Arvostelu - Jimmyjane Ascend 4
Arvostelut

Jimmy Jane Ascend 4

Yleistä

Ascend 4 on hauska vibraattoriuutuus amerikkalaiselta Jimmyjane-tuotemerkiltä.

Jimmyjanella on tapana ottaa klassisia vibraattorimalleja ja suunnitella niitä uusiksi luovalla otteella.
Olen aiemmin testannut Jimmyjane-tuotemerkin rabbit-vibraattorin nimeltä Form 8, josta innostuin kovasti, joten suhtaudun mielenkiinnolla heidän tuotteisiinsa ja minusta on hienoa, että he ovat kokeilunhaluisia muotoilun suhteen.

Käyttökokemus

Ascend 4 on klitorisvibraattori, jossa on kaksi moottoria, joista molemmat ovat omissa päissään. Toisin sanoen sen avulla saa kahden tyyppistä stimulaatiota. Pieni pää tarjoaa tehokasta ja tarkasti ohjattavaa värinää, kun taas isommassa päässä on syvempää, kevyempää ja isommalle alueelle jakautuvaa värinää. Kumpaakin vibraattoripäätä ohjataan samalla painikkeella ja ne värisevät aina yhtä aikaa. Vibraattorissa on kolme erilaista värinäasetusta kolmella eri tasolla. Ensimmäinen asetus on tasaista värinää ja muut ovat rytmikkäitä pulsseja.

Ascend 4 -vibraattorin pinta on lääketieteellistä silikonia, joka tuntuu pehmeältä ihoa vasten. Kun sen pinnalle sivelee vesipohjaista liukuvoidetta, se tuntuu ihanan sileältä ja värinä välittyy paremmin iholle tuntuen stimuloivammalta klitoriksella.
Pienempää vibraattoripäätä voi käyttää myös sisäisesti dildovibraattorin tapaan ja etenkin silloin suosittelen käyttämään liukuvoidetta, koska vibraattori tuntuu paljon paremmalta liukuessaan edestakaisin.

Vibraattori on ladattava ja siinä on kätevä pieni merkkivalo, josta näkee kun se on ladattu täyteen.
Lisäksi Ascend 4 on vesitiivis, joten sen voi hyvin ottaa myös suihkuun mukaan jos siltä tuntuu.

Lopputulos

Minusta tämä on mainio vibraattori, joka myös näyttää hauskalta.
Tykkään kahden erilaisen pään ideasta, sillä se tuo mukavaa vaihtelua, mutta en pidä siitä ettei toisen pään värinää voi sammuttaa silloin kun käyttää toista. Vibraattori nimittäin värisee kädessä koko ajan, mikä on aika häiritsevää, ja pitemmässä käytössä kättä alkaa kihelmöidä.
Lisäksi olen sitä mieltä, ettei suuremmassa päässä ole tarpeeksi tehoa.
Itse sain iloa irti vain pienemmästä päästä, mutta on sanottava, että se olikin todella hyvä ja tehokas.

Annan Jimmyjane-tuotemerkin Ascend 4 -vibraattorille kolme tähteä.