat silti vanhoja kunnon pahvista tehtyjä kalentereita, joista saa jotain käsin kosketeltavaa, jota voi käyttää, syödä tai juoda.

Vaikka joulukalenteri seuraakin aikaansa, kenties jotkut ovat sitä mieltä, että sen pääasiallinen tarkoitus on vain laskea päiviä aattoon asti. Me täällä Sinfulilla olemme kuitenkin sitä mieltä, että joulukalenterista on muuhunkin. Jos valitset juuri oikeanlaisen joulukalenterin naiselle, se voi auttaa tuomaan teitä lähemmäs toisianne – etenkin, jos valitset sellaisen, jonka sisällöstä on iloa teille molemmille.

Tuhma joulukalenteri naiselle, mutta myös yhteiseksi

Haluatko yllättää rakkaasi 24 pienellä, tuhmalla joululahjalla, mutta et tiedä, mitä kannattaisi valita? Tässä sinulle kaksi ehdotusta joulukalenterista naiselle, joita hän ei voi muuta kuin rakastaa.

Me täällä Sinfulilla olemme nimittäin jo usean vuoden ajan valmistaneet eroottisia joulukalentereita, joiden avulla vuoden viimeinen kuukausi on myös se kaikista tuhmin.

Tänä vuonna tarjolla on useimpien edellisvuosien tapaan kaksi eri vaihtoehtoa, jotka on päivitetty ajan tasalle: Sinful Classic Joulukalenteri ja Sinful Deluxe Joulukalenteri. Classic-versio sopii parhaiten pareille, joilla on vähän tai ei lainkaan kokemusta seksileluista, kun taas Deluxe-versio soveltuu erinomaisesti pariskunnille, jotka ovat tutustuneet seksileluihin aiemminkin ja joita kiinnostaisi ottaa askel pidemmälle niiden viettelevään maailmaan.

Kumpikin kalenteri kätkee sisälleen 24 eroottista tuotetta, joista on iloa teille molemmille. Jokaisen päivän luukusta paljastuu jotain joko naiselle, miehelle tai yhteiseen käyttöön. Toisin sanoen elämäsi naiselle on luvassa ihana pieni yllätys jokaiseksi päiväksi aina aattoon asti, mistä on varmasti iloa koko joulukuun ajaksi – ja myöhemminkin. Luvassa on seksileluja vähintäänkin koko kylmän talven ajaksi. Lisäksi joulukalentereissa on mukana englanninkielinen inspiraatiovihkonen, josta saa vinkkejä ja opastusta luukuista paljastuviin yllätyksiin. Inspiraatiovihkosista on myös olemassa suomenkieliset online-versiot, joten kielimuurista ei tarvitse huolehtia.

Anna Sinful Classic Joulukalenteri naiselle, jota haluat hemmotella

Verrattain lyhyessä ajassa Classic-joulukalenterista on tullut Pohjoismaiden myydyin eroottinen joulukalenteri. Se on tuttu koko maan kattavilta TV-kanavilta ja osoittautui viime vuonna huikean suosituksi niin Suomessa kuin muissakin Pohjoismaissa.

Classic on erinomainen valinta seksileluista kiinnostuneille pareille, joilla ei välttämättä ole juurikaan kokemusta lelujen käytöstä makuuhuoneen puolella. Se sisältää tarkoin valikoidun kokoelman eroottisia tuotteita, jotka on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja jotka ovat sekä helposti lähestyttäviä että yksinkertaisia käyttää.

Vuoden 2021 Sinful Classic Joulukalenterin sisältö on uusittu täysin, joten jos hankitte Classicin viime vuonna, voitte huoletta tilata tämän vuoden version. Se sisältää 16 kuumaa seksilelua, 3 eroottista tarviketta sekä 5 tuotetta hellään bondageen.

Seksileluja vaalealla taustalla yhdessä Sinful Classic Joulukalenterin kanssa

Kalenteri on hinnaltaan 99 €, mutta sen sisältämien tuotteiden yhteisarvo on peräti 330 €, joten hinta-laatusuhde on todellakin kohdallaan.

Tarkkaa sisältöä emme halua paljastaa, jotta teille olisi luvassa mahdollisimman paljon iloisia yllätyksiä joulukuun varrelle, mutta hieman voimme kuitenkin raottaa salaperäisyyden verhoa, niin saatte käsityksen siitä, mitä tuleman pitää. Ennen kuin menemme kalenterin sisältöön tarkemmin, on kuitenkin syytä sanoa muutama sananen tunnelmasta.

Sinfulin kalenterit on koottu nimenomaan pariskunnan yhteisiä hetkiä ajatellen, joten siksi niiden luukut kannattaa avata yhdessä sellaisena hetkenä, kun voitte keskittyä vain ja ainoastaan toisiinne. Ja jotta tunnelma olisi kohdallaan, siihen kannattaa satsata etukäteen. Himmentäkää makuuhuoneen valaistusta ja sytyttäkää vaikka muutama kynttilä, jotta pääsette oikeaan mielentilaan. Nauttikaa yhdessä siitä kutkuttavasta tunteesta, kun ei vielä tiedä mitä tulee tapahtumaan, mutta on kuitenkin varma siitä, että se on jotain ihanaa. Ehkä jopa jotain aivan ennenkokematonta.

Mitä Classic-joulukalenteri sisältää?

Tässä maistiainen siitä, mitä Classic-kalenterin luukuista on luvassa:

Sinful Ladattava Power Bullet Vibraattori
Tätä tehokasta bullet-vibraattoria voi käyttää sellaisenaan, tai sen voi yhdistää muihin seksileluihin. Se on yhteensopiva useiden erilaisten holkkien kanssa, joten luvassa on monenmoisia nautintoja. Sen 10 värinäasetusta tarjoavat todella stimuloivaa menoa.

Sinful Mini Wand Vibraattori
Ilmassa on taikuutta, kun otatte esiin tämän upean mini wand -vibraattorin. Sen avulla luvassa on unohtumattomia orgasmeja tai kenties rentouttavaa ja tunnelmaa nostattavaa hierontaa. Kiihota sillä klitorista tai muita vartalon ulkoisia erogeenisia alueita, jotka nauttivat syvistä värinöistä.

Sinful Sailor Anustappi
Tämän fantastisen anustapin avulla pääsette kokeilemaan nautinnollista anaalistimulaatiota helposti, turvallisesti ja ennen kaikkea kiihottavasti. Anuksen hermopäätteet mahdollistavat monenlaisia nautintoja, joita ei kannata jättää väliin. Tappi on kooltaan pieni ja aloittelijaystävällinen, ja sen sileä silikonipinta tekee siitä hygieenisen ja helppokäyttöisen.

Seksileluja vaalealla taustalla

Sinful Exotic Höyhenkutitin
Aktivoikaa kaikki ihon herkät hermopäätteet tällä leikkisällä höyhenkutittimella. Sen avulla saat kumppanisi värisemään silkasta odotuksen ilosta, kun kuljetat silkinpehmeitä höyheniä hänen vartalonsa intiimeimmillä alueilla.

Sinful Mini G-pistevibraattori
G-piste voi tarjota mitä syvimpiä ja intensiivisimpiä orgasmeja, mutta sinne asti pääseminen voi vaatia hieman paneutumista. Tässä G-pistevibraattorissa on kaartuva pää, jonka avulla oikean kohdan löytäminen on helppoa ja nautinnollista.

Sinful Couple’s Love Sleeve
Tämä holkki on suunniteltu sekä G-pisteen että klitoriksen stimulointiin yhdynnän aikana. Kun sujautatte aiemmin mainitun bullet-vibraattorin paikoilleen, pääsette molemmat nauttimaan kiihottavista tuntemuksista.

Tuhma Sinful Deluxe Joulukalenteri 2021 naisille

Ylellinen Sinful Deluxe Joulukalenteri on täydellinen valinta silloin, kun teillä on jo aiempaa kokemusta seksilelujen käytöstä ja kaipaatte kokoelmaanne nimenomaan huippulaadukkaita, tyylikkäitä leluja. Sen sisältö on tarkkaan harkittu kokonaisuus, jonka osaset ilahduttavat sellaisenaan, mutta josta saa myös yhdisteltyä monenlaisia eroottisia elämyksiä silloin, kun kaipaatte jotain todella tajunnanräjäyttävää.

Deluxen sisältämät eroottiset tuotteet on valmistettu sametinpehmeistä, vartaloystävällisistä materiaaleista ja monissa on kauniita kullanvärisiä yksityiskohtia, jotka antavat niille silauksen luksusta. Lelut ilahduttavat silmää siinä missä vartalon tuntoherkimpiä sopukoitakin, joten jos rakkaasi nauttii kauniista, viimeisen päälle mietityistä tuotteista, tämä kalenteri on takuulla täysosuma.

Jos hankitte Deluxen viime vuonna, ei huolta! Vuoden 2021 kalenteri on nimittäin aivan uusi kokonaisuus, jonka luukuista paljastuu 16 kiihottavaa seksilelua, 2 eroottista tarviketta sekä 6 välinettä hellään bondageen. Näin ollen mikään ei estä hankkimasta sitä myös tänä vuonna, sillä luvassa on mahanpohjaa kutkuttelevaa jännitystä joka tapauksessa.

Tämän vuoden yllätyksistä vastaavat suositut tuotemerkit, kuten Sinful, Obaie, Amaysin ja Nortie.

Deluxe on hinnaltaan 169 €, mutta sisältää tuotteita 490 € arvosta, joten se on ehdottomasti hintansa väärti. Monet sen sisältämistä tuotteista ovat ladattavia, mikä tekee niistä sekä ympäristöystävällisempiä että edullisempia pitkällä aikavälillä.

Seksileluja vaalealla taustalla yhdessä Sinful Deluxe Joulukalenterin kanssa

Mitä Deluxe-joulukalenteri sisältää?

Tässä pientä esimakua siitä, mitä luukkujen takaa paljastuu:

Amaysin Limited Edition Wavy Vibraattori
Luvassa on roppakaupalla nautintoa, kun tämä Amaysinin Limited Edition -vibraattori tulee kuvaan mukaan. Se on suunniteltu hyväilemään niin sisäisiä kuin ulkoisiakin nautintopisteitä, joten kokeile sitä sekä nänneille, klitorikselle että sisäisestikin.

Obaie Silmänaamio
Kun et pysty näkemään mitä tapahtuu, muilla aisteilla on tilaa terävöityä. Tämän silmänaamion avulla jokainen kosketus tuntuu entistäkin intensiivisemmältä. Sen sisäpuoli on pehmustettu ja remmiä voi säätää, joten se istuu hyvin kasvoille ja tuntuu miellyttävältä käyttää.

Sinful Ladattava Bullet-vibraattori
Tämä bullet-vibraattori on klassisen yksinkertainen, mutta taipuu yllättävän moneen, kun kalenterin luukkuja availlaan lisää. Sen 10 värinäasetusta tarjoavat niin kevyttä kuin voimakkaampaakin stimulaatiota, mutta vasta kun bulletin yhdistää muihin leluihin, ymmärrät sen koko potentiaalin.

Seksileluja Sinful Deluxe Joulukalenterista

Sinful Jewel Pieni Metallinen Anustappi
Anus on yksi vartalon tuntoherkimmistä alueista, ja siten myös suuren nautinnon lähde. Tämä kaunis anustappi on muotoilultaan elegantti ja sopii erinomaisesti sekä aloittelijoille että kokeneemmillekin.

Sinful Kiihotinkuulaholkki
Kun sujautat uuden bullet-vibraattorisi tämän pehmeän holkin sisälle, siitä muodostuu näppärä kiihotinkuula. Mukana tulevan kaukosäätimen avulla kumppanisi voi säätää sen värinöitä sen ollessa sisälläsi. Viekää leikkinne vaikka elokuviin tai joulukonserttiin ilman että kukaan huomaa!

Sinful Teaser For Two Holkki
Aseta bullet-vibraattorisi holkin sisään, niin tarjolla onkin aivan erilaista stimulaatiota. Pehmeän holkin haarautuvat ulokkeet hyväilevät niin klitorista kuin nännejäkin, joten lähde tutkimusmatkalle omalle vartalollesi tai anna lelu kumppanisi osaaviin käsiin.

Seksileluja Deluxe-kalenterista vaalealla pohjalla

Valitse sopivin joulukalenteri naiselle

Nyt kun vuoden 2021 Sinful-joulukalenterit on esitelty, toivomme kovasti, että jompikumpi niistä on juuri se oikea piristämään myös teidän joulunodotustanne. Sinfulin joulukalenterit ovat tulleet jäädäkseen, ja joka vuosi pyrimme uudistamaan niitä, jotta ne jaksavat ilahduttaa, yllättää ja inspiroida teitä aina vain uudelleen.

Pyysimme viime vuonna palautetta kalenterin ostaneilta asiakkailta, minkä perusteella tämän vuoden versioita on päivitetty, jotta ne vastaisivat entistäkin paremmin toiveitanne ja odotuksianne. Otamme myös tänä vuonna kaiken palautteen kiitollisina vastaan, jotta voimme parantaa niitä taas ensi vuotta varten. Joten jos sinulla on erityisiä toiveita kalentereiden suhteen, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.