Uutiset

Miesten joulukalenterit

Joulu on jo ihan kulman takana ja sen myötä on pian luvassa ihanaa yhteistä aikaa kaikista rakkaimpien läheisten kanssa. Joulunaika on täynnä erilaisia perinteitä, joista yksi uusimmista on joulukalenteri. Se tekee joulukuusta erityisen mukavan, koska joka päivä aina aattoon asti voi avata luukun, joka sisältää hauskan yllätyksen.

Aiemmin joulukalentereita oli tarjolla yksinomaan lapsille, mutta onneksi nykyisin myös aikuiset pääsevät nauttimaan päivittäisestä jännityksestä. Markkinoilta löytyy monenlaisia valmiita aikuisten joulukalentereita, joista valita.

Yhä enenevissä määrin on näkyvissä trendi, jossa parisuhteen osapuolet ostavat kalenterin toisilleen, mikä näkyykin kasvavassa kiinnostuksessa miesten joulukalentereita ja naisille suunniteltuja versioita kohtaan. Vaikka suklaakalenterit ovat edelleen suosittuja, tarjolla on myös vähemmän perinteisiä vaihtoehtoja.

Jos ajatellaan nimenomaan joulukalentereita miehille, mahdollisuuksia on vaikka minkälaisia. Jos etsit miesten joulukalenteria, voit löytää esim. alkoholia, miesten tuoksuja, parranajovälineitä, kahvia ja vaikka työkaluja sisältäviä versioita. Mutta miksi et valitsisi suosikkimiehellesi mieluummin jotain, joka tarjoaa teille molemmille ihania yhteisiä hetkiä koko joulukuun ajan?

 

Joulukalenterit miehille voivat luoda myös viettelevää tunnelmaa

Miesten joulukalenterit on yleensä koottu siten, että niistä on iloa lähinnä vain vastaanottajalle. Vaan olisiko hauskempi vaihtoehto kuitenkin sellainen joulukalenteri miehellesi, joka tarjoaisi mahdollisuuksia yhteiseen tekemiseen? Nyt sinulla on nimittäin hyvä tilaisuus muuttaa joulukuu tuhmaksi ja vietteleväksi yhdessäolon ajaksi, josta on iloa teille molemmille.

Me täällä Sinfulilla olemme jo usean vuoden ajan valmistaneet tuhmia joulukalentereita ilahduttamaan pariskuntien joulun odotusta. Joten jos ajatus pienistä kiihottavista yllätyksistä pitkin joulukuuta tuntuu houkuttelevalta, kannattaa ehdottomasti tutustua vuoden 2021 Sinful-joulukalentereihin.

Useimpien viime vuosien tapaan tänä vuonna tarjolla on kaksi versiota: Sinful Classic Joulukalenteri ja Sinful Deluxe Joulukalenteri. Valitsitpa niistä kumman tahansa, luvassa on 24 eroottista yllätystä yhteisiin hetkiin. Niistä löytyy tuotteita niin miehille, naisille kuin pareillekin, joiden avulla on helppo tuoda lämpöä ja yhteisiä nautintoja muuten niin kylmän ja pimeän joulukuun keskelle.

Viime vuonna sekä Classic että Deluxe osoittautuivat todella suosituiksi niin miesten kuin naistenkin keskuudessa. Ne myytiin nopeasti loppuun, mikä oli tietenkin ikävää niiden kannalta, jotka eivät ehtineet tilata kalenteria lahjaksi kumppanilleen. Kummastakin eroottisesta kalenterista on nyt tarjolla päivitetty versio, jota on paranneltu asiakaspalautteen pohjalta – mutta tänäkin vuonna kannattaa pitää kiirettä, sillä tarjolla on vain rajoitettu määrä.

Joulukalentereissa on mukana englanninkielinen inspiraatiovihkonen, joka tarjoaa vinkkejä ja opastusta luukkujen kätkemien yllätysten käyttöön. Sen online-versio on saatavilla myös suomeksi.

Anna Classic Joulukalenteri miehelle, joka on kokeilunhaluinen

Muutaman viime vuoden aikana Classic-joulukalenteri on singahtanut Pohjoismaiden myydyimmäksi eroottiseksi joulukalenteriksi, joka on tuttu koko maan kattavilta TV-kanavilta. Viime vuonna sitä myytiin ennätysmäärä niin Suomessa kuin muissakin Pohjoismaissa.

Classic on täydellinen valinta pariskunnille, joita kiinnostaisi kokeilla seksileluja, mutta joilla ei välttämättä ole vielä paljoakaan kokemusta niiden käytöstä. Vuoden 2021 kalenteriin on koottu sarja huolellisesti valikoituja kiihottavia tuotteita, jotka on valmistettu vartaloystävällisistä materiaaleista ja joita kuka tahansa oppii käyttämään nopeasti.

Kalenterin hinta on 99 €, mutta luukkujen taakse kätkeytyvien tuotteiden yhteisarvo on huimat 330 €, joten kokonaisuus on todellakin hintansa arvoinen.

Seksileluja vaalealla taustalla yhdessä Sinful Classic Joulukalenterin kanssa

Vuoden 2021 Classicin sisältö on uusittu kokonaan, joten jos se tuli hankittua myös viime vuonna, mikään ei estä tarttumasta tilaisuuteen myös tänäkin jouluna. Tänä vuonna Classic sisältää:

  • 16 kiihottavaa seksilelua
  • 3 eroottista tarviketta
  • 5 tuotetta hellään bondageen

Jos Classic tuntuu oikealta joulukalenterilta miehellesi, suosittelemme avaamaan sen luukut yhdessä joka päivä ja suhtautumaan sisältöön avoimin mielin. Vaikka seksilelut eivät olisikaan aiemmin kuuluneet makuuhuoneenne vakiovarustukseen, voimme luvata, että niistä on teille iloa, jos uskaltaudutte kokeilemaan.

Jutelkaa jokaisen luukun sisällöstä ja keksikää yhdessä ideoita niiden käyttöön. Saatte myös hyviä vinkkejä inspiraatiovihkosesta, joten siihen voi turvautua myös silloin, kun keskustelu ei meinaa muuten päästä käyntiin. Ja sitten kun on aika nauttia, uskaltakaa heittäytyä uusiin tuntemuksiin. Ette varmasti kadu.

Mitä Classic-joulukalenteri sisältää?

Kalenterin tarkkaa sisältöä emme halua paljastaa, jotta pääsette nauttimaan ihanista yllätyksistä mahdollisimman monena päivänä. Sen myötä saatte kattavan yleiskuvan siitä, millaisia suosittuja seksileluja markkinoilta löytyy niin naisille, miehille kuin pareillekin. Kaikki tuotteet ovat aloittelijaystävällisiä ja mukana tulevasta inspiraatiovihkosesta saatte ideoita niiden käyttöön. Alla tarkempi katsaus muutamaan kalenterin sisältämään tuotteeseen:

Sinful Ladattava Power Bullet Vibraattori
Monikäyttöisyydessään suorastaan maaginen apuväline, jota voi käyttää sellaisenaan tai yhdistettynä muihin seksileluihin. Bullet-vibraattori sopii yhteen erilaisten holkkien kanssa, jolloin sen värinästä pääsee nauttimaan monella eri tavalla. Tarjolla on 10 erilaista värinäasetusta, joten luvassa on jokaiselle jotain.

Sinful Mini Wand Vibraattori
Ilmassa on taikuutta, kun otatte esiin tämän upean mini wand -vibraattorin. Käytittepä sitä sitten rentouttavaan hierontaan tai huumaaviin orgasmeihin, lopputulos on takuulla nautinnollinen. Sen avulla voi kiihottaa kaikkia vartalon ulkoisia erogeenisia alueita, joten ei muuta kuin tutkimusmatkalle kumppanisi nautintopisteille!

Seksileluja vaalealla taustalla

Sinful Sailor Anustappi
Heittäytykää anaaliseikkailuihin tämän fantastisen anustapin avulla. Anuksen hermopäätteet mahdollistavat monenlaisia nautintoja, joita ei kannata missata. Tappi on kooltaan pieni ja aloittelijaystävällinen, ja sen sileä silikonipinta tekee siitä hygieenisen ja helppokäyttöisen.

Sinful Exotic Höyhenkutitin
Aktivoikaa kaikki ihon herkät hermopäätteet tällä leikkisällä höyhenkutittimella. Kuljeta silkinpehmeitä höyheniä kumppanisi intiimeimmillä alueilla, kunnes ette kumpikaan malta enää odottaa seuraavaa askelta.

Sinful Mini G-pistevibraattori
G-piste voi tarjota mitä syvimpiä ja intensiivisimpiä orgasmeja, mutta sinne asti pääseminen voi vaatia hieman paneutumista. Tämä G-pistevibraattori on muotoiltu ergonomisesti, jotta sen kaartuva pää löytää oikean kohdan helposti.

Sinful Couple’s Love Sleeve Tämän holkin avulla tuotte lisämaustetta yhdyntään, sillä se kiihottaa sekä klitorista että G-pistettä samanaikaisesti. Kun sujautatte aiemmin mainitun bullet-vibraattorin paikoilleen, pääsette molemmat nauttimaan kiihottavista tuntemuksista.

 

Anna Deluxe Joulukalenteri miehelle, joka kaipaa parasta laatua

Ylellinen Sinful Deluxe Joulukalenteri on ehdoton hankinta, jos seksilelut ovat teille jo tuttu juttu ja haluatte kartuttaa kokoelmaanne huippulaadukkailla ja viimeisen päälle tyylikkäillä leluilla. Sen sisältämät tuotteet muodostavat tarkkaan harkitun kokonaisuuden, jonka osasista on iloa joka päivä aina aattoon asti, mutta joista saa myös koottua todella kokonaisvaltaisia nautintoja, jos siltä tuntuu.

Deluxen luksustuotteet on valmistettu silkkisen sileistä materiaaleista, jotka tuntuvat nautinnolliselta ihoa vasten ja ovat täysin turvallisia käyttää niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Monet leluista on koristeltu kullanvärisillä yksityiskohdilla, jotka antavat niille tyylikkään loppusilauksen.

Värisevistä leluista moni on ladattava mukana tulevalla USB-latausjohdolla, mikä säästää teidät paristojen vaihtamiselta ja tekee käytöstä edullisempaa ja ympäristöystävällisempää pitkällä aikavälillä. Deluxen hinta on 169 €, mikä voi tuntua kertasummana suurelta, mutta se sisältää peräti 490 € arvosta tuotteita, joista on teille iloa varmasti vielä pitkään joulukuun jälkeenkin.

Jos päädyitte hankkimaan Deluxen myös viime vuonna, meillä on teille hyviä uutisia! Vuoden 2021 versio on nimittäin täysin uusi kokonaisuus. Näin ollen voitte huoletta hankkia sen myös tänä vuonna ja nauttia uusista yllätyksistä joka päivä.

Tämän vuoden Deluxe tarjoaa teille tuotteita monilta suosituilta tuotemerkeiltä, kuten Sinful, Obaie, Amaysin ja Nortie.

Seksileluja vaalealla taustalla yhdessä Sinful Deluxe Joulukalenterin kanssa

 

Vuoden 2021 Deluxe on täytetty ylellisillä yllätyksillä, jotka innostavat teitä tarttumaan uusiin haasteisiin lakanoiden välissä ja lisäävät eroottista latausta arkeenne. Niiden avulla voitte nostattaa seksikästä tunnelmaa, nauttia entistäkin monipuolisemmasta esileikistä ja kiihottaa toisenne orgasmista toiseen. Yhteensä se sisältää:

  • 16 upeaa seksilelua
  • 2 eroottista tarviketta
  • 6 tuotetta hellään bondageen

Tässä niistä esimakua:

Amaysin Limited Edition Wavy Vibraattori
Sametinpehmeästi aaltoileva Wavy-vibraattori on aito Limited Edition ja aina valmiina palvelukseen. Nauti sen eri värinäasetuksista omilla nautintopisteilläsi, kuljeta sitä kumppanisi vartalolla tai anna se kokonaan hänen käsiinsä.

Obaie Silmänaamio
Kun näköaisti on poissa pelistä, muut aistit ottavat vallan. Tämän silmänaamion avulla jokainen kosketus tuntuu entistäkin intensiivisemmältä. Sen sisäpuoli on pehmustettu ja remmiä voi säätää, joten se istuu hyvin kasvoille ja tuntuu miellyttävältä käyttää.

Seksileluja Sinful Deluxe Joulukalenterista

Sinful Ladattava Bullet-vibraattori
Tämä bullet-vibraattori on klassisen yksinkertainen, mutta taipuu yllättävän moneen, kun kalenterin luukkuja availlaan lisää. Sen 10 värinäasetuksesta voi nauttia millä tahansa vartalon ulkoisilla alueilla, mutta kun yhdistätte sen muiden lelujen kanssa, siitä kuoriutuu varsinainen monitoimilaite.

Sinful Jewel Pieni Metallinen Anustappi
Anus on yksi vartalon tuntoherkimmistä alueista ja siten myös ihanan nautinnon lähde. Tämän pienikokoisen, kauniisti kimaltelevan tapin avulla pääsette tutustumaan anaalistimulaatioon, ja onpa siitä iloa silmällekin.

Sinful Kiihotinkuulaholkki
Tätä holkkia voi käyttää yhdessä bullet-vibraattorin kanssa, jolloin siitä tulee kiihotinkuula, jonka voi asettaa sisään emättimeen. Sen nautinnollista värinää säädetään mukana tulevan kaukosäätimen avulla, jolloin esileikin voi viedä vaikka elokuviin tai konserttiin ilman että kukaan muu huomaa.

Sinful Teaser For Two Holkki
Aseta bullet-vibraattorisi tämän holkin sisään, niin kädessäsi onkin aivan erilainen vibrattori. Holkin haarat asettuvat näppärästi niin nännin kuin klitoriksenkin ympärille, jolloin vibraattorin värinät välittyvät aivan uudella tavalla vartalolle.

Seksileluja Deluxe-kalenterista vaalealla pohjalla

Tutustukaa seksileluihin miesten joulukalenterin avulla

Jos seksielämä on taantunut itseään toistavaksi ja asiasta on vaikea jutella miehesi kanssa, seksilelujoulukalenteri Sinfulilta voi osoittautua kullanarvoiseksi. Monille pareille seksi voi hyvinkin muodostua araksi aiheeksi alkuhuuman jälkeen, jolloin siitä keskusteleminen on vaikeaa ilman että toinen saa sen käsityksen, että hänessä on jotain vikaa tai häntä syytetään jostain. Niin voi käydä, vaikkei suhteessa muuten olisi mitään ongelmia ja vaikka osapuolet rakastavat toisiaan syvästi.

Sinfulin joulukalentereissa on sekin hyvä puoli, ettei teistä kumpikaan tiedä, mitä pieniä yllätyksiä luukkujen taakse kätkeytyy. Jännitys kasvaa päivän mittaan kunnes laukaisette sen avaamalla päivän luukun yhdessä, jolloin voitte tutustua sieltä paljastuvaan tuotteeseen ja jutella sen pohjalta fantasioistanne, mieltymyksistänne ja seksielämästänne. Mitä avoimempia pystytte olemaan toisillenne, sitä enemmän lähestytte toisianne – niin makuuhuoneen puolella kuin muutenkin.

Vaikka joulukalenteri sisältääkin monia eroottisia lahjoja, on hyvä pitää mielessä, ettei päivän yllätystä tarvitse välttämättä käyttää samana iltana. On täysin ymmärrettävää, jos seksiin ei riitä aikaa tai jaksamista joulukuun jokaisena päivänä, ja toisaalta voi olla mukavakin yhdistellä joitain tuotteista keskenään, jolloin saatte niiden käytöstä vieläkin enemmän irti. Ja jos niitä vähän säästelee, yhteisiin hetkiin saa sisällytettyä entistäkin enemmän jännittäviä elementtejä sitten kun niille on parhaiten aikaa.

Vaan jos haluatte ehdottomasti käyttää joka päivän tuotteen saman tien, koska ette malta pitää näppejänne irti toisistanne, ei siihen ole mitään estettä. Suurin osa Sinfulin aikuisten joulukalenterien sisällöstä soveltuu käytettäväksi kerta toisensa jälkeen, joten antaa mennä vain. Luvassa on varmasti todella kuuma joulukuu, jonka taika jatkuu vielä pitkälle uuden vuoden puolellekin.